Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz bu çocukla artık normal normal konuşuyoruz nasılsın falan filan ama sürekli gözü üzerimde biriyle konustğumda özellikle hep beni izlyo rahatsz oluyorum hatta önceden bakmaya çekinyodu şimdi sürekli bakıyo bana kız arkadas var dedi de neden bi insan face sine bunu yazmaz herseyi bıraktım paylaşmak istemyosan bu bilgyi hiçbişey yazmazsın adam direk ilişkisi yok yazyo anlamadım gitti bu oloayı ben
:))ya bakınca iyi biri gibi duruyo ben efendi çocuk diye hoşlanmıştım ondan halbuki:))
kızlar biz bu çocukla artık normal normal konuşuyoruz nasılsın falan filan ama sürekli gözü üzerimde biriyle konustğumda özellikle hep beni izlyo rahatsz oluyorum hatta önceden bakmaya çekinyodu şimdi sürekli bakıyo bana kız arkadas var dedi de neden bi insan face sine bunu yazmaz herseyi bıraktım paylaşmak istemyosan bu bilgyi hiçbişey yazmazsın adam direk ilişkisi yok yazyo anlamadım gitti bu oloayı ben
demi görunen yuze aldanmıcaksın ya ben ne şanssızm yaeski sevgilimden çok çektim üstune dagn basında bi basma kaldım tam bi adam buldum iyi biri dedm oda boş çıktı benm niye hayatmda işlerm duzgun gitmyo ya artık çok bunaldım burdan gercekten çok sıkıldım ya
(neyapmlıym bilemyorum kendimi oyalıycak bişeyde bulamyormki ne olur bu dagbadnda yuruyemyorm bile etrafmı köpekler saryo ve kendme tutuncak bi dal aryorm onuda bulamyorm offff offf bi akıl vern kızlar ya ben gectm artık bu cocuktan filan bu yalnızlğımı nası giderebilrm
(
ewet cnm ilçede yasamak zor herkesn gözü sende oluyo kamuda calşyorum bende ama dedgm gibi burda tek basma oldugmdan aklıma benm gerzekalı eski sevgilm gelyo işte onu aramamak içişn zor tutyorm kendimi ama aramıyccam beni bu dagn basında okadar uzduki artık ona asla dönmem beni sinir edende ben bukadar sıkıntıdayken niye aklıma o geliyo niye ben yeni birini bulamyorm kendime göre kısmetm mi kapalı diye dusunuyorm bazen
cnm doğru diyosn acele edyorum galiba ama inan kendimi çok yalnız hissedyorum burda ve aklıma inadına onunla gecen guzel gunlerm aklıma geliyo bu arada şöyle bişeyde var ben beceremyorm yalan söylemeyi desemki nişanlıym nerde nasıl falan filan elme yuzume bulastırrm eger becerebilseydm şimdi bu yalnızlığı çekmezdimhadi iştekilere demesem burdakilere desem oda olmuyo çünkü işyermde de buralı çalışanlar var onuda yapamyorm ama abuk subuk insanlardean teklifler gelmeye basladı atık napcamı bilemyorum ya çok sıkıldım cidden burdan
(