• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun icin agladiniz mi?

Hemde çook kavga ettiğimiz için ağladım sinirden, ayrıldığımız için ağlamıştım,üniversite için başka bi şehire gitti ona ağladım her geliş gidişinde dayanamıyorum gidişine ona ağlıyorum,o burda yok diye dayanamıyorum ağlıyorum:5::5:

Eski ilişkilerimde ağladıklarım olmuştur elbet.
Şimdikinde hiç ağlamadım,hiç ağlatmadı,üzmedi beni şükürler olsun...
Allahım ağlatmasın inşallah hiç kimseyi.

bugün bana hiç utanmadan "gözlerin neden böyle şiş ?" diyor. ağzıma kadar geldi de yuttum.. senin gibi bir