herkes mrb tekrar arkadaşlar..sanırım bu site,ve sizler olmasanız kendime zarar verecek duruma gelirim korkarımki..henüz yeni nişanlandım ve buraya daha öncede yazmıştım nişanlandığım insanın dengesiz davranışlarından yakınmıştım..çok sorunlu bir ailm ar..babam hayatta değil,annem ablalarım ve abim var..1 ay oldu nişanlanalıannemin tek isteği olan dileği benm evlenmem..ablalarımın yaşı çok geçti ve gece çalıştıkları için,evlilik durumları olmadı ve annemin tek ümidi ben kaldım..tabii benimde mesleğim ve işim olmadığı için,evede maddi açıdan katkım olmadığı için,ablalarımn gece çalıştığı ve maddiyatın söz konusu olduğu ortamdan dolayı evlenmem yönünde baskı yapıyor ve nisanda düğün tarihi alındı..ancak ben nişanlandığım kişiyi asla sevmiyorum..ısınmaya,bişeyler almaya çalışıyorum olmuyor olmuyor olmuyor...en ufak bişeyden şüphe ediyor,bir şakayı bile ciddiye alıyor,bunun dışında yaptığı hareketler,davranışları benim kafamdaki insana asla uymuyor ve inanılmaz itici geliyor..tabii sahte davranmak zorunda kalıyorum yanında..içimden gelmeden sahte davranıyorum..sevmediğim biriyle evlenmemin yalnış olduğunu söyleyeceksiniz biliyorum ama başka çarem yok inanın yok..ablalarımla aram çok kötü,evde sığıntı giibiyim..bugün anneme düğün neden nisanda,ocakta evlensin giitsin demişler..düşünün ne derece dışlandığımı..ancak evleneceğim kişiyi sevmiyorum kızlar sevmiyorum ama çarem yok yaa istenmiyorum evde ve bir an önce benden kurtulmak istiyorlar..nedeni ise anlaşamıyoruz..ben onlardan çok farklıyım..alkol sigara,ve gece hayatı ve eve maddi katkım olmadığı için hep dışlandım onlar tarafından..ne yapacağım ben kızlar..annemle konuştum ancak eğer gelinlikle bu evden çıkmayıp vazgeçersen,seni tanımam affetmem diyor..çıldırmak üzereyim..bu arada yaşım ise 26..