• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu sevmiyorum ama evlenmekten başka çarem yok

cnm sevdiğim biri yok hayatımda..annemde benim evlenmemi istiyor onların sonu yok sen kendini kurtar diyor ama sevemiyorum

sen o evde yaşamaya devam edecek gibisin bu durumda. ne diyelim ki başka? ya evleneneksin, ya başkasını bulacak onunla evleneceksin ya da o evde kalacaksın yolu ne olabilir... çalışıp hayatını kurmadıktan sonra.

Son düzenleme:
tek sorun benim eve katkıda bulunup bulunmamam değil..zaten hep dışlandım ablamlar tarafından,küçüklüğümden belli hep 2si bir oldu..ben nların gece çalışmasına evlenmemelrine üzülürken,onlar anneme nisanı beklemeyelim bir an önce evlendir gitsin diyorlar..bu ne kadar kötü bir durum düşünebiliyormusunuz..ben neden bu kadar hor görülüyrum neden istenmiyorum..üstelik her hakareti her haksızlığı duyan gören benim..annemde nlar gibi olma karşına bir fırsat çıktı evlen kurtul diyor ama tersi bir durumu asla kabul etmiyor..yaa evleneceğim yada beni affetmeyecek..onlardan murat alamadım sen bu gururu bana yaşatmazsan silerim tanımam diyor ve annem gerçekten çok inat ve dediği dediktir..annemin yanında kalmamda asla sözkonusu olmamaz yanii cnm

işte (çaresizlik)bu olmalı..evlenince sevmediğim hiç birşey hissedemediğim bir insan,mutlu olamayacağım,evlenmezsem ise bulunduğum konumdan dahada kötü durumda kalacağım..daha çk göze batacağım,daha çok dışlanacağım,daha çk hor görüleceğim..hayatta en kötü durum bu olsa gerek..ne yapacağını bilememek...

Ben sanıyorum beni dışlayan ailemin yanında kalırdım her şeye rağmen..
Hayat yarın neler getirecek bilemeyiz.
Ailenizin Sizi dışlaması hiç tahmin etmeyeceğiniz bir şekilde lehinize gelişebilir.
Ama bu evlilik öyle gözüküyor ki baştan sona karanlık Sizin için..
Anneniz, ablanız sizi tehtit etsin yılmamaya çalışın...
Aile içi şartlar değişir Siz Allah'a sığının, dua edin..
Bilmiyorum imkan var mı çalışma hayatına girmeye çalışın..
İçinize sinen hayırlı bir insanlar tanışırsınız inşallah...

tek sorun benim eve katkıda bulunup bulunmamam değil..zaten hep dışlandım ablamlar tarafından,küçüklüğümden belli hep 2si bir oldu..ben nların gece çalışmasına evlenmemelrine üzülürken,onlar anneme nisanı beklemeyelim bir an önce evlendir gitsin diyorlar..bu ne kadar kötü bir durum düşünebiliyormusunuz..ben neden bu kadar hor görülüyrum neden istenmiyorum..üstelik her hakareti her haksızlığı duyan gören benim..annemde nlar gibi olma karşına bir fırsat çıktı evlen kurtul diyor ama tersi bir durumu asla kabul etmiyor..yaa evleneceğim yada beni affetmeyecek..onlardan murat alamadım sen bu gururu bana yaşatmazsan silerim tanımam diyor ve annem gerçekten çok inat ve dediği dediktir..annemin yanında kalmamda asla sözkonusu olmamaz yanii cnm

canım eve katkıda bulunman değil kastım. devamlı bir işin olsa ve o evden ayrılsan kendi başına bir hayat kursan evlilikten daha sağlıklı olurdu bence senin için. en azından seveceğin biri çıkna kadar karşına.

onların hayat biçimleri farklı neden seni bağırlarına basmalarını bekliyorsun ki? bence en güzeli yine de evlenmen. bak ben kolay kolay evlenmelisin diyen biri değilim ama bu durumda eğer adayın anormal bir tip değilse, anlaşmaya çalışmalı evlenmelisin.

hayırlısı olur İnşallah.

