• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu sevmiyorum ama evlenmekten başka çarem yok

Size cahil demedim. Bazı şeyler resmiyete dökülmeden kimse kimsenin karısı veya kocası değildir dedim. Lütfen yapıcı olalım. Dahada dönüşü olmayan bir yola sürüklemeyelm arkadaşımızı. Zaten bir çıkmazda. Napsın zorla dini nikah yaptılarsa hoca okuduysa bu kız napsın ?

bencede her konunun altında bi bit yeniği aramanın anlamı yok çok karışık bi hayata sahip kız belli ve gerçekten işin içinden çıkılması zor bi durum bence bizden istediği biraz destek..

ablam için ağladım üzüldüm evt çünkü gece çalışmayı hak etmediğini düşündüğüm,hazmedemediğim için,içim acıdı ortamda çalışmasına ve sonrasında zavallı konumuna düşen ben oldum işte..dini nikahı ise ben istemedim..annem baskı yaptı karşıı taraf istedi ve oldu nişan gecesi..şimdi bu baskıyla resmi nikahadamı byun eğeyim arkadaşlar..kimseyle konuşamıyorum,kimseyle paylaşamıyorum bunları..yaa çıldırmak üzereyim resmen

iştee bende bunu fark ettigim için yazıyorummm canım yaa

öncelikle şunu söyliyimmm
bütün msjların küçük harf ama içindeki cümleyi özelliklemi büyük harf yaptınn
banamıı buuu sözzzz:olmaz:

ayrıca sana msj atma olayııı
bikaç günn öncedennn
nasıll bianda döner ablann anlamıyorumm
kardeşten bahsediyoruzz
elden degillll

canım laflar birazda bana baksana hemende cahil ettiler beni vallahi üniversite mezunuyum ayrıca evliyım sonuçta tecrübem var bişeyin gerçek olduğunu anlamadan aslada yapıcı bir yorum yapamam belkide ablası deil kendi barda çalışıyordur olamaz mı?kafamçokkarıştı

gece çalışıyorlar

bu cevabından anladığım kadarıyla annen seni kurtarmak istiyor. sevdiğin biri mi var? eğer yoksa ve müstakbel damat psikopat filan değilse o adamla evlen.

keşke eğitimini aldığın bir işin olsa, iş bulup başka bir şehre gitme imkanın olsa.

cnm bak başta bende olumlu baktım nişana çünkü annem kendi evin olsun,yuvanı kur diye baskı yaptı ve istemeye geldiler annemin baskısıyla..derken nişan oldu..baştada sevmiyordum şimdide sevmedim..sadece sığıntı gibi yaşamaktan kurtulmak istedim..evim olsun istedim..başımı yaslayacak bir omuz olsun istedim ancak sevemiyorum..her hareketi itiyor benii....şimdi ise annem baskı yapıyor nişanı atarsam affetmem asla diyor ve afftmezde biliyorum..ablamlar ise kenilerine göre hayatları var ve istemiyorlar benide gitmemi istiyorlar..hepsi bu hepsiiiiii

:bbo:ayrıca nette okadar sanal şeyler dönüyorki buna benzer gerçek olmayan çok konu gördüm o yüzden böyle yaklaşmam gayet normal eğer gerçeksede Rabbim yardımcısı olsun ama diğer topikteki yazılarından dolayı bana pek samimi gelmedi sonuçta herkes yorumunu yazmakta özgür bu topiği açtıysa olumlu ve olumsuz bütün yorumlara katlanmak zorunda arkadaş

cnm sevdiğim biri yok hayatımda..annemde benim evlenmemi istiyor onların sonu yok sen kendini kurtar diyor ama sevemiyorum

bencede her konunun altında bi bit yeniği aramanın anlamı yok çok karışık bi hayata sahip kız belli ve gerçekten işin içinden çıkılması zor bi durum bence bizden istediği biraz destek..

canım bu konuya ilk yazdıgım msjı oku gayet içimden geleni yazdımm
ama sonra önceki msjlarına baktımdaa
çok karışıkk.......
benim yazdıgım msjlarıda oku lütfenn

cnm bak başta bende olumlu baktım nişana çünkü annem kendi evin olsun,yuvanı kur diye baskı yaptı ve istemeye geldiler annemin baskısıyla..derken nişan oldu..baştada sevmiyordum şimdide sevmedim..sadece sığıntı gibi yaşamaktan kurtulmak istedim..evim olsun istedim..başımı yaslayacak bir omuz olsun istedim ancak sevemiyorum..her hareketi itiyor benii....şimdi ise annem baskı yapıyor nişanı atarsam affetmem asla diyor ve afftmezde biliyorum..ablamlar ise kenilerine göre hayatları var ve istemiyorlar benide gitmemi istiyorlar..hepsi bu hepsiiiiii

