Onu nasıl unuttunuz?

Ben elimden hiçbir şey gelmeyeceğini anlayınca oturup acının geçmesi için dua ediyordum. Ve her acı bir gün geçer. "Herkes unutur, herkes unutulur."

Bu söylediklerinizi bende yapabilmeyi çok isterdim. Yapmak için çokça deniyorum ama sonu genelde hep duygularıma yenilmiş olarak bitiyor. Bu herkese böyle değildi bu adama aşık olduktan sonra oldu.
Bu söylediklerim zaten bu durumda önem kazanır.Birine aşık olunca yani.Yoksa normalde herkes için kolay konuşmak.Burasi sanal ortam her şeyi yazmiyoruzAma inan herkesin hayatı zor.Bunlarla mücadele etmek için birşeyler yapmalıydin.Kendin için.Herkes yazmisti.Ilk başta yapman gereken iş yerinden ayrılmakti.Tabiki senin hayatın burda en fazla yorum yapılabilir.Bunlar da benim dusuncem

Benim lisede olmustu ki deli gibi asik oldugum biri. Birde ergenlik iyice dusun nasil bir kivamdaydim lise bitti hala sevgiliydik. Bi gun aldattigini ogrendim. Ve hemen ayrildim intihar ederim dedi etmezsen adam degilsin dedim etmedi ama nasil canim yaniyor anlatamam. Sonra biri cikti karsima hop unutmusum yani demem o ki civi civiyi soker

Birincisi onu gozunde oyle goren sensin yani hersey senin dusuncelerinde bitiyor yoksa o da herkes gibi.
Ben nasil unuttum? Once kendime yoneldim. Icime dondum. Unuttugum kendimi yeniden bulmam lazimdi. Uzun zaman kendimi ihmal etmistim, onceligim o olmustu. Sanirim evren de bana bunu anlatiyor dedim.
Sevdigim seuleri yaptim.kitap okudum, hobilerimi yaptim. Yuruyus cok iyi geldi bu arada. Cunku yurumek seratonin salgisini artiriyor.
En buyuk kotuluk zulumdur ve dusununce kendime zulmettigimi fark ettim. Onu surekli dudunerek, unutmamaya calisarak kendime zulmediyordum. Etraf da baskalari da vardi, cicrkler bocekler de. Oysa ben baska birseyi gormuyordum. Ciceklero bocekleri goruyorsan iyilestin demektir.
Unutamamanin sevgi degil de bagimlilik oldugunu gordum. Bagimlilik da cok da normal bir durum degil. Insanin baskasina bagimli olmasi kisisel gelisimini de geriletiyor. Bundan kurtulmayi istemekle basliyor sanirim hersey. Bagimliliklarinizdan kurtulun....

Yirmilerin sonunda aşık oldum inandım bağlandım yandım. Otuz da terk edildim kandırıldım. Otuzu geçtim hala yanıyorum ve asıl olgun çağlarda bunu atlatmak çok daha zor.. hani ergen gibi falan deniliyor da tamam ergenlikte de üzülüyor ama bir şekilde hayata kapılıp gidiyorsun. Belli bir yaştan sonra tahammül azaldığından mi nedir daha ağır geliyor bunlar. Konuyu takipteyim ben de unutmaya çalışanlardanım. Benim durumum biraz farklı ama sizin durumunuzla da ilgili şunu söyleyebilirim ki adam bence hiç saf temiz korkuları vs olan bir adam değil. Korkusu varsa da sadece sizinle ciddi bsy yaşamaktan korkuyor ama bu masumane bir korku değil. Siz olayın içinde olduğunuz için her hareketinden lafından bir umut yakalamaya çalışıyosunuz adamın gerçek yüzünü göremiyosunuz bence. Kırk yaşında adam gerçekten istese kimse tutamaz. Arada bazı hareketleri ve sözleriyle bilinçli şekilde size umut veriyor ki ilginizi kesmeyesiniz. Kim olursa olsun hoşuna gider böyle bir durum. Umarım kendinizi kurtarırsıniz bu çıkmazdan.

merhaba konularınızın takipcisiyim,geçen gün düştünüz aklıma acaba ne yaptı diye...
Benimde eşimle sizin gibi bir durumumuz vardı. O istemeyen ben isteyen taraftım aynı şirkette çalışıyorduk. Ama bir şekilde birleştik. Ben işten çıkınca birşeyler oldu :)

Size de tavsiyem çok üzülmeyin lütfen insanların yargılayıcı yorumlarına da bakmayın. Kavuşulmayan hikayeler her zaman daha heyecan vericidir.Bende o zamanlar çok üzülmüş didinmiştim ama olacağındanmıdır nedir işi bıraktım yeni bir adımlar atacağım zaman başka şeyler geldi başıma...

inşallah güzellikler sizinle olur.

Ceylin merhaba, ilişki durumunuzda değişiklik gördüm sanki, acaba bir gelişme var mı? Biraz önce konunuza benzer bir konu okurken geldiniz aklıma, merak ettim.

Unuttum sanıyordum,hatta ondan sonra sevdiğimi de sandım. Ama öyle değilmiş, ayrı geçen 2 yıl yetmemiş içimin acısını dindirmeye. 2 gün önce öğrendim ki evlenmiş, hem de aradığını bulmuş, hem resimlerinden her halinden tavrından belli. Halbuki 5 ay önce bana ben seni çok sevmiştim ama nasipte yokmuş olmadı gibi uzunca yazmıştı. 5 ayda bulmuş sevmiş evlenmiş ve çok çok mutlu. Ne diyeyim. Boğazımdaki düğüm bir gün geçecek inşallaah.

