Önüm Sağım Solum Çıkmaz

Siyasi konulara önem vermem diyosun da sence bu ilişkide uyumsuz olan tek şey siyasi görüş ayrılığınız mı

Adamla hatta dur düzelteyim amca ile aranda3değil 5 değil tam 20 yaş var farkında mısın???

Sen 30una geldiğinde sevgilin antrapoza girmiş olacak! Şeker tansiyon kolesterol bilumum hastalıklar ufaktan çıkmaya başlayacak. Sen gezip eğlenmek istediğinde adam sana tansiyon ilacımı içtim mi bugün diyecek..
Ülkücülüğü solculuğu bırak da gerçeklere dön

yaş farkınız, siyasi görüşünüz, iki çocuğu falan hepsi benim ilgi alanım dışı, insan sevdiği zaman bunlar önemsiz birer ayrıntı, ayrıca adam iyi olsaydı karısı onu bırakmazdı lafı çok kötü bi laf kimin kimi niye bıraktığını bilmeden böyle suçlamak çok yanlış bence. belki adam karısını bıraktı, nedir yani bu kadınların yüce fedakarlığı... çok kadın biliyorum adamları sap gibi bırakıp cnm evlilik bana göre değil diye giden eee şimdi adam iyi değildi de mi gittiler.

bütün o ayrıntıların yanı sıra, adam yoğun ve seninle ilgilenmiyor. o işte bahane canım, benim sevgilim iş adamı baya bildiğin 4 farklı şirketi yönetiyor 200 çalışanı var, çoğunlukla işi 22.00 den önce bitmez, ve sürekli bir koşturmaca içinde. bütün bunların arasında ne zaman arasam açar, ne zaman arabada bi yere gidiyosa ve müsaitse (gün içinde yaklaşık 5 defa) beni arar geyik yapmaya, ve yazdığım hiç bi mesajı boş geçirmez. toplantıdayken bile meşgule atmaz, açar toplantıdayım arıcam diyip fısıldar. iş görüşmeleri yoğunsa ve bana vakit ayıramayacak gibiyse beni arar şurdayım iki dakka gel seni göreyim der, kapıya çıkar beş dakka benimle oturur kaldırımda sonra işe geri döner. ya da ortaklarıyla görüşecekse beni de çağırır süs maymunu gibi otururum yanında ama yanyana oluruz yani birbirimize zor şartlarda vakit ayırabiliriz. çok bilirim ben bi hafta görüşemicek gibi olduğumuzda sabah 5 te kalkıp onunla bi parkta buluşup sandviç yiyip 6 buçuğa kadar oturduğumuzu. beni yanlış anlama ayy benim ilişkim harika yhaa diye söylemiyorum bunu. zamanında ben de çok kandırıldım. ay adam yoğun yaa yazık diyip üstüne gitmemizi engelliyolar yoğunum lafıyla. yani yoğunluk erkeğin en güzel bahanesidir. vakit ayırmak isteyen adam inan bana her türlü vakit ayırıyor. ayrıl geç git iş içinse iş için diye düşünsün ama bunları açıklarsan eminim iş için olmadığını o da farkeder. yaşı da büyük ya muhtemelen sana ben yoğunum cnm işine geliyosa git kendine yaşıtın bul bol bol vakit ayırsın falan dicektir.

Evliliği devam etmiyor, bu konuda eminim. Bir kaç kişide söylemişti daha onunla tanışmadan önce. Ayrıldığı çok önce geldi kulağıma.

benden bir kaç yaş küçük değil hemen hemen benden 10 yaş falan küçük çocuğu

Önem vermem demedim sadece farkları belirttim.

Çok haklısın canım.

benden bir kaç yaş küçük değil hemen hemen benden 10 yaş falan küçük çocuğu[/QUOTE]

Heee o zaman olur diyosun yani

Baban yaşında

20 yas fark. Ilgisizlik. Siyasi gorus farkliligi. Senin zorunla boyle iliski olmaz. Bide cocuklri varmis. Adamin cocugu yasinda kizla ugrasacak enerjisi oldugunu zannetmiyorum.

siyasi görüşten önce aradaki yaş farkı cidden çok fazla.2 ayrı jenerasyonsuz ve bu ileride ciddi soruna yol açacaktır.ayrıca boşanmış olmasından ziyade 2 çocugunun olması da sorun olacak mutlaka.
bence siz de bu adamı aslında kendinize pek yakıştıramıyorsunuz ama çekim var arada ona da karşı koyamıyorsunuz.bu arada yoğunluk falan hikaye.gerçekten aşık olan insan her türlü zaman ayırır.adam herşeyden hevesini almış zaten.bence yol yakınken dönün.kendi yaşlarınızda,herşeyi beraber dolu dolu yaşayacağınız insanlar çıkar karşınıza.kendinize yazık edersiniz.

20 yas fark. Ilgisizlik. Siyasi gorus farkliligi. Senin zorunla boyle iliski olmaz. Bide cocuklri varmis. Adamin cocugu yasinda kizla ugrasacak enerjisi oldugunu zannetmiyorum.

Belkide öyle.

Evet bir çekim var arada. Karşı koyamıyorum neden bende bilmiyorum

20 yas biraz fazla bir yas farki.
Ama her bakimdan uyumluysaniz, baska hicbir probleminiz yoksa vs vs devam edilebilir.
Ancak anladigim kadariyla seviyorsunuz ama olesiye asik degilsiniz, ailevi problemler olacak belli, babanizdan 10 yas kucuk bir adam!
2 cocugu var vs vs tum bunlarla mucadele edebileceginizi dusunuyor musunuz?
Karar sizin...

Aileme karşı onu savunabileceğimi düşünmüyorum açıkçası

evlenme gibi bir düşüncem yok asla .

Napcan gonul mu eglendircen kuzum senin amacin ne ,o yastaki adamin cidden sana asik oldugunu ,sen olmazsan deli divane olacagina ,mecnun gibi yollara dusecegine falan mi inaniyorsun.AHHHH Bunlar hep o pembe diziler yuzunden ..
Cok afedersin ama bulustugunuzda bir pastaneye mi gidiyorsunuz malum beyamcanin yasi onlara musait ,yoksa cinsel birlikteliginiz var mi eger yoksa adam ne yapiyor merak ettin mi ?

Ufak tefek imaları oldu ama benim kabul etmeyeceğimi bildiği için bir hareketi olmadı o konuda.

O zaman vaktinizi bosa tuketmeyin...

Belkide öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…