• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu unutamıyorum ne yapmalıyım?

Canım benim sana unutman için gerçekleri söylüyoruz artık uyan bu rüyadan diye.yanında bendebirini ttakmistim kafama her saçmalığı yaptım sevgilim olsun beni sevsin diye.4 5 ay ugrsmistik hergun bağlamalar isyanlar falan.en sonunda onun beni hiç sevmicegini anladim.( hoş sonra kendi geldi bana ) bu süreçte yaptığım şey onu hatırlatan ne var ne yok her şeyle yuzlestim. Beraber gittiğimiz mekanlara korkmadan gittim. Onun kötü yönlerini düşündüm hep . sonra bitti gitti zaten .
Bunların hepsini yaptım canım ben 2 yıldır uğraşıyorum diyorum. 3 kişi aldım hayatıma 3 de birbirinden beter çıktı başlamadan bitti. Bu kötü örnekler ona daha da bağladı beni iste.
Biz arkadaşı en bile cokndefer verdi ban çok güzel davranırdı bir kere sinirlendim ben buna ağzıma geleni saydım yine alttan aldı başkası olsa küfürü başardı sen kimsin derdi. O başka ligi bana karşı davranislariydi.
Kötü yönleri yokmu var elbet ama onu gözümden dusurmeyenyetmiyor.
Belkide biraz daha zamana nirakmaliyim bilemiyorum.

Kızlar üniversiteden bir arkadaşıma aşık oldum. Arkadasligimizi kaybetme pahasına son senemizde mezun olmamıza iki ay kala itiraf ettim. O da ben o işlerle hiç ilgilenmiyorum dedi teşekkür etti şaşırdığını söyledi. Sonrasında ise ben onunla konusamadim hiç utandim soğuk davrandım yüzüne bakmadım küsmüş gibi yaptım ama küsmedim. Ama o çoğu zaman slm verirdi bana. Birazda pişman gibiydi üzgündü.biz okurken annesi vefat etmisti psikolojisi bozuktu. Öyle ki bazen tüm gün uyur akşam saatlerindeki derslere bile geç gelirdi. Çoğu zaman biz uyandirirdik arkadaşlarla telefon edip. ben onunda beni sevdiğini düşündüm hep sadece böyle biseye o zamanlar hazır değildi. baska seyleri kafasina takiyordu. bundan adim kadar eminim cunku gozleri anlatiyordu herseyi. Bu olayın üzerinden 2 yıl geçti 2 yıldır başkasıyla görmedim ilişkisi hala yok. Suna ayri sehirlerdeyiz. 2 yil oldu ben hala unutamadim onu. Okul kapanimca ben birmuddet her yerden sildim onu aramadim sormadim. Unuturum sandim olmadı. Tekrar ekledim hala eskisi gibi davrandı bana ne zmn msj atsam mutlaka cvp verir. sonra olmuyo yine sildim her yerden hatta hayatıma başkalarını sokmaya çalıştım olmadı onu unutamadığım için yapamadım şimdi yine ekledim her yere ki ben bu unutma çabalarından sonra anladım ki sadece onu istiyorum. Ömrümün geri kalanını onunla geçirmek istiyorum para pul hiç birşey umrumda değil ama o bunu bilmiyor ışte. Biliyorum o beni coktan unuttu ama ona sevdirebilir miyim kendimi böyle bir seyi basaraniniz var mi? Lütfen yardım edin bana ne yapayım ona ilgimi göstermeye devam mi edeyim yoksa yine unutmaya mı cabalayayim ki olmuyor. 2 yıldır denemediği yol kalmadı. Onu sıkmaktan da korkuyorum yapışkan biri olmamal için rahat bırakıyorum olmuyo ışte. Yok mu hic sevdigi kisiyi kendine döndürmeye başaranınız.

İşte önce böyle isteriz isteriz sonra da keşkeler başlar. Bu mu sevdiğim adam?
Keşke olmasaydı deriz.
Olsaydı bunca vakit olurdu. Kendi yolunu çizmelisin.

