Önüm Sağım Solum Çıkmaz

aayyy siyasi durumları geç ona varana kadar 2 sene once 2 katın yaşındaydı yahu..

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Yorumlarınıza cevap veremeyebilirim çıkıyorum çünkü, iyi geceler.

adam bildgn baban yasinda cnm.o hazr olsa bile nasi tanistrcaksn ailenle babanla yanyana gelseler ayni jenerasyon.hayata bakis aciniz onemlidr tbiki..kske tek sorun bu olsaydi..onunde dag gbi 20 yas var..bu herseyden onemli..sen daha tas gbi hatunken adam yasli olucak.senn bkkentilerinn hcbirini karsilayamicak ..bde 2 cocuk var.nerden tutsan elinde kalir..adamin smdiden ici gecmis.arasan aramasan olsan olmasan umrunda degil..vazgec ve kendi dengin biriyle mutlu ol..

ALLAH yardımcın olsun

Sen 20sin hadi evlendin diyelim 20 sene sonra sen 40 o 62 yaşında olcak. 40 yaş kadın için hiçbirşey ama bir erkek için 62 öyle değil ..
Biraz mantıklı düşün

Bikere yaşının verdiği olgunluğu almış birisi olsa 20 yaş küçük kızla ne işi olur bu adamın.Şimdilerde herşey toz pembe ama ilerledikçe herşey değişir.Seni kısıtlarda evede kapatır.Sen seviyorum dedikçe tepene çıkar.İkide bir ben gördüm geçirdim böyle olucak böyle yapma diye seni uyara uyara hayatı sana zindan eder yol yakınken vazgeç hatta uyan bu rüyadan.

Aileniz konusunda endisendiginiz tek sey siyasi görüşten dolayi karşı çıkacaklari mi?
Yaş farkını kabul edecekler yani o kadar eminsiniz.

Sastim kaldım...

Peki napiyosunuz bulusunca? El ele geziyo olamazsin heralde!! Adam 42 yasinda. Onu elele gezmek opusmek tatmin etmez sanirim. Zaten baska sehirdeymis. Senin gibi kac tane vardir elinin altinda

Siyaseti bosverde sadede gel baban yaşındaki adamı gun icerisinde arasan nolur aramasan nolur adam boyle seyleri çoktan aşmıstır zaten cocuksu geliyordur bu işler yol yakınken vazgeç bu sevdadan.

20 yaş cok fazla ki benim babam 43-44 yaslarinda ki bende 21 yasindayim
Biraz mantikli olun
42 yasindaki adamla sizin istekleriniz bir mi olacak
Adam bu yollari coktan asmis bile

Gencecik yakisikli erkekler ve kızlar aşk yaşamalı doyasıya. tadında heycanla maceralarla dolu aşk.onun heyecanı da kalmamış bakana cnm.22 yaşındasin ve aşkı tanımıyorsun belli ki...ama bu değil emin ol yavrucum. 42 yaşında amcayla 15 yıl sonra 57 yaşında dedeyle curutme kendini cnm...

Siyasi görüştn çok daha önemli şeyler var! Seninki alışkanlık haline gelmiş o yuzden zor geliyor, bi an önce bitirmeye bak başta zor gelcktr ama zamanla alışırsın ve daha kimler çıkar karşına, napcan baban yaşındaki adamı

Evlendiniz. Herşey gözüne aşk kıvılcımıyla toz pembe geldi diyelim.
İkinizde ayrı pencereden bakıcaksınız. Sen pop dinlerken o türk sanat müziği dinlicek.
Sen sinema vs. diyeceksin. O evde balkonda mangal dicek

Annemin bir lafı vardı o aklıma geldi. İnsanın kendine ettiği kötülüğü 40 kişi bir araya gelse yapamazmış. Kendine bu kötülüğü yapma yol yakınken dön daha çok gençsin sana uygun birini bulman çok zor olamaz ki..

22 yaşındaki gencecik insanla birlikte olan 40'lık yetişkine bir şey denir de, söylemeyeyim, anladınız siz. Öyle 18'ini geçti, artık yetişkin bir insan masallarına da gerek yok, arada kuşak farkı değil, neredeyse ömür farkı var yahu. Hadi sen yaşın itibariyle hata yapmaya açıksın, her şeyi toz pembe görüyorsun diyelim, bunu anlıyorum, peki 42 yaşındaki adamın aklı mantığı nerede? Demek ki yok. Aşk da sevgi de kısa sürede hissedilmeye başlanabilir ama onu ömür boyu sürdürebilecek olan şey karşılıklı paylaşımlar, ortak noktalardır. Hayata yeni başlamış, bir çok şeyi yeni keşfedecek toy bir insanla, görmüş geçirmiş, bazı şeylere doymuş bir insanın paylaşacakları şeyler ne kadar sağlıklı olabilir sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…