Önümde bekar ablam olduğu için beni bekletiyorlar evlenemiyoruz

İzin almayacaksın ablandan
Onu beklersen o seni evlendirmez bak görürsün
Gidip bu yaza nikah günü alın
Nikah günümüzü aldık hazırlıklara başlıyorum anne baba de bu kadar

İzin almayacaksın ablandan
Onu beklersen o seni evlendirmez bak görürsün
Gidip bu yaza nikah günü alın
Nikah günümüzü aldık hazırlıklara başlıyorum anne baba de bu kadar
Annem ve babam halledeceklerini soyluyorlar aksi taktirde isler degisir insallah guzel olur

Halletseler şimdiye kadar hallederlerdi inanma..
Bak bu da cok dogru surekli erteleme var ne kadar ertelerlerse kardir diye simdi kis sezonu oldugu icin su surecte zaten bsy yapmayız ama lafini ediyorum sürekli alistirmaya ciddiyeti anlatiyroum oncesinde bu kadar simdi surekli bakalim artik

Bak bu da cok dogru surekli erteleme var ne kadar ertelerlerse kardir diye simdi kis sezonu oldugu icin su surecte zaten bsy yapmayız ama lafini ediyorum sürekli alistirmaya ciddiyeti anlatiyroum oncesinde bu kadar simdi surekli bakalim artik
Kendini harcatacaksın inanma onlara : (

Töbe est kim hazir hissediyorsa o önce evlenir. Altin olaylari falan mi acaba ablaniz sizden önce evlenmek istiyor ne ilginç. Alin karsiniza konusun ablacim ben bi evlensem diye. Ne diyeceğimi bilemedim şaştım kaldım.

Ablanız bencil. Nasip bu işler büyüğü küçüğü mü var? Aileniz ablanız evlenmeden olmaz diyorsa onlar daha da düşüncesiz ne diyeyim.

Çok tuhaf bir insan, kafayı koca ve evlenmekle bozmuş anladığım kadarıyla, biraz toplum baskısının da emeği var bu kafa yapısında... Bence psikolojik destek almalı. Ki ben sizin yerinizde olsam böyle bir durum için ablamı kale almam, bence gidin ailenizle ablanızın haberi olmadan ciddi bir konuşma yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…