Seven insanin bahaneleri olmaz helleki 3 yil boyunca hic olmaz. SEven, sevdigiyle olmak ister üstelik sen acilmissin bile. Belki hayatinada yada en azindan aklinda biri vardir. Bence kendi böyle bir kötülük yapma. Sürekli onu geri ekleyerek kendini üzmekten, yipratmaktan baska birsey gecmez eline. Artik onu birakmali ve hayatina bakmalisin. Sil at ve birdaha ekleme. Böyle yaparak belkide baska bir askin önünü kapatiyorsun. Kimse unutulmaz, vazgecilmez degil. Zaman sadece zaman.

Kızlar üniversiteden bir arkadaşıma aşık oldum. Arkadasligimizi kaybetme pahasına son senemizde mezun olmamıza iki ay kala itiraf ettim. O da ben o işlerle hiç ilgilenmiyorum dedi teşekkür etti şaşırdığını söyledi. Sonrasında ise ben onunla konusamadim hiç utandim soğuk davrandım yüzüne bakmadım küsmüş gibi yaptım ama küsmedim. Ama o çoğu zaman slm verirdi bana. Birazda pişman gibiydi üzgündü.biz okurken annesi vefat etmisti psikolojisi bozuktu. Öyle ki bazen tüm gün uyur akşam saatlerindeki derslere bile geç gelirdi. Çoğu zaman biz uyandirirdik arkadaşlarla telefon edip. ben onunda beni sevdiğini düşündüm hep sadece böyle biseye o zamanlar hazır değildi. baska seyleri kafasina takiyordu. bundan adim kadar eminim cunku gozleri anlatiyordu herseyi. Bu olayın üzerinden 2 yıl geçti 2 yıldır başkasıyla görmedim ilişkisi hala yok. Suna ayri sehirlerdeyiz. 2 yil oldu ben hala unutamadim onu. Okul kapanimca ben birmuddet her yerden sildim onu aramadim sormadim. Unuturum sandim olmadı. Tekrar ekledim hala eskisi gibi davrandı bana ne zmn msj atsam mutlaka cvp verir. sonra olmuyo yine sildim her yerden hatta hayatıma başkalarını sokmaya çalıştım olmadı onu unutamadığım için yapamadım şimdi yine ekledim her yere ki ben bu unutma çabalarından sonra anladım ki sadece onu istiyorum. Ömrümün geri kalanını onunla geçirmek istiyorum para pul hiç birşey umrumda değil ama o bunu bilmiyor ışte. Biliyorum o beni coktan unuttu ama ona sevdirebilir miyim kendimi böyle bir seyi basaraniniz var mi? Lütfen yardım edin bana ne yapayım ona ilgimi göstermeye devam mi edeyim yoksa yine unutmaya mı cabalayayim ki olmuyor. 2 yıldır denemediği yol kalmadı. Onu sıkmaktan da korkuyorum yapışkan biri olmamal için rahat bırakıyorum olmuyo ışte. Yok mu hic sevdigi kisiyi kendine döndürmeye başaranınız.
bence birazcık nazlanmış.mesajları telefonu kesmeseydin yavas yavas kıvama gelirdi.gec değil.belki tam zamanı.bir şekilde görüşmeye çalış.buradaki gibi bir mesaj yaz.bence çok etkileyici olur.

Güzelim ne mesajı yahu ara konuş nasılsın de hayat nasıl de onun olduğu şehre git ama aşığım seviyorum deme sadece birlikte zaman geçir. 2 yıldır unutamadiysan birseyler yap.

bence birazcık nazlanmış.mesajları telefonu kesmeseydin yavas yavas kıvama gelirdi.gec değil.belki tam zamanı.bir şekilde görüşmeye çalış.buradaki gibi bir mesaj yaz.bence çok etkileyici olur.

