Önümde bekar ablam olduğu için beni bekletiyorlar evlenemiyoruz

Benim ailemde bana maddi destek vermiyor herseyi kendim yapacagim insallah Allah dusurmesin bosver aile ama yarin biz yaptik derler simdi senin kimseye eyvallahin olmayacak böyle dusun Allah yardimcin olsun. Ablamin hayatinda kimse yok bu arada olacak mi belli de degil

Daha 24'sünüz evlilik çok güzel birşey değil acele etmeyin. Abla 32 yaşında 2-3 seneye kadar evlennezse daha evlenemez büyük ihtimalle. Babanız da bu gerçeği görecek sizin mürüvvetinizi yapacak.
Evlilik kimine göre guzel kimine göre degil goreceli bir durum Allah kismeyi pisman etmesin lakin gencim diyerek kimseyi de bekletemem es adayimin yasi da var

Ne kadar ayıpladım ablanı. Bence oturup mutlaka konuş onunla. Bu durumu kişiselleştirmemesi gerekir. Sonuçta yetişkin birisin ne zaman ve kiminle evleneceğine kendin karar verebilirsin. Sırf o kıskançlık krizine girecek diye ailenin seni bekletmesi de ayrı ayıp. Bence tüm ailenle durumu net bir şekilde konuşmalısın hatta. Bekleyen aday için de ayrı zor hem. Ne kendine ne karşı tarafa bu durumu uygun görme lütfen.

bende ömür boyu kastetmedim ama belli bi zaman istmem yanii ayrıca bu benim görüsüm sen istersen 15 te evlen
ben 15 degil 25 le evlendim üstelik ne sacma bir cevap bu? Zaman vemismis verdin bulamadi eee ? yine ariza cikarir ablan sen hic merak etme:)

Ayyy Allah korusun o ne oyle Allah ona da kolaylik versin insallah zor isler kimsenin gönlünü yapamiyorsun cevreme bakiyorum nasil oluyir diye evlenen evleniyor valla bizde sknti var
Amin. Ablası evlendi Allah tan. Kız rahat simdi en azindan boyle bi sorunu kalmadi. Siz de ablaniza erkek arkadasiniz vasitasi ile birini bulmaya calisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…