Sana da şifa dilerim, çünkü kalp yarası bir hastalık. İki yıldır kurtulamayınca anladım.

Gönül Ferman dinlemiyor maalesef.
Büyük acılar, kirilma noktalarimiz iki senede unutulurmus.

Ben de sevdim benim için Dünya'daki tek adam O oldu diğer hepsi sıradan.

Ne gözümü alabildim ne göze alabildim tam 7 sene böyle geçti. 3 yıl Leyla modunda asiktim.

Dağıttim 52 kilodan 85' lere çıktım.
Ben kendimden çıkardım biraz acısını.

Yazdım hüzün artınca bol bol kendime.
Beynimi meşgul etmeye çalıştım.

Şimdi bu kelin neresini sevmişim ve iyi ki kurtulmusum diyorum :)

Çirkin severim galiba.
Aliskanliklarimi değiştirdim değişim ve zaman ilacı.

Benim hikayem bu.

Siz güçlü karakteriniz ile beklediğinizden kolay atlatacaksiniz bence.

Acı da bizim için ve iki kalbin aynı anda birbirini sevmesi güzel hediye.

Aşık olan kalbimi özledim.
Kabullenme önemli eşik siz bunu basarmissiniz gerisi de gelir bence.

6 yil birlikteligin ardindan defalarca aldatildigimi ogrendim ve ayrildim. Ozellikle ilk 5 ay mutemadiyen agladim aci cektim dua dua yalvardim ruyalarimda gormeyim de unutayim diye.
Zamanla sakinlestim. Kendimi ise vurdum. Her saniyemi dolu yasamaya calistim. Once kendi icime dondum. Sonra aileme arkadaslarima...

2 sene sonra esimle gorusmeye basladik. Sevdim, alistim, saygi duydum. Evlendik.

Mutluyum. Sukur doluyum. Esimi cok seviyorum. Eskisiyle olsam simdi mutsuz berbat bir evliligim olacakti eminim.

Ama butun bunlara ragmen sunu soyleyebilirim ki asik olmak abartilmis bir duygu. Sevmek, deger gormek, saygi duymak, guvende hissetmek butun bunlari oz saygini yitirmeden yasamak cilginca asik olmaktan cok daha kiymetliymis.

Yine de onca zaman gecmesine ragmen pat diye ruyama girmese tam olacak hersey :))

bir dizi izlemeye başla yada güzel hint filmleri yada animasyon çıkıyor akıldan.sonra turlara katıl o esnada da aklından çıktığı anlar olur.youtubede güçlü kadin videoları izle.arada seni yoklayacak mideni zorlayacak kalbin sancıyacak ama geçecek.en azından artik 7- 24 düşünmediğini fark edeceksin.bide gez.tak kulaklığı fütursuzca saatlerce gez oda iyi geliyor

offf offff bende ne acı çektim zamanında öldüm öldüm dirildim resmen

ataraks içip uyuyordum sadece uykuda unutuyordum ağlamıyordum çünkü

hiçbir şeye konsantre olamıyordum

bana tavsiye edilen hiç bir yöntem işe yaramıyordu

örneğin eğlenmeye canlı müzik yapan yere gidiyoruz sözde benim kafam dağılacak hareketli eğlenceli şarkıda bile ağlamaya başlıyordum ulu orta

keşke o zamanlar elimde olsaydı da o saçmalıkların hiçbirini yaşamasaydım

ama napsan elinde olmuyo o durumda

çok klişe ama en etkili ilaç zamanmış gerçekten

aradan 10 yıl geçti bana ulaştı gel evlenelim kalan ömrümüzü birlikte geçirelim duygularını anlatan vs.gibi uzunca bir mektupla

o yaşadığım kötü olaylar bir bir geçti gözümden hiçbirini haketmemiştim bana onları yaşatan bir insanla bırak evlenmeyi selam bile vermeyi düşünmem (şimdiki aklımla)

ama yine de sakinliğimi koruyup kibarca reddettim hiç hesap sormadım

yaş 34 ondan sonra kimseyle dikiş tutturamadım onla olacağıma evde kalmaya yalnızlıktan gebermeye razıyım

her kadın çok değerlidir ben kendi değerimi yeni yeni anlıyorum

senin gözünden bir damla yaş akmasına sebep olan insanı asla tanıma derim

Ceylin hanım çok çok eskilerden bir konunuzu hatırlıyorum .teşhisim de kara sevda idi.en son bu konuyu bitirdiniz diye hatırlıyorum . eski mesele mi hala?

İçim acıdı şu yorumu okurken .. :) adim attim merak etmeyin, nedenine gelince belki bir ara eski konularima goz atmak istersiniz..
Bi de bu moda oldu.
Bilmece mi çözüyoruz nedir Allah aşkına?
Sizin bir cümle ile özetleyebileceğiniz bir konu için biz neden 15 dakika ayıralım size.

Böyle git oku der gibi tavır alanlara faydalı yorum yapmak istemiyorum cidden

hanfendi değerli vaktinizi ayirmak zorunda değilsiniz.konu sahibi durumumu daha iyi anlamak icin eski konularıma bir bakın isterseniz diye gayet ılımlı yaklaşmış.ya siz idrak etmede yanıldınız yada sınırınızı konu sahibinden çıkarıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…