o kadar kişi içinde sadece siz birşeyle yap dediniz öncelikle teşekkür ederim beni anlağınız için.sonu hayal kırıklığı bile olsa birşeyler yapmaya değeceğini düşünüyorum. arnir arnir gerçekten nazlanmış ya da o an için doğru zaman olmamış olabilr mi bunu bende çok düşündüm çünkü ben ona itiraf ettiğimden 5 dk öncesi tartışmıştık beni kırmıştı bi olay yüzünden sinirlenip çatmıştım buna bayağı kötü tartıştık o da hayırdır neden bu kadr abartıyorsun üstüne alınıyorsun durumu dediğinde itiraf etmiştim artık dayanamayıp o da ne seviyorum dedi ne de istememesinin bir açıklamasını yaptı sadece ilgilenmiyorum deyişinden şuan için ilgilenmiyorum demek istediğini çıkardı. bunlar telefonda olmuştu ertesi gün okula gittiğimde ki benim moralim bozuktu doğal olarak bi girdi sınıfın kapısından yüzü gülüyordu arkadaşıma slm verdi işte yanımda oturan ben yüzüne bakmıyodum konuşmamak için bir kafamı kaldırdım bana bakıyor gülümsedi slm verdi o gün işte içimde ki umudumu kaybetmedim ben ama bir yandan da arkadaşlarıma uyup kendimi geri çektim böylece bana geleceğini sandım ama herşey daha da berbat oldu.ve ben bir şey olmamış gibi davranmaya devam ederken her yüzüme baktığında morali bozuktu sürekli gözgöze geldik pişmanlık akıyordu gözlerinden. zaten okul kapandı sonrasında o gitti ben bi daha hiç görmedim son gün bile giderken dönüp baktı sanki bir veda bekledi benden bir şey bekledi. sonra benim başka sorunlarım vardı bu defa onları bahane edip geri planda bıraktım uğraşmadım. çivi çiviyi söker derler ya sırf unutmak için 3 kişiyle görüştüm ama başlamadan bitirdim üçüylede. düşündüm böyle değmeyecek insanlarla ugraşmaktasa sevdiğinin peşinden koş ona değmese bile içimdeki sevgiye buna değer buldum. nur35nur nur35nur sehirlerimizde yakın günü birlik bile gidebilirm aslında orda başka arkadaşımda onun yanınada giderim bahaneyle onunlada görüşmüş olurum.sen söyleyince arkadaşımda aklıma geldi.

Onu unutamıyorsan son kez etkili bir atak yapmalısın kaybedeceğin bir şey yok:)
Muhabbet et her gün alıştır her gün mesaj at ara eğlenceli konuş bir hafta falan ama geri çekilmek nedir bilme:D
Ama böyle çok mutsuzum hayat beni yoruyor tarzında değil eğlenceli komik ol neşe kat çocuğa mutlu et
1 hafta devam et eğer çocuk sen mesaj atmadan mesaj atmaya başlarsa o iş olmuştur sıra vazgeçilmezi olmaya bakmakta ama baktın hala umut ışığın yok o zaman sonsuza kadar sil :D

Canım arkadasin da varmış git arkadaşına ve gitmeden onu ara seni görmek istiyorum de fazla boğa aşığım falan deme birlikte zaman geçir. Gelişmeleri burdan bildir hayırlısı kuzum☺

