Önüm Sağım Solum Çıkmaz

baban yaşında cümlesini,malesef ki bende kurucam ayrıca adam sadece o saatlerde arıyorsA ARAMA AMCI TAMAMEN CİNSELLİK SANAL SOHBET YAPMAKTIR

Farkindamisin siyasi görüşlerinizin dişında baska bircok sorunuz var bence siyasi sodun bunlarin yaninda devede kulak yol yakimken don bence onunde daha iyi seyler goreceksin

bu kadar yaş farkına normalde karşıyım, ama uyuşan da var, gayet güzel evliliği devam ettiren de var, o yüzden kesin olmaz diyemiyorum.
ancak siz 22 yaşında beklentilerinizi karşılayamıyor görüldüğü üzere. Çalışan insanın gerçekten sürekli online olup size yazması düşünülemez. Ki geyece kadar çalışan biri için bir kaç gün sonra cevap dönmek bence normaldir.
Ama siz de taleplerinizde haklısınız.

Partili konular ise sorun olabilir gerçekten. Malum biz siyaseti içselleştirerek yaşayan bir milletiz. Ama çözülmeyecek sorun da değil.

Sevgiliniz üniversiteye giderken doğmuşsunuz hatta okumamışsa eğer askerlik bitişine denk gelmişsiniz.
Tövbe yarabbim yani bu aşk değil diye düşünüyorum hatta sevgide. Öyleyse bile tehlikeli
Ben bunu işin siyasi dini boyutunu aşarak sadece yaş farkı için söylüyorum

Ne siyaseti ne hayat görüşü demek istiyorum yani. Üni 'den bir ark.m vardı 15 yaş fark vardı adamla arasında ark.m ayrılmak isteyince adam neler yaptı aklın durur. Yol yakınken hemen bitir. Zaten aklında bitirmek gibi bir düşünce varken bence sallandırma boşuna.

bence bu iliskiyi bitir bu ilerde hele evlenince sorun olabilir

20yaş büyük birine nasıl o gözle bakılır benim aklım almıyor.

Ben amca derim o kadar büyük insana

Gençliğine yazık. Kimle kimler çıkabilir karşına. Ne istiyorsun iki çocuklu yaşlı adamdan..kendini daha genç daha dinamik daha uyumlu olduğun birine layık görmelisin

Cinsel manada bir yaklaşımı olmadı en başından biliyordu kabul etmeyeceğimi. Bunu kendisine ima ettim. Asla kabul etmeyeceğim bir şey diye

Tazecik, saf genc kiz, kart kudurmus horoz. Kusura bakmayinda disaridan oyle görünüyor. Aradaki yorumlari okudum cinsellik ima etmis, kabul etmemissiniz. İlgisizligi bu yuzden. Kaldi kim bu adanla evlenip ayni sene çocuk dogursugunu dusunsene çocuğun 20 yaşındayken esin dedesi yasinda olacak

Siyasi gorus sorun degil. Ulkuculerle ataturkculer arasinda ucurum yok.
Ammaaaa, 42 yasindaki bey amcadan oyle romantik mesajlar falan bekleyemezsin.
Ben 22 yasindayken baban 42 yasindaydi ya hu.

aklını başına al lütfen baban yaşında adam

yaşı geçtim sizinle doğru düzgün ilgilenmiyor bile. bırak gitsin yaa

Şuan sanırım söze dökülmese de bitti. Bir kaç gündür konuşmuyoruz kendisi ile. Mesaj atmadım oda yazmadı. Bakalım nereye varacak

Şuan sanırım söze dökülmese de bitti. Bir kaç gündür konuşmuyoruz kendisi ile. Mesaj atmadım oda yazmadı. Bakalım nereye varacak
lutfen biraz kendine deger ver ve o adamin numarasini sil engelle herseyi yap
istifa et gerekiyorsa sen koca omrunden onemlimi
senin baban kaç yasinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…