Onun içimde açtığı bu yarayı nasıl kapatabilirim?

Ahh şu an seni en iyi ben anlayabilirim. Senin şu anki durumunu ben 3 aydır yaşıyorum. Hiç konduramadığımız insanlar bizi perişan ediyor. Geçeceğine sende benim gibi çok iyi biliyorsun ama bu süreci atlatmak çok çok zor. Keşke uyutulsam bayılsam aylarca uyanmasam da bu acıyı çekmesem diyosun. Ama güçlü insan da kanmadan, yanmadan, pişmeden olunmuyor. Bu kışın sonu bahar inşallah çok fazla ders alarak yolumuza devam edeceğiz. Umut verip yarı yolda bırakanlarda mutlaka er yada geç yaşattığını yaşayacaklar

Umarım arkadaşım umarım dediğin gibi olur Allah senin de sıkıntılarını gidersin güzel kaderler yazsin inşallah. Tabii ki bunlar hep birer tecrübe bir başka insanla olan birlikteliğimizde hangi yanlışları yapmamamız gerektiğini bileceğiz inşallah ama biraz sancılı bir süreç. İnşallah daha güzelleriyle yeniden çiçeklenir kalbimiz. Rabbim hepimizin karşısına güzel insanlar çıkarsın.

Amin nasıl birini istemediğimizi öğrendik. Bende KPSS sürecindeyim bu durum odak konusunda zorlasada çalışmaya zorluyorum kendimi. Sende aynı şekilde yapmaya çalış çünkü zaman su gibi akıyo. Sonra keşke dememek için şu an elimizden geleni yapmamız lazım. Allah hayırlı insanlar hayırlı fırsatlar çıkarsın karşına

Amin inşallah Allah gönlüne göre versin kardeşim. KPSS'de de istediğin sonucu alırsın inşallah

İlişki süresiyle ayrılık sonrası unutma süresi orantılıdır tabi. Kısa zamanda elbet unutamazsınız zaman alır ama insan öleni bile unutuyor ilişkiyi de elbet unutur

Çocuktum onunla tanıştığımda şu an 22 yaşındayım. Bir şekilde buralara kadar gelince olur diye düşünüyor insan ama olmayabiliyormus
Birgün hayatına öyle biri gircek ki bu günler aklına bile gelmiycek. Geçmişi hatırlamıycaksın bile. Kadınların artısı bu. Biz daha yoğun yaşdığımız için ileride eşine çocuklarına çok sıkı bağlı olcaksın. Geçmiş geride kalıcak.

Ama erkeklerde öyle olmuyor. Onlar unutmuyorlar eski sevgililerini

Güncelleme biraz geç oldu dediğinizde haklı çıktınız. 1 buçuk yıl sonra yeniden mesaj attı yalvardı yakardı. İnanacağımı zannederek sensiz olmuyor hep aklımdaydın nolur bir şans ver diye yalvardı. Bu zamana kadar cafelerden çıkmayan adam simdi nolduysa binpisman. Büyük bir ihtimalle başkasıyla konuştu tekmeyi yiyince bana geldi. Başkasıyla konuşmamış bir de güya ben de inandım zaten. Onlarca kizi takip eden adam biriyle konuşmaz mı hiç. Çok üzülüyormus da gülünce belli olmuyormuş gece görmem lazımmış palavraya bak. İçimde ne kaldıysa söyledim iyice rezil ettim. Aklında olan adam bir buçuk yıl dayanamazdi.

Ben de yeni bir ayrılık yaşıyorum şu an. Çok üzücü insan hem iyiyse hatırlıyor ama iyiydik böyle olmamalı diyor hem kötüsüyle hatırlıyor iyi ki bitmiş diyor. Of çok kötü, geçecek ben de biliyorum bunu. Sen de biliyorsun ama zaman yaralamadan iyileştirmiyor.

1.5 yıl mı? Yahu hep aklindaysan niye aramamış 1.5 yıl. Saf mı sanmış seni? İyi cevap vermişsin. Arada boş kalmış da yokluyor seni. Palavraci

1.5 yıl mı? Yahu hep aklindaysan niye aramamış 1.5 yıl. Saf mı sanmış seni? İyi cevap vermişsin. Arada boş kalmış da yokluyor seni. Palavraci
İşte salak çünkü beni de kendi gibi salak sanıyor. Beklediği tepkiyi alamayınca mort oldu. Boşta kaldı birinden tekme yedi seni unutamadım diyo sonra da He he kesin öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…