o kadar kişi içinde sadece siz birşeyle yap dediniz öncelikle teşekkür ederim beni anlağınız için.sonu hayal kırıklığı bile olsa birşeyler yapmaya değeceğini düşünüyorum. arnir arnir gerçekten nazlanmış ya da o an için doğru zaman olmamış olabilr mi bunu bende çok düşündüm çünkü ben ona itiraf ettiğimden 5 dk öncesi tartışmıştık beni kırmıştı bi olay yüzünden sinirlenip çatmıştım buna bayağı kötü tartıştık o da hayırdır neden bu kadr abartıyorsun üstüne alınıyorsun durumu dediğinde itiraf etmiştim artık dayanamayıp o da ne seviyorum dedi ne de istememesinin bir açıklamasını yaptı sadece ilgilenmiyorum deyişinden şuan için ilgilenmiyorum demek istediğini çıkardı. bunlar telefonda olmuştu ertesi gün okula gittiğimde ki benim moralim bozuktu doğal olarak bi girdi sınıfın kapısından yüzü gülüyordu arkadaşıma slm verdi işte yanımda oturan ben yüzüne bakmıyodum konuşmamak için bir kafamı kaldırdım bana bakıyor gülümsedi slm verdi o gün işte içimde ki umudumu kaybetmedim ben ama bir yandan da arkadaşlarıma uyup kendimi geri çektim böylece bana geleceğini sandım ama herşey daha da berbat oldu.ve ben bir şey olmamış gibi davranmaya devam ederken her yüzüme baktığında morali bozuktu sürekli gözgöze geldik pişmanlık akıyordu gözlerinden. zaten okul kapandı sonrasında o gitti ben bi daha hiç görmedim son gün bile giderken dönüp baktı sanki bir veda bekledi benden bir şey bekledi. sonra benim başka sorunlarım vardı bu defa onları bahane edip geri planda bıraktım uğraşmadım. çivi çiviyi söker derler ya sırf unutmak için 3 kişiyle görüştüm ama başlamadan bitirdim üçüylede. düşündüm böyle değmeyecek insanlarla ugraşmaktasa sevdiğinin peşinden koş ona değmese bile içimdeki sevgiye buna değer buldum. nur35nur nur35nur sehirlerimizde yakın günü birlik bile gidebilirm aslında orda başka arkadaşımda onun yanınada giderim bahaneyle onunlada görüşmüş olurum.sen söyleyince arkadaşımda aklıma geldi.
sevmek demek zaten direk mücadele demek.inan böylesi daha tatlı oluyor daha kıymetli oluyor.

Ya unutmaya çabalamadıgimimi sanıyorsunuz olmuyo ışte.
Evet bana değer veriyo ondan cvp veriyo sevmesiyle alakası yok hepsini biliyorum. Ben şimdi olmasa bile vaktiyle benden hoşlandığını düşünüyorum hoş hoslanmasa bile bunun bi önemi yok ben kafaya koydum ya o olacak hayatımda ya da hiç kimse sevmediğim biriyle uyumak istemiyorum hayatımı gecirmeknistemoyorum insan kaç kere sever ömründe. Sadece onu istiyorum. Kiminiz sen sevmiyosun aklınla unutamamissin kalbin sevmemis diyo ya nereden biliyorsun kalbim kan agliiyo param parca acimasizca elestiri yapmayi cok seviyorsunuz kulub olarak.
Farkındayım o beni benimkini sevdigim kadar sevmedi belkide sizin dediğiniz gibi hiç sevmedi.
Konuyuda bana unutma telkinleri veresiniz diye açmadım sevgisinin gücüyle bunu başaran varmı karşı tarafi ikna eden varmı diye sordum farkindaysaniz. Unut demek dile kolay sadece...

Eğer iki koca sene unutamadiysan birbirini kovalayan suredede unutamayacaksin uzuleceksin demektir
Ama o seni beklemiyor unuttun saniyordur senin onu hala sevdigini bilmiyor bilse belki cok sey degisecek kendine bir iylik yap tekrar soyle hislerini ve acele et
Biri onu kesfedip severse senin gibi kenara çekilmez bunu dusun atağa gec
Çok severken başkasına bırakma çok uzulursun cesaretli ol

Tohum at topaga bitmezse toprak utansin
Yüreğinle sev bileğinde iste hedefe varmayan mızrak utansın ( gibi bisey :)

Bol sans

iki yıl geçmiş aradan bir bahaneyle bulunduğu şehre gidin ama onun için gittiğinizi bilmesin ve arayın geldim müsaitsen seni de görmek isterim filan bakın bakalım kanlı canlı ne tepki veriyor birde gitmeden bir ay önce kendinizi sıkı bir bakıma alın ve davranışlarınız daha kadınsı olsun görüştüğünüzde zaten anlarsınız varmı bir şey yokmu sonra tekrar evinize dönünce bekleyin bakalım ne tepki verecek ha yine ses soluk çıkmazsa hemen bir pskoloğa tek başınıza unutamadığınız belli bir destek almak şart ama önce son bir kez şansınızı deneyin

Back
X