Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hemde çook kavga ettiğimiz için ağladım sinirden, ayrıldığımız için ağlamıştım,üniversite için başka bi şehire gitti ona ağladım her geliş gidişinde dayanamıyorum gidişine ona ağlıyorum,o burda yok diye dayanamıyorum ağlıyorum
Eski ilişkilerimde ağladıklarım olmuştur elbet.
Şimdikinde hiç ağlamadım,hiç ağlatmadı,üzmedi beni şükürler olsun...
Allahım ağlatmasın inşallah hiç kimseyi.
bugün bana hiç utanmadan "gözlerin neden böyle şiş ?" diyor. ağzıma kadar geldi de yuttum.. senin gibi bir ruhsuza aşık oldum diye.. ruhsuz herif.. kurban ol benim bir damla gözyaşıma
Eski sevgilim icin ondan ayrldiktan 1 ay sonraya dek hic aglamamistim. Ayrildiktan sonra ozlemden 5-6 kere aglamisimdir.
Suan ki erkek arkadasim icin/yuzunden 3 kere agladim sanirim. hemde onun onunde. daha dogrusu onun omzunda. bana kotu davrandigi veya ona benzer seyler yuzunden degil, kendi guvensizliklerim yuzunden..
hemde nasıl sular seller gibi ağlaya ağlaya yaş kalmadı ne çok sevmişim seviyorum aşkımı ya
bazen aklıma geliyor ya benden önce o giderse diye onsuz yaşama fikriyle yaşayamam ki Allah yaşattırmasın