cnm annemde onlar gibi lmamam için evlenmemi istiyor.en başında bende evim yuvam olsun aile olmak istedim ama,nişanlandığım kişi,şüpheci en ufak bişeyden sorun çıkarıyor,ama insan olarak kalbinde hiç bişey yok bunu biliyorum farkındayım..zaten ALLAH korkusu çok fazla var..hataları olabilir kimse kusursuz değilir diyorum ama,her hareketi itici geliyr bana..sevemiyorum..sencede buna rağmen evlenmem en doğrusumu??

canım sen ablaların sen nişanlandıktan sonra sana düşman gibi davranan kız değilmisin öle bir konu vardı o senmisin...buarada sevmeye çalış canım..aynı şeyi bende yaşadım bu çok kötü bişey ama şimdi okadar çok seviyorumki deliriyorum ona hiç sanmazdım böle olacağımı kaç kere ayrılmıştım seni sevmiorum die.ama şimdi çok başka oldu...sevmeye çalış canım sende seveceksin zamanla emin ol

evt cnm aynen öyle..nişandan sonra düşman oldular bana resmen..cnm bakıyorum hataları var ama iyi bir insan kalbi güzel..sence gerçekten zamanla sevebilirmiyim..mutsuz pişman olurum diye öylesine korkuyorumki..bir taraftanda düşünüyorum evim kendime ait yuvam olucak..ama sevmediğin biriyle bir ömür nasıl geçer

Bence ne kadar sorun yaşarsan yaşa evlenme
Ailen sevmesende olur ama eş ayrı bi yaşam adamla aynı yatağa gireceksin
Başka çare düşünmeyi denesen bazı yurtlarda yatılı işte çalışabilirsin
Seveceğin birini bulabilirsin
Ailenle muhatap olmaz duymamazlıktan gelirsin
Eş kaçış yolu olsa çoğumuz çoktan evlenirdik
30 u yaklaştk hala umutla bekliyoruz sevdiğimiz adam olsun diye

annem şiddetle karşı nişanı atmama..evlenmeyipte ne yapacaksın yaşında kaça geldi diyor..ablamlarla aynı evde düşman gibiyiz..öylesine büyük sorunlarla başbaşayımki,çıldırmak üzereyim..bazen düşünüyorum evim olsun diyrum kendi evim..çünkü buna o kadar hasretimki,ama bir tarftanda yaa mutlu olamazsam??çünkü sevgi yok,aşk yok bende..bazı tavırlarına onunda kızıyorum ama neticede iyi insan..en kötüsü dışlanmak ailen tarafından,aynı evin içinde düşman gibi olmak..iş ise o kadar çok fırsat olduki,ama her defasında tam oldu bu kez dediğimde bir engel çıktı

annem şiddetle karşı nişanı atmama..evlenmeyipte ne yapacaksın yaşında kaça geldi diyor..ablamlarla aynı evde düşman gibiyiz..öylesine büyük sorunlarla başbaşayımki,çıldırmak üzereyim..bazen düşünüyorum evim olsun diyrum kendi evim..çünkü buna o kadar hasretimki,ama bir tarftanda yaa mutlu olamazsam??çünkü sevgi yok,aşk yok bende..bazı tavırlarına onunda kızıyorum ama neticede iyi insan..en kötüsü dışlanmak ailen tarafından,aynı evin içinde düşman gibi olmak..iş ise o kadar çok fırsat olduki,ama her defasında tam oldu bu kez dediğimde bir engel çıktı

Durumun zor .
Ama bu durumda evlenmek şuan yaşanan zorluktan çok daha büyük bir felaket olucaktır.
Severek evlenen insanlar bile birsüre sonra birbirine tahammül edemez hale gelirken bu durumda evlenmek bile bile lades demek olur.
Bir işe gir ve sevmediğin adamı bırak.ailenide bırak gerekirse bir süre kadın sığınma evinde kal toparla kendini bir ev tut.
Bu yapabiliceklerin hiçbiri şuan yapmakta olduğun şeyden daha zor değil.

evt benim yaşantım çk farklı onlardan..asla ayak uyduramam onlara ama nişanlanınca daha çk düşman oldular bana resmen ellerinden gelse bir an evde bulundurmayacaklar..banyoda oluyorum annem çık onlar girecek diyor,mutfakta oluyorum yine annem çık mutfaktan diyor..böyle sığntı gibi yaşanırmı cnm

