- 8 Ocak 2018
- 95
- 25
- 3
- Konu Sahibi Maviherdem
-
Insallah alabilirim ama zor gozukuyor kendiisde zor bir insanİyi ama ablanizin ne zaman evleneceği belli değil 40 yaşında evlenebilir sizi bekleyecek kremi o kadar ablanizin rızasını almaya çalışın
Annem ve babam halledeceklerini soyluyorlar aksi taktirde isler degisir insallah guzel olurİzin almayacaksın ablandan
Onu beklersen o seni evlendirmez bak görürsün
Gidip bu yaza nikah günü alın
Nikah günümüzü aldık hazırlıklara başlıyorum anne baba de bu kadar
Halletseler şimdiye kadar hallederlerdi inanma..Annem ve babam halledeceklerini soyluyorlar aksi taktirde isler degisir insallah guzel olur
Bak bu da cok dogru surekli erteleme var ne kadar ertelerlerse kardir diye simdi kis sezonu oldugu icin su surecte zaten bsy yapmayız ama lafini ediyorum sürekli alistirmaya ciddiyeti anlatiyroum oncesinde bu kadar simdi surekli bakalim artikHalletseler şimdiye kadar hallederlerdi inanma..
AynıSon durum nedir
Kendini harcatacaksın inanma onlara : (Bak bu da cok dogru surekli erteleme var ne kadar ertelerlerse kardir diye simdi kis sezonu oldugu icin su surecte zaten bsy yapmayız ama lafini ediyorum sürekli alistirmaya ciddiyeti anlatiyroum oncesinde bu kadar simdi surekli bakalim artik
Psikolojim bozuldu iyice zatenKendini harcatacaksın inanma onlara : (
Diyorum sana hemen yarın alın günüPsikolojim bozuldu iyice zaten
Annem ve babam halledeceklerini soyluyorlar aksi taktirde isler degisir insallah guzel olur
Mart.. Nisan gibi bilmiyorum ne degisecek onlar icinBeklediginiz tarih ne zaman? O zaman ne degisecek?
Töbe est kim hazir hissediyorsa o önce evlenir. Altin olaylari falan mi acaba ablaniz sizden önce evlenmek istiyor ne ilginç. Alin karsiniza konusun ablacim ben bi evlensem diye. Ne diyeceğimi bilemedim şaştım kaldım.Kizlar 2 yillik iliskim aileler tanisti cok sukur guzel gidiyor hersey fakat 32 yasinda bekar ablam ondam once evlenmemi istemiyor babam ve annem hem onu hem beni anlamaya calisiyotlar fakat bizi de bekletiyorlar istemeye bile getirtmediler yuzuk bile yok es adayim üzülüyor bu sene sonu bakariz gibi konusuyorlar fakat güven vermiyorlar ablam hemen aglama boyutuna geldigi icin kiyamiyorlar ne yapmamiz gerekiyor yasayan var mi? Arada kaldim yoruldum bende hayatinda da kimse yok ki?
Mükkkemmel fikirÇok iyi bir falcı buldum de ablana. Ablan gitsin falcı dediğin kişiye. O kişi de ablana, kısmetin kardeşinin düğününde karşına çıkacak desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?