tamam canım anladım ama başta sevmıyordun mademde peki nişanlın kaza yapmış nişanı azcık erteleyelım demiş sende olmaz demişin madem BAŞTA SEVMİYORDUN NEDEN ISRAR ETTİN?hep çelişki benimde anlatmak istediğim bu iştesempatiksalakcinni

cnm bak lütfen desteğe ihtiyacım var ve böyle senaryolarla uğraşacak psikolojide değilim asla..lütfen biraz ılımlı ol ve anlamaya çalış..böylesine sert ve önyargılı olma lütfen..keşke sanal bir senaryo olsaydı dediğin gibi keşke..ama ne yazıkki gerçek düşmez kalkmaz bir ALLAH rabbim kimseyi böyle çaresiz bırakmasın kimseyi

çünkü sorun yine ailem oldu..annemlere geliceklerni söylemiştim ve gelemeyeceğiz dediğinde,annem kıyameti koparmıştı ve annemin korkusuna bende ona baskı yapmıştım gelmeleri konusunda

yapma allah aşkına çocugun agzından laf çıksa diye bakmışsınnn
istemeye nezaman gelcekler diyye
sabırsızlanmışsınnn
nasıl olurda sevmeden bu kadar istenir anlamadımm...

madem ablanların yanında sıgıntısın bırak git annenin yanına evlenmek zorunda degilmişsinki

yapma allah aşkına çocugun agzından laf çıksa diye bakmışsınnn
istemeye nezaman gelcekler diyye
sabırsızlanmışsınnn
nasıl olurda sevmeden bu kadar istenir anlamadımm...

madem ablanların yanında sıgıntısın bırak git annenin yanına evlenmek zorunda degilmişsinki

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:bbo:ayrıca nette okadar sanal şeyler dönüyorki buna benzer gerçek olmayan çok konu gördüm o yüzden böyle yaklaşmam gayet normal eğer gerçeksede Rabbim yardımcısı olsun ama diğer topikteki yazılarından dolayı bana pek samimi gelmedi sonuçta herkes yorumunu yazmakta özgür bu topiği açtıysa olumlu ve olumsuz bütün yorumlara katlanmak zorunda arkadaş

sana aynen katılıyorummm....

konu sahibii herşeyy gönlünce olsun
allah yardımcınn olsunnn
dahada başka msj yazmıycammm.....

Son düzenleme:
cnm bak diğer konulardada sevgi olmadığını belirtmiştim zaten..ancak tanıdıkça yakından yapamayacağımı anladım

sana aynen katılıyorummm....

konu sahibii herşeyy gönlünce olsun
allah yardımcınn olsunnn
dahada başka msj yazmıycammm.....

aynen canım hazır topiklerini yükseltiyoruz yorum yaparak eğer öyle bişey varsa rabbim yardımcısı olsun ne diyeyim:1ninca:

Tartışmaya girmek yasaktır,lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.

cnm ben tartışmıyorum tartışmamda..zaten o kadar yorgunumki bunlarla uğraşacak gücüm yokki..ben buraya destek görmek için konu açıyorum,defalrca açıklama yapıyorum ama uzaktan davulun sesi kolay gelir hesabı,insanlar sahtelikten uydruk konudan bahsediyor..keşke konu sahte olsa,bazı insanlar gibi..ama tek söyleyeceğim günahımı alıyor bir iki arkadaş ve düşmez kalkmaz bir ALLAH diyrum

Annenizin yanında kalsanız olmaz mı ? Nasılsa bu şehirde çalışmıyorsunuz , bu şehirle tek bağlantınız nişanlınız olduğuna göre , nişanlınızdan ayrılıp , hayatınızı istediğiniz gibi yaşarsınız .

zor bir durum gerçekten..
ama bence kızkardeşlerinizden annenizden bu kadar korkmayın.
basit birşeyden bahsetmiyoruz, evlilikten bahsediyoruz.
anlaşamazsanız mutsuz olacak kişi sizsiniz.onlar değiller..
kaç yaşına gelmişsiniz çekin restinizi istemiyosanız da evlenmeyin.
ayrıca ablalarınızla aynı işi yapmak zorunda değilsiniz ki..
siz de başka bir iş yapın.
böylece kimse sizi katkınız olmadığı için suçlayamaz.
hem madem ablalarınızla anlaşamıyorsunuz biraz da annenizle birlikte yaşamayı deneyin.
bence en önemlisi sizin adınıza karar verilmesini ve onlara boyun eğmeyi istemiyorsanız mutlaka ama mutlaka bir iş bulup ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın.

Back
X