Önüm Sağım Solum Çıkmaz

Annemle aramda 18 yaş var :) ama tebrik ediyorum milyonlarca erkek arasından dul çocuklu yaşlı adamı sectigin için.evet aşk otada konar b.kada ama az mantık diyorum yahu.bukadar kafayı yemiş olamazsın.gencecik kizsin.baba sevgisi görmedin heralde onu arıyorsun.cnku aklıma başka açıklama gelmedi

Ya Allah askina erkek mi kalmadi dunyada, bu kadar mi umutsuz vakasin da baban yasinda adama kayiyor gonlun. Mide de mi yok arkadas bu ne yaa. Adamin afedersin bes on yil sonra cinsel hayati bile olmayacak ise yaramayacak, dedene donecek kiris kiris suratiyla, az biraz mantikli davranin.davul bile dengi dengine.

Konunun icinde oldugun icin gerceklerin farkina varamiyorsun
Ilerde ben ne yapmisim diyeceksin
Kaldi ki adam cool takiliyor genc sevgilisi varken bile kurtar kendini bak aramiyorda firsat bu firsat :)

paylaşacağınız şeylerin az oldugu düşüncesindeyim.
bitiren sen ol ne olacak mutsuzsan?

Çokta güzel baba sevgisi gördüm alakası yok bence.

Evet haklısınız.

Konunun icinde oldugun icin gerceklerin farkina varamiyorsun
Ilerde ben ne yapmisim diyeceksin
Kaldi ki adam cool takiliyor genc sevgilisi varken bile kurtar kendini bak aramiyorda firsat bu firsat :)

Bende arayıp sormuyorum açıkcası
paylaşacağınız şeylerin az oldugu düşüncesindeyim.
bitiren sen ol ne olacak mutsuzsan?

Evet mutsuzum ilk zamanlar çok mutluydum ama şimdi gerçekler daha çok gözüme batıyor

Gülsemmi ağlasammı gerçekten bilemedim.Gerçekten oturmuş ailelerin birbirini istemiceğini mi düşünüyorsun? Yahu bu ilişkinin ciddiye biniceği filan yok zaten be canım ya.Adam senden 20 yaş büyük.Evlenmiş boşanmış çocukları var.Feleğin cemberinden geçmiş ve evliliğin ne demek olduğunun farkında olan bir adam diyelim.Onun sana karşı hissettiği tek şey tavırlarındanda görülüyor ki en fazla 22 yaşında bir kızın onunla görüşmesinden aldığı haz ve mutluluk.Adam senin yazılarını görmüyor görse oralı olmuyor sen yazmasan 1-2 gün farketmicek.Ama sen aileler diyosun.Gerçekten bazı insanları anlamakta çok büyük güçlük çekiyorum.Aramızda sadece bir yaş var.Yani senden sadece bir yaş büyüğüm ve şuan bu düşüncelerindeki mantıksızlığı şok ifadesiyle izliyorum.Emin ol en olmadık partilerin en koyu savunucularındanda olsanız o adam için bu hiç birşey ifade etmicek.Çünkü tabiki 42 yaşında,boşanmış,2 çocuklu bir adam, kendi işine giripte onunla görüşmeye başlayan 22 yaşındaki kıza aşık olup tekrar evlenip evli mutlu çocuklu olmayı düşünmicek.TABİKİ.Sakın seni yargıladığımı düşünme,sadece şaşırdığım şey 22 yaşındasın ve dünyadan ve insanlardan bir habermiş gibi düşünüp yorumluyorsun olayları.Bu yaptığında beklentilerinde sandığında hiç doğru değil.Muhtemelen tutulacak tek yanı adamın evli olmaması.Ve sen hala işi olsun diye kabul etti derler diyosun.Yahu.... Ne bileyim gerçekten bazı gençleri anlayamıyorum.Gerçekten.

çıkmazda falan değilsin.gerçekten nedenlerini açıklayıp ayrılacaksın.alınır, onu işimi kolaylaştırmak için basamak gördüm sanar diyorsan da alıp karşına ilgisiz umarsız ve heyecansız olduğun için bitirmeye kadar verdim diyeceksin.aşkın yaşı yok da yirmi yaş farkı da epey bir sorun bence.

Neler yapti merak ettim, ozel degilse anlatir misiniz?

Ben kendimden 33 yaş büyüğe aşık olmuştum bu yüzden anlıyorum sizi:) umarım her şey düzelir.:)

Yaşlı adamlar genc kadinlara saplantılı bir şekilde aşık olur. Dikkat edin.

Aman evlerden ırak... Hayatının baharındasın. Azgın teke sendromuma girmiş kızı yaşımdaki birine bakan adamla ne işin var
Sen kendine değer versen o adamı ihtimal dahilinde bile görmezdin eee sen bile kendıne değer vermezken o zamparadan ne bekliyorsun.

Yinede akıllanmazsan dedenle mutluluklar dilerim. 10 yıl sonra Yaşıtlarınla ailecek aktivite yaparken eşinde oturup sizi izler mangal filan yakar. Yapar yani yaşına uygun birşeyler.

Neler yapti merak ettim, ozel degilse anlatir misiniz?

Ayrılmak istediğini söyleyince ne tehdidi kaldı ne rezilliği davalık oldular. Hiç böyle bir şeye bulaşma dedim 20 25 yaşlarında bir erkekle olursun onun kafa yapısını çözebilirsin ama bu yaşlardaki insanların kafalarının nasıl çalıştıklarını neler düşündüklerini biz çözemeyiz. Bende bu kadar büyük bir insanla beraber olsam tam olarak çözemem diye düşünüyorum yani.

Katiliyorum.

Yaş farkı yerine diğer konuları takmanız ilginç. Diğer Konular aşılabilir ama yaş farkı aşılamaz hep 20 kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…