Onun içimde açtığı bu yarayı nasıl kapatabilirim?

İnanın bana mecbur kalmasam ayrılmazdım bu ilişki için çabalayan evlilik hayalleri kuran beni bezdirdi son zamanlarda. Annesiyle annemle anışmaya geldikten sonra kavga ettik daha sonrasında toparlandık birkaç gün sonra benden epeyce uzaklaştı. Hatta o sıralar memleketten teyzesi ve çocukları gelmişti onlarla gezmeye gidiyordu durumlar atıyordu beni çağırmıyordu hatta arayıp sormuyordu bile. Buluşalım dediğimde hep bir bahane ve sonunda babamla sıkıntım var deyince uydurduğunu anladım. Ayrılmayalım demedi sen bilirsin deyip bitirdim.

Aynen öyle tanışalım gelelim deyip başımın etini yiyen kendisiydi ama birdenbire değişti bunca zaman hiçbir şey olmamış gibi silip atabildi.

Ben onun sizi tekrar arayacagini dusunuyorum fakat toksik iliski diyorsunuz yani arasa bile ney fayda eder.. sizinki 7 yilin verdiği alismislik daha cok sevgi de vardir elbette ama 7 sene uzun bi sure zamanla azalacaktir emin olun ayrilik sarkilari dinlemeyin bi sure gezin tozun kafanızı dagitin onu stalklamayın onun konusunu acmayin acildiginda kapatin zamanla azalir elbet

Bana da komşu ile gelmek ciddiyetsiz hissettirdi.
Ya gerçekten çok saçmaydı. Bize gelme sebepleri benim annemle tanışmaktı ama komşuları ha bire kendinden bir şeyler anlattı. Annesi de sanki kayınvalidem kendisi olmayacakmışcasına sessizce oturdu. Ne hazırlıklar yaptık bir görseydiniz bir özendik aman mahcup olmayalım diye ama değmedi. Ateş almaya gelir gibi kalkıp gittiler.

İçimden bir ses tekrar iletişim kuracağını söylese de olmayacağını ben de biliyorum. Zaten engelledi beni whatsaptan da. Aşamadığım tek şey onunla geçmiş anlarimiz onunla geçtiğimiz bir sokaktan geçerken bile nefesim daralıyor. Şu an teyzemlerdeyim evleri teyzemlerin karşı sokağında inanın icim sıkılıyor. En ufak bir sey bile modumu düşürmeye yetiyor.

Eger olmayacagindan eminseniz uzak durun derim arasa bile acmayin hersey tejrar tejrar basa sarmasin kacan kovalanir demisler umursadiginizi belli etmemeye calisin. Gormekte malesef iyi gelmiyor stalk yaptikca sadeece canimizi sıkıyoruz zamanla azalir merak etmeyin sabredin

ağustosta ayrıldınız sanırım. hiç ulaşmadı mı size?
ya da bir şekilde iletişim olmadı mı?
Hayir hiçbir şekilde konuşmadık görmedim de daha sonra. Ayrıldıktan birkaç gün sonra beni engelledi whatsaptan. İnstagramda engellemedi hesabi açık olduğu için bakabiliyorum kızları takibe almış bazen sinirleniyorum gördükçe. 1 yıl beklemek zor geldiyse hadi bul da evlen o zaman diyorum kendi kendime

Yok değişmez yıllardır bekledim olmadı yaslarımiz da küçük değil ben 22 o 25 bu saatten sonra neyi değişecek desem de unutması biraz sor alışmaya çalışıyorum

Saçma sapan bir şey bile bana onu hatırlatmaya yetiyor. Bir anda sinirim bozuluyor olduğum andan kopuyorum.

evet geleceğim için çabalıyorum ilerideki güzel günleri göreceğimi düşündükçe mutlu oluyorum ama aklıma geldiği an her şeye olan hevesimi yitiriyorum. Bir nebze de olsa birileriyle sıkıntılarımı paylaşabilmek için burada konu açtım. Kimseyi kendi dertlerimle sıkmak istemiyorum ama kendi kendimi yemekten de yoruldum rüyalarıma bile giriyor o kadar ki bilinçaltıma işlemiş

Umarım dediğiniz gibi olur da şu sıkıntılı zamanlardan bir an önce kurtulurum

Bir anda her şeyi unutabilmek kolay olmuyor ama ben bu sancılı dönemleri en kısa zamanda atlatmayı temenni ediyorum

Bu gibi durumlarda her zaman benim dediğim şey vardır diye bi genelleme yapamam ama başka birine mi gönlü kaydı acaba. Önceden bu ihtimali hiç düşünmezdim ama son ki yaşadığım olaydan sonra böyle bi anda soğumalar geri çekilmeler varsa sanki başkası var izlenimi oluşturuyor bende yanılmıyorum da. Ama inşallah sizin ki öyle değildir. Ayrılıktan daha zor bu ihtimal çünkü.

kızları takibe aldığını görüyorsun. yine de geri dönmesini istiyor musun?
yani belki o kızlardan biriyle görüşüp birkaç ay sonra dönse? bunu hazmedebilecek misin peki?

Bilmiyorum emeklerimi hice sayarcasına hareketleri sevgisinin güçlü olmadığını gösterdi ama başkası olma ihtimalini hiç düşünmedim. Şu an hayatında bir başkası var mı onu da bilmiyorum ama sanmıyorum. Sorumluluk alabilecek zora gelecek bir insan değil. Birini gerçekten sevse bile oyuncağindan sıkılan çocuk gibi kenara atacağindan eminim.

İnsan önce hiç unutamam sanıyor ama herkes unutuluyor, hersey geçiyor…Yaşadıkların , duyguların çok normal ama zamana ihtiyacın var sadece..

kızları takibe aldığını görüyorsun. yine de geri dönmesini istiyor musun?
yani belki o kızlardan biriyle görüşüp birkaç ay sonra dönse? bunu hazmedebilecek misin peki?
Bunu ben de biliyorum hazmedemem zaten barışma gibi bir düşüncem yok sadece bu zamanları zor anlattığımdan böyle bir konu açtım

Boşan

7 yıl az değil normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…