- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
İnanın bana mecbur kalmasam ayrılmazdım bu ilişki için çabalayan evlilik hayalleri kuran beni bezdirdi son zamanlarda. Annesiyle annemle anışmaya geldikten sonra kavga ettik daha sonrasında toparlandık birkaç gün sonra benden epeyce uzaklaştı. Hatta o sıralar memleketten teyzesi ve çocukları gelmişti onlarla gezmeye gidiyordu durumlar atıyordu beni çağırmıyordu hatta arayıp sormuyordu bile. Buluşalım dediğimde hep bir bahane ve sonunda babamla sıkıntım var deyince uydurduğunu anladım. Ayrılmayalım demedi sen bilirsin deyip bitirdim.Herkes neden, onun sizin için yanlış kişi olduğunu söylüyor? Sevgilinizin ne tür yanlış davranışlrı vardı? Eksik kalmış sanki taşlar oturmuyor? Ayrıca ayrılmak istemezken neden ayrıldınız? Belkş adam sizden ayrılmayacaktı bu sebepten ayrılınır mı
Aynen öyle tanışalım gelelim deyip başımın etini yiyen kendisiydi ama birdenbire değişti bunca zaman hiçbir şey olmamış gibi silip atabildi.ayrılmak zorunda bırakmış sanırım. buluşalım diyormuş konu sahibi çocuk buluşmuyormuş ve sürekli isteksiz davranıyormuş.
bu durumda sanırım karşı taraf başka yol bırakmamış.
yakın zamanda benzer birşey yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum konu sahibini.
Ben onun sizi tekrar arayacagini dusunuyorum fakat toksik iliski diyorsunuz yani arasa bile ney fayda eder.. sizinki 7 yilin verdiği alismislik daha cok sevgi de vardir elbette ama 7 sene uzun bi sure zamanla azalacaktir emin olun ayrilik sarkilari dinlemeyin bi sure gezin tozun kafanızı dagitin onu stalklamayın onun konusunu acmayin acildiginda kapatin zamanla azalir elbetİyi geceler uyku tutmadı derdimi paylaşmak istedim. 7 yıllık ilişkimi bitireli 2 ay oldu. Düzenli bir 7 yıl olmasa da ayrılıklarla geçse de birbirimizden kopamadık. Buraya daha önce de konu açmıştım daha sonrasında yeniden bir araya geldik bu sefer işler ciddiye gitti ve ailesiyle tanıştım. Her zaman acaba ailesiyle tanışsam ciddi bir adım atsak olur mu bu sefer derken kendimi o anda buldum. Mart ayında tanıştık ağustosta ayrıldık. Ayrılık olmadan bir hafta önce annesi ve bir komşularıyla birlikte annemle tanışmaya geldiler. Ben kpssye hazırlandığımdan dolayı evliliği en azından bir yıl içinde düşünmesem ısrarlarına dayanamayıp tanışmayı kabul ettik. Onlar için hazırlıklar yaptık her şeye özen gösterdik ama onlardan aynı özeni göremedik. Bizim mesele son 15 20 dk konuşuldu. o süre içerisinde havadan sudan meseleler konuşuldu. Komşularının acelesinden dolayı 1.5 saat anca oturdular. 1 yıl meselesi annesinin kafasını karıştırdı hissettik ama 1 yıl normal şartlarda normal bir süre. Hazırlık nişan söz anca 1 yıl oluyor zaten. Ben kendisine de beklemezsen sen bilirsin demiştim öncesinde de her ne kadar beklemesini istesem de. Ertesi gün onun yüzünden saçma bir sebepten dolayı kavga ettik birkaç gün aramızda soğukluk oldu daha sonrasında konuştuk hallettik. Fakat birkaç gün sonra acayip bir şekilde uzaklaştı benden gün içinde aramaları mesaj yoğunluğu azaldı. Buluşma teklifi ettiğimde hep bir bahaneler... Tepki gösterdiğimde abarttığımı söylüyordu. Ailemle sıkıntılarım var senlik bir sey yok demeye başladığı an sorunun bizzat kendim olduğunu anladım. Ayrılık sinyalleri günyüzüne çıkmıştı benden ayrılığı bekliyordu. Ben de bana düşen görevi yaptım ve ayrıldım. Anlayışlı değilsin dedi daha ne kadar anlayışlı olabilirim moralim bozuk deyip gezen ben değilim dedim sen bilirsin cevabını alınca uzatmamam gerektiğini anladım. O gunden beri tam anlamıyla düzelemedim. Yanlış bir kişi olduğunu etrafımdaki herkes söylüyor ben de biliyorum ama onunla geçtiğimiz sokaklardan geçince en basiti onu hatırlatan bir müzik dinleyince modum inanılmaz bir biçimde düşüyor. Ya onu başkasıyla görürsem diye ödüm kopuyor. Yanlış bir karardan döndüğümün farkındayım ama içimdeki sıkıntı geçmiyor. Birkaç kere annem ağladığımı görüp onu da üzdüğüm için gizli gizli ağlıyorum bu psikolojiden kurtulmam için ne yapabilirim?
Ya gerçekten çok saçmaydı. Bize gelme sebepleri benim annemle tanışmaktı ama komşuları ha bire kendinden bir şeyler anlattı. Annesi de sanki kayınvalidem kendisi olmayacakmışcasına sessizce oturdu. Ne hazırlıklar yaptık bir görseydiniz bir özendik aman mahcup olmayalım diye ama değmedi. Ateş almaya gelir gibi kalkıp gittiler.Bana da komşu ile gelmek ciddiyetsiz hissettirdi.
İçimden bir ses tekrar iletişim kuracağını söylese de olmayacağını ben de biliyorum. Zaten engelledi beni whatsaptan da. Aşamadığım tek şey onunla geçmiş anlarimiz onunla geçtiğimiz bir sokaktan geçerken bile nefesim daralıyor. Şu an teyzemlerdeyim evleri teyzemlerin karşı sokağında inanın icim sıkılıyor. En ufak bir sey bile modumu düşürmeye yetiyor.Ben onun sizi tekrar arayacagini dusunuyorum fakat toksik iliski diyorsunuz yani arasa bile ney fayda eder.. sizinki 7 yilin verdiği alismislik daha cok sevgi de vardir elbette ama 7 sene uzun bi sure zamanla azalacaktir emin olun ayrilik sarkilari dinlemeyin bi sure gezin tozun kafanızı dagitin onu stalklamayın onun konusunu acmayin acildiginda kapatin zamanla azalir elbet
Eger olmayacagindan eminseniz uzak durun derim arasa bile acmayin hersey tejrar tejrar basa sarmasin kacan kovalanir demisler umursadiginizi belli etmemeye calisin. Gormekte malesef iyi gelmiyor stalk yaptikca sadeece canimizi sıkıyoruz zamanla azalir merak etmeyin sabredinİçimden bir ses tekrar iletişim kuracağını söylese de olmayacağını ben de biliyorum. Zaten engelledi beni whatsaptan da. Aşamadığım tek şey onunla geçmi anlarimiz onunla geçtiğimiz bir sokaktan geçerken bile nefesim daralıyor. Şu an teyzemlerdeyim evleri teyzemlerin karşı sokağında inanın icim sıkılıyor. En ufak bir sey bile modumu düşürmeye yetiyor.
Hayir hiçbir şekilde konuşmadık görmedim de daha sonra. Ayrıldıktan birkaç gün sonra beni engelledi whatsaptan. İnstagramda engellemedi hesabi açık olduğu için bakabiliyorum kızları takibe almış bazen sinirleniyorum gördükçe. 1 yıl beklemek zor geldiyse hadi bul da evlen o zaman diyorum kendi kendimeağustosta ayrıldınız sanırım. hiç ulaşmadı mı size?
ya da bir şekilde iletişim olmadı mı?
Yok değişmez yıllardır bekledim olmadı yaslarımiz da küçük değil ben 22 o 25 bu saatten sonra neyi değişecek desem de unutması biraz sor alışmaya çalışıyorumEger olmayacagindan eminseniz uzak durun derim arasa bile acmayin hersey tejrar tejrar basa sarmasin kacan kovalanir demisler umursadiginizi belli etmemeye calisin. Gormekte malesef iyi gelmiyor stalk yaptikca sadeece canimizi sıkıyoruz zamanla azalir merak etmeyin sabredin
Saçma sapan bir şey bile bana onu hatırlatmaya yetiyor. Bir anda sinirim bozuluyor olduğum andan kopuyorum.Ben onun sizi tekrar arayacagini dusunuyorum fakat toksik iliski diyorsunuz yani arasa bile ney fayda eder.. sizinki 7 yilin verdiği alismislik daha cok sevgi de vardir elbette ama 7 sene uzun bi sure zamanla azalacaktir emin olun ayrilik sarkilari dinlemeyin bi sure gezin tozun kafanızı dagitin onu stalklamayın onun konusunu acmayin acildiginda kapatin zamanla azalir elbet
evet geleceğim için çabalıyorum ilerideki güzel günleri göreceğimi düşündükçe mutlu oluyorum ama aklıma geldiği an her şeye olan hevesimi yitiriyorum. Bir nebze de olsa birileriyle sıkıntılarımı paylaşabilmek için burada konu açtım. Kimseyi kendi dertlerimle sıkmak istemiyorum ama kendi kendimi yemekten de yoruldum rüyalarıma bile giriyor o kadar ki bilinçaltıma işlemişKendini derse ve o soruların arasında boğul deneme yap. Kafanı kaşıyacak vaktin olmasın. Sonra kazan kpss yi Hayatına bak.
Bu kadar uzun ilişkinin artçıları bir süre devam eder. Belki 6 ay belki daha fazla. Bu sürede ders çalış. Hayat devam ediyor. O da geçmişte kalacak. Onun doğru kişi olmadığını sende biliyorsun. Bu kadar kırgınlığın üstüne yuva kurulmazdı zaten.
Umarım dediğiniz gibi olur da şu sıkıntılı zamanlardan bir an önce kurtulurumGüzelim bu herif sana ulasacak kalıbımı basarım hiç sekmez bu düsüncem. Bu arada dogru insan, yanlıs insan diye bisey yoktur. Hakkettigimiz insan vardır. Kimileri sanslı olur kimileri sanssız olur. 2 ay kısa bir süre agla zırla dibine kadar yaşa acını. Yasayamazsan asla toparlanamaz ve güclenemezsin böyle böyle sogutacak seni bu cektigin acı. Ve o geldiginde her sey is isten gecmis olacak.
Bir anda her şeyi unutabilmek kolay olmuyor ama ben bu sancılı dönemleri en kısa zamanda atlatmayı temenni ediyorumİlişkileri de yaşayan bir canli olursak düşünürseniz sizin aranizdaki organik bağ zaten ölmüs. Siz bunu hissedip doğru karar almişsiniz. Sadece o bağın tamamen kopup atılmasinda bazen böyle gel gitler yaşanabiliyor. Arkadaslarinizin kafasini sisirmemek cok dusunceli bir hareketben de anlatirsam geyikle anlatiyorum gulup geciyoruz en etkili terapilerden biri bence. Siz de netten uygun terapiler alip arkadasiniza anlatir gibi anlatirsaniz surec kisalir onunuze bakarsiniz.
kızları takibe aldığını görüyorsun. yine de geri dönmesini istiyor musun?Hayir hiçbir şekilde konuşmadık görmedim de daha sonra. Ayrıldıktan birkaç gün sonra beni engelledi whatsaptan. İnstagramda engellemedi hesabi açık olduğu için bakabiliyorum kızları takibe almış bazen sinirleniyorum gördükçe. 1 yıl beklemek zor geldiyse hadi bul da evlen o zaman diyorum kendi kendime
Bilmiyorum emeklerimi hice sayarcasına hareketleri sevgisinin güçlü olmadığını gösterdi ama başkası olma ihtimalini hiç düşünmedim. Şu an hayatında bir başkası var mı onu da bilmiyorum ama sanmıyorum. Sorumluluk alabilecek zora gelecek bir insan değil. Birini gerçekten sevse bile oyuncağindan sıkılan çocuk gibi kenara atacağindan eminim.Bu gibi durumlarda her zaman benim dediğim şey vardır diye bi genelleme yapamam ama başka birine mi gönlü kaydı acaba. Önceden bu ihtimali hiç düşünmezdim ama son ki yaşadığım olaydan sonra böyle bi anda soğumalar geri çekilmeler varsa sanki başkası var izlenimi oluşturuyor bende yanılmıyorum da. Ama inşallah sizin ki öyle değildir. Ayrılıktan daha zor bu ihtimal çünkü.
İnsan önce hiç unutamam sanıyor ama herkes unutuluyor, hersey geçiyor…Yaşadıkların , duyguların çok normal ama zamana ihtiyacın var sadece..İyi geceler uyku tutmadı derdimi paylaşmak istedim. 7 yıllık ilişkimi bitireli 2 ay oldu. Düzenli bir 7 yıl olmasa da ayrılıklarla geçse de birbirimizden kopamadık. Buraya daha önce de konu açmıştım daha sonrasında yeniden bir araya geldik bu sefer işler ciddiye gitti ve ailesiyle tanıştım. Her zaman acaba ailesiyle tanışsam ciddi bir adım atsak olur mu bu sefer derken kendimi o anda buldum. Mart ayında tanıştık ağustosta ayrıldık. Ayrılık olmadan bir hafta önce annesi ve bir komşularıyla birlikte annemle tanışmaya geldiler. Ben kpssye hazırlandığımdan dolayı evliliği en azından bir yıl içinde düşünmesem ısrarlarına dayanamayıp tanışmayı kabul ettik. Onlar için hazırlıklar yaptık her şeye özen gösterdik ama onlardan aynı özeni göremedik. Bizim mesele son 15 20 dk konuşuldu. o süre içerisinde havadan sudan meseleler konuşuldu. Komşularının acelesinden dolayı 1.5 saat anca oturdular. 1 yıl meselesi annesinin kafasını karıştırdı hissettik ama 1 yıl normal şartlarda normal bir süre. Hazırlık nişan söz anca 1 yıl oluyor zaten. Ben kendisine de beklemezsen sen bilirsin demiştim öncesinde de her ne kadar beklemesini istesem de. Ertesi gün onun yüzünden saçma bir sebepten dolayı kavga ettik birkaç gün aramızda soğukluk oldu daha sonrasında konuştuk hallettik. Fakat birkaç gün sonra acayip bir şekilde uzaklaştı benden gün içinde aramaları mesaj yoğunluğu azaldı. Buluşma teklifi ettiğimde hep bir bahaneler... Tepki gösterdiğimde abarttığımı söylüyordu. Ailemle sıkıntılarım var senlik bir sey yok demeye başladığı an sorunun bizzat kendim olduğunu anladım. Ayrılık sinyalleri günyüzüne çıkmıştı benden ayrılığı bekliyordu. Ben de bana düşen görevi yaptım ve ayrıldım. Anlayışlı değilsin dedi daha ne kadar anlayışlı olabilirim moralim bozuk deyip gezen ben değilim dedim sen bilirsin cevabını alınca uzatmamam gerektiğini anladım. O gunden beri tam anlamıyla düzelemedim. Yanlış bir kişi olduğunu etrafımdaki herkes söylüyor ben de biliyorum ama onunla geçtiğimiz sokaklardan geçince en basiti onu hatırlatan bir müzik dinleyince modum inanılmaz bir biçimde düşüyor. Ya onu başkasıyla görürsem diye ödüm kopuyor. Yanlış bir karardan döndüğümün farkındayım ama içimdeki sıkıntı geçmiyor. Birkaç kere annem ağladığımı görüp onu da üzdüğüm için gizli gizli ağlıyorum bu psikolojiden kurtulmam için ne yapabilirim?
Bunu ben de biliyorum hazmedemem zaten barışma gibi bir düşüncem yok sadece bu zamanları zor anlattığımdan böyle bir konu açtımkızları takibe aldığını görüyorsun. yine de geri dönmesini istiyor musun?
yani belki o kızlardan biriyle görüşüp birkaç ay sonra dönse? bunu hazmedebilecek misin peki?
Boşanİyi geceler uyku tutmadı derdimi paylaşmak istedim. 7 yıllık ilişkimi bitireli 2 ay oldu. Düzenli bir 7 yıl olmasa da ayrılıklarla geçse de birbirimizden kopamadık. Buraya daha önce de konu açmıştım daha sonrasında yeniden bir araya geldik bu sefer işler ciddiye gitti ve ailesiyle tanıştım. Her zaman acaba ailesiyle tanışsam ciddi bir adım atsak olur mu bu sefer derken kendimi o anda buldum. Mart ayında tanıştık ağustosta ayrıldık. Ayrılık olmadan bir hafta önce annesi ve bir komşularıyla birlikte annemle tanışmaya geldiler. Ben kpssye hazırlandığımdan dolayı evliliği en azından bir yıl içinde düşünmesem ısrarlarına dayanamayıp tanışmayı kabul ettik. Onlar için hazırlıklar yaptık her şeye özen gösterdik ama onlardan aynı özeni göremedik. Bizim mesele son 15 20 dk konuşuldu. o süre içerisinde havadan sudan meseleler konuşuldu. Komşularının acelesinden dolayı 1.5 saat anca oturdular. 1 yıl meselesi annesinin kafasını karıştırdı hissettik ama 1 yıl normal şartlarda normal bir süre. Hazırlık nişan söz anca 1 yıl oluyor zaten. Ben kendisine de beklemezsen sen bilirsin demiştim öncesinde de her ne kadar beklemesini istesem de. Ertesi gün onun yüzünden saçma bir sebepten dolayı kavga ettik birkaç gün aramızda soğukluk oldu daha sonrasında konuştuk hallettik. Fakat birkaç gün sonra acayip bir şekilde uzaklaştı benden gün içinde aramaları mesaj yoğunluğu azaldı. Buluşma teklifi ettiğimde hep bir bahaneler... Tepki gösterdiğimde abarttığımı söylüyordu. Ailemle sıkıntılarım var senlik bir sey yok demeye başladığı an sorunun bizzat kendim olduğunu anladım. Ayrılık sinyalleri günyüzüne çıkmıştı benden ayrılığı bekliyordu. Ben de bana düşen görevi yaptım ve ayrıldım. Anlayışlı değilsin dedi daha ne kadar anlayışlı olabilirim moralim bozuk deyip gezen ben değilim dedim sen bilirsin cevabını alınca uzatmamam gerektiğini anladım. O gunden beri tam anlamıyla düzelemedim. Yanlış bir kişi olduğunu etrafımdaki herkes söylüyor ben de biliyorum ama onunla geçtiğimiz sokaklardan geçince en basiti onu hatırlatan bir müzik dinleyince modum inanılmaz bir biçimde düşüyor. Ya onu başkasıyla görürsem diye ödüm kopuyor. Yanlış bir karardan döndüğümün farkındayım ama içimdeki sıkıntı geçmiyor. Birkaç kere annem ağladığımı görüp onu da üzdüğüm için gizli gizli ağlıyorum bu psikolojiden kurtulmam için ne yapabilirim?
7 yıl az değil normal.evet geleceğim için çabalıyorum ilerideki güzel günleri göreceğimi düşündükçe mutlu oluyorum ama aklıma geldiği an her şeye olan hevesimi yitiriyorum. Bir nebze de olsa birileriyle sıkıntılarımı paylaşabilmek için burada konu açtım. Kimseyi kendi dertlerimle sıkmak istemiyorum ama kendi kendimi yemekten de yoruldum rüyalarıma bile giriyor o kadar ki bilinçaltıma işlemiş
Evli değilim çok şükür ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?