- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Annemle aramda 18 yaş var :) ama tebrik ediyorum milyonlarca erkek arasından dul çocuklu yaşlı adamı sectigin için.evet aşk otada konar b.kada ama az mantık diyorum yahu.bukadar kafayı yemiş olamazsın.gencecik kizsin.baba sevgisi görmedin heralde onu arıyorsun.cnku aklıma başka açıklama gelmedi
Ya Allah askina erkek mi kalmadi dunyada, bu kadar mi umutsuz vakasin da baban yasinda adama kayiyor gonlun. Mide de mi yok arkadas bu ne yaa. Adamin afedersin bes on yil sonra cinsel hayati bile olmayacak ise yaramayacak, dedene donecek kiris kiris suratiyla, az biraz mantikli davranin.davul bile dengi dengine.
Konunun icinde oldugun icin gerceklerin farkina varamiyorsun
Ilerde ben ne yapmisim diyeceksin
Kaldi ki adam cool takiliyor genc sevgilisi varken bile kurtar kendini bak aramiyorda firsat bu firsat :)
paylaşacağınız şeylerin az oldugu düşüncesindeyim.
bitiren sen ol ne olacak mutsuzsan?
Çokta güzel baba sevgisi gördüm alakası yok bence.
Bitane babanız varsa ikinciye gere k yok ozaman bence.
Ne siyaseti ne hayat görüşü demek istiyorum yani. Üni 'den bir ark.m vardı 15 yaş fark vardı adamla arasında ark.m ayrılmak isteyince adam neler yaptı aklın durur. Yol yakınken hemen bitir. Zaten aklında bitirmek gibi bir düşünce varken bence sallandırma boşuna.
Neler yapti merak ettim, ozel degilse anlatir misiniz?
bu yaşlardaki insanların kafalarının nasıl çalıştıklarını neler düşündüklerini biz çözemeyiz. Bende bu kadar büyük bir insanla beraber olsam tam olarak çözemem diye düşünüyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?