Hem annem başka şehirde yaşıyor diyorsun hemde annen sana banyodan çık onlar girecek diyorsun yada annen sana yine mutfaktan çık diyormuş...Madem annen başka şehirde onun yanına git!!!!

az önce diğer konunu okudum ordada bambaşka seyler yazmıssın tek isteğim nişanlımla evliliğe yürümek falan ne iş?merak edenler aynı bölümde diğre konusunada bi baksınlar bence

Annem sehır dısında yasıyor diyorsun.. Annen baska biri ile mi evli?
Bu yuzden mı annenın yanına gidemiyorsun?
Yazdıklarında sureklı ablalarının seni istemedigini belirtmissin.
Fakat birde abin varmıs. Abin hakkında pek ayrıntı vermemissin.
Yazdıkların bana ustu kapalı ve celiskili geldi acıkcası.

Benim tavsiyem sevmediginiz bir adamla degil nisanlı kalmak, evlenmeyin bile sakın ha sakın.
Evlendiginizi varsayalım, ya ilk aydan hamile kalırsanız ne olacak?
Zaten icinize sinmeyen bir adamla yapılan evlilik, sonrasında da bir de cocuk cıkacak basınıza.
İsler iyice sarpasaracak icinden cıkılamaz bir hal alıcak.
Ben, benı ıstemeyen ailenin yanında 5 dakıkamı bile gecirmezdim. Tahsılınız ne derece bilemiyorum ama egıtımınızı mutlaka tamamlayın. Acıktan devam edin. Aynı zamanda da is bulup calısın ve kendınıze, kirası uygun bır ev tutun.

cnm bak açıklama defalarca yaptım..başta evim yuvam olsun diye evlenmek istedim onunla..ama sonrasında sevemedim,görmediğim tavırlarını gördüm..hayal kırıklığı yaşadım..annem arasıra gelp kalıyor bizde..ankarada yaşıyor normalde..yalnız yaşıyor evli değil..

annemin yanındada kalamam cnm bahsettiğim gibi nişanı atarsam,annem beni afftmeyeceğini söylüyor..bu duumda yanında nasıl kalabilirim söylerimisiniz

evt cnm aynen öyle..nişandan sonra düşman oldular bana resmen..cnm bakıyorum hataları var ama iyi bir insan kalbi güzel..sence gerçekten zamanla sevebilirmiyim..mutsuz pişman olurum diye öylesine korkuyorumki..bir taraftanda düşünüyorum evim kendime ait yuvam olucak..ama sevmediğin biriyle bir ömür nasıl geçer

aynılarını bende düşünüyodum sevmediğim biriyle nasıl evlenecem nasıl ömür geçer diyodum yapamam deyip ağlıyodum ondan gizli sürekli ayrılmak istiyodum ama hep alttan aldı iyilikleriyle sevdirdi ..inan şuan karasevdaya tutuldum diyebilirim ...eskiden sevmiorum diye ağlıyordum,şimdi hasretten seviyorum diye ağlıyorum..illaki seveceksin bu hem onun hemde senin elinde.."sende seveceksin" canım....

cnm bak açıklama defalarca yaptım..başta evim yuvam olsun diye evlenmek istedim onunla..ama sonrasında sevemedim,görmediğim tavırlarını gördüm..hayal kırıklığı yaşadım..annem arasıra gelp kalıyor bizde..ankarada yaşıyor normalde..yalnız yaşıyor evli değil..

canım kötü haraketlerini gördüysen bişey diyemem ...sevmediğin birini sevembilmek için hep iyilik yapması gerekir yani zaten duygu yönünden sevmiyorsun bu yönden sevmeye çalışacaksın .ama kötü yanları varsa bilemiyorum umarım hakkında hayırlısı olur

cnm insan olarak gerçekten iyi hemde çok..herkesin hataları olur diyrum,kusursuz insan olmaz diyrum..yanii bazen şüpheci davranışları oluyor,dengesiz tavırları ama sonrasında özür diliyor anlıyor hatasını..benimde mutlaka hatalarım vardır..bunu biliyorum

Back
X