onun dikkatini nasıl çekerim?

kızlar biz bu çocukla artık normal normal konuşuyoruz nasılsın falan filan ama sürekli gözü üzerimde biriyle konustğumda özellikle hep beni izlyo rahatsz oluyorum hatta önceden bakmaya çekinyodu şimdi sürekli bakıyo bana kız arkadas var dedi de neden bi insan face sine bunu yazmaz herseyi bıraktım paylaşmak istemyosan bu bilgyi hiçbişey yazmazsın adam direk ilişkisi yok yazyo anlamadım gitti bu oloayı ben

kızlar biz bu çocukla artık normal normal konuşuyoruz nasılsın falan filan ama sürekli gözü üzerimde biriyle konustğumda özellikle hep beni izlyo rahatsz oluyorum hatta önceden bakmaya çekinyodu şimdi sürekli bakıyo bana kız arkadas var dedi de neden bi insan face sine bunu yazmaz herseyi bıraktım paylaşmak istemyosan bu bilgyi hiçbişey yazmazsın adam direk ilişkisi yok yazyo anlamadım gitti bu oloayı ben

salak işte...:teytey:

:))ya bakınca iyi biri gibi duruyo ben efendi çocuk diye hoşlanmıştım ondan halbuki:))

görünen yüzüne aldanma...delikafadulden

boşver canım ya , kedinin ciğere baktığı gibi bakmaya devam etsin...kaydirigubbakcemile3

demi görunen yuze aldanmıcaksın ya ben ne şanssızm ya :( eski sevgilimden çok çektim üstune dagn basında bi basma kaldım tam bi adam buldum iyi biri dedm oda boş çıktı benm niye hayatmda işlerm duzgun gitmyo ya artık çok bunaldım burdan gercekten çok sıkıldım ya:((neyapmlıym bilemyorum kendimi oyalıycak bişeyde bulamyormki ne olur bu dagbadnda yuruyemyorm bile etrafmı köpekler saryo ve kendme tutuncak bi dal aryorm onuda bulamyorm offff offf bi akıl vern kızlar ya ben gectm artık bu cocuktan filan bu yalnızlğımı nası giderebilrm:((

değişik programları öğrenebilirsin

kafanı bir şekilde dağıtman lazım doğru zamanda doğru tercihler yapmak için
opuyorumnanaktan

demi görunen yuze aldanmıcaksın ya ben ne şanssızm ya :( eski sevgilimden çok çektim üstune dagn basında bi basma kaldım tam bi adam buldum iyi biri dedm oda boş çıktı benm niye hayatmda işlerm duzgun gitmyo ya artık çok bunaldım burdan gercekten çok sıkıldım ya:((neyapmlıym bilemyorum kendimi oyalıycak bişeyde bulamyormki ne olur bu dagbadnda yuruyemyorm bile etrafmı köpekler saryo ve kendme tutuncak bi dal aryorm onuda bulamyorm offff offf bi akıl vern kızlar ya ben gectm artık bu cocuktan filan bu yalnızlğımı nası giderebilrm:((

aman cnm fazla kafaya takma ne demek olduğunu bilirim..yalnızım sıkılıyorum die yanlış tercihler yapma..hayat bi erkeğe bağlı değil ya..kendini tanı..bak az daha hata yapacaktın..ya sonra farketseydin..ihtimalleri düşün aynı işyeri..özel sektör değil kamu galiba sizin..uzun zaman yüzyüze olacaktın..bide diğer insanlar duyarsa.....bana ne deme ..küçük yer diosun iş ortamı belki eğitimlidri basit bi dedikodu olur geçer ama ya ilçede yayılırsa..ben 2-3 yıl kaldım ilçede..sorunlarını bilrim..kent gibi değil ne de olsa..her şeyi tv den görüyorlar ve büyük şehirden gelenleri de onlar gibi algılayabiliyorlar..her şerde bi hayır her hayırda bi şer olabilirmiş bak işte..sadece serin kanlı ol yeter...

ewet cnm ilçede insanlar cok farklı dusunyolar mesela bugun biri kapımı caldı bilmm ne abim tel numaranızı istyo siznle ciddi dusnyomuş dedi bende bidaha olmasn hayr dedm düşn insanlar böyle seyler için kapma dayanyo ben birazda bu yuzden istyorm yanma bi insan ama bu ilçeden degil kendime benzeyen benm gibi buralı olmayan biri olsun birbirmizi anlayalm ama ollmuyo iştee:(( off valla hergun bi ayrıı dert ya

anlatmak istediğim buydu..ancak nişanlanırsan vazgeçerler bence..ama onlarda vazgeçmek için de aman olmayacak biriyle nişanlanmaaya kalkma..en pratik çözümü ne bilio musun..dedim ya bikaç yıl ilçede kaldım die..tak parmağına uyduruktan bi nişan yüzüğü...soranlara şehir dışında dersin..işyerinde çıkart istersen ..ama bunu yapınca seni tanıyanları uzak tutacaksın haliyle..bunu da bil..ilçede kaldığım için az buçuk biliyorum.bak kapına kadar gelmişler..yuh yani..bizde neler olmuyodu ki...birisi olursa da hanım hanımcık takılacan ..sanırım içişlerine bağlı çalışıyosun...

ewet cnm ilçede yasamak zor herkesn gözü sende oluyo kamuda calşyorum bende ama dedgm gibi burda tek basma oldugmdan aklıma benm gerzekalı eski sevgilm gelyo işte onu aramamak içişn zor tutyorm kendimi ama aramıyccam beni bu dagn basında okadar uzduki artık ona asla dönmem beni sinir edende ben bukadar sıkıntıdayken niye aklıma o geliyo niye ben yeni birini bulamyorm kendime göre kısmetm mi kapalı diye dusunuyorm bazen

ewet cnm ilçede yasamak zor herkesn gözü sende oluyo kamuda calşyorum bende ama dedgm gibi burda tek basma oldugmdan aklıma benm gerzekalı eski sevgilm gelyo işte onu aramamak içişn zor tutyorm kendimi ama aramıyccam beni bu dagn basında okadar uzduki artık ona asla dönmem beni sinir edende ben bukadar sıkıntıdayken niye aklıma o geliyo niye ben yeni birini bulamyorm kendime göre kısmetm mi kapalı diye dusunuyorm bazen

kendine göre biriin bulabilmek için 1. acele ediyorsun

2.ortamın yok

çok geçmedi üzerinden eski sevgilinle ilgili bir konu açmıştın. seninle oynuyorsu resmen,tabii ki ona dönmeyeceksin.guclubacismile

tekliflerden sıkılıyorsan tak eline bir yüzük,soranlara imalı bir şeyler dersin ama ağzından kesin bir şey çıkmasın

tek başına yaşamak zor. kendince önlemler almak zorundasınsüprizzzzz

cnm anladığım kadarıyla biraz depresyondasın.ama unutma bu sıkıntıdan kurtulmanın yolu yeni bir ilişki değil ..illa ki biri ile kaynaşmak istiyorsan bu sen olmalısın..garip gelebilir..ama demek istediğim şu : yeni bir ilişki için acele edersen sağlıklı karr veremeyebilirsin..bu kezde yağmurdan kaçayım derken doluya tutulursun..her zaman çivi çiviyi sökmez..bazen eline çakarsın canın yanar..öncelikle aklından yeni aşk yeni heyecan bana hayat verir fikrini çıkart..sadece sen varsın..mutlu olacaksan öncelikle kendinle mutlu ol..herkees yolcudur..bu handa ev sahibi sensin unutma..

cnm doğru diyosn acele edyorum galiba ama inan kendimi çok yalnız hissedyorum burda ve aklıma inadına onunla gecen guzel gunlerm aklıma geliyo bu arada şöyle bişeyde var ben beceremyorm yalan söylemeyi desemki nişanlıym nerde nasıl falan filan elme yuzume bulastırrm eger becerebilseydm şimdi bu yalnızlığı çekmezdim:(hadi iştekilere demesem burdakilere desem oda olmuyo çünkü işyermde de buralı çalışanlar var onuda yapamyorm ama abuk subuk insanlardean teklifler gelmeye basladı atık napcamı bilemyorum ya çok sıkıldım cidden burdan:((

ewet biraz depresyondaym galiba:(bak şuan butun iş arkadaslarm ailesnn yanında mutlu ama ben tek basma evdeym bugun camı bile acıp bakamadm dısarı çünkü bilyorm csmın karsısnda da bana bakan biri olucak:((evime cok uzaktayım sansszlığm iş arkadaslarmn çogu buralı yada yakın yerlerden:((

cnm doğru diyosn acele edyorum galiba ama inan kendimi çok yalnız hissedyorum burda ve aklıma inadına onunla gecen guzel gunlerm aklıma geliyo bu arada şöyle bişeyde var ben beceremyorm yalan söylemeyi desemki nişanlıym nerde nasıl falan filan elme yuzume bulastırrm eger becerebilseydm şimdi bu yalnızlığı çekmezdim:(hadi iştekilere demesem burdakilere desem oda olmuyo çünkü işyermde de buralı çalışanlar var onuda yapamyorm ama abuk subuk insanlardean teklifler gelmeye basladı atık napcamı bilemyorum ya çok sıkıldım cidden burdan:((

yalnız hissetmen çok normal. gurbettesin . ama o yalnızlıktan kurtulmanın tek yolu bir erkek değilaklinialirimsmile

şöyle bir şey olmaz mı . nişan değil de memleketten bir arkadaş bir yüzük göndermiş olsun : ) iş yerindekiler öyle bilir , dışardakilerde nişanlı sözlü bilirCADIARZU

eğer yapamayacaksan işi bırak derim. ekmek aslanın ağzında olabilir ama can da pazardan alınmıyordelikafadulden

yapamam biz sevgilmle bu iş yuznden ayrıldk kpss surecnde ayrıldık birlikte olunca calşamyorz diye ben kazandm o kazanamadı ve benmlede işim var diye barsmadı kaldramazmş işi olunca ancak dusunurmus neyse bu iş için oldu hersey zaten bide işi bırakırsam hiçbişeym olmaz bide aileme yardm etmek zorndaym zaten

cnm seni anlıyrom aynı ortamda olmasak da..ama bu noktada yanlış karar verme sakın..bende dedim ya ilçede okudum..arkadaşlarım vardı ama nasıl desem kalabalıklar içinde tek başıma kaldım...sadece ilçede değil hemde..kaç kere yaşadım bunu ben...selam verecek birini aramak hele hele derdin olduğunda...bulmak o kadar zor ki..sen ilçede bulammaışsın üzülme..ilçedeyken bende tek kaldım..bi kere cami önünde durakta bekliyorum.ne oldu hatırlamıyorum.ama o kadar yalnız çaresiz hissettim ki..o kadar kimsesiz..sırtımı cami duvarına dayadım..ordan manevi bir güç almak için..akşam ezanından sonra çıkmazsın..hiç bilmediğin insanlar seni tanır..tuhaf insanlar çıkma teklif eder filan..kapının önünde bağrış olur..komşular bakar..arkadaşlarım vardı ama sorma işte yok gibiydi..uzun konu yani...yalan söyle demiyorum tak yüzüğü...soranlara fazla laf bırakmayacak düzeyde cevaplar ver..standart biraz mesafeli..çok konuşmak istemediğini belli et ve özeline karıştırma insanları.bak arkadaşım baana baktığını söylüyodu filan demişsin..sonuçta boşluktasın ve bu biraz nasıl desem nefsinin hoşuna giden bir durum oldu belki de...kendine uğraşlar bul..anılar eskide kaldı..güzeldi ama bugüne taşırsan bak aynı güzelliklte gelmiyo işte..bilgisayarda program dene,takı resim filan dene..yazmayı dene..duygularını katar.günlük tut..meraklanma aşk gelir elbet..bikaç sayfa önce yazmıştım hani..benim hayatımda kimse olmadı desem doğrudur hani..bilmiyorum..olmadı işte..ama boşluğunu çok hissettim..buna rağmen çıkmadım..kimisine kanım ısınmadı belki olur dediğimle hep bi aksilik oldu..bazen ALLAH istemedi die düşünüyorum. vardır bi bildiği...O ndan gelene razı olmak gerek..sadece hayırlı için dua ederek..ben bunalınca öylee yapıyorum....O na sığın ve razı ol...Kadere bırak kaderci ol demiyorum .. yanlış anlama..ama bazı şeyler elimizde değil ve bizleri en mutsuz eden de bu değil mi?ısrarla istiyoruz..olmayınca mutsuz oluyoruz...olmayacaksa olmuyor işte...bazen de o kadar çok isteriz ki belayı çağırırız farketmeden..

doğru söyluyosn cnm zaten burda allaha sığınmasam çoktan kafayı bozmuştum :(denemeye çalışcam cnm dediklerinizi inş işe yarar çok sagolun bana destek oldugunuz için inş hersey gönlünüzce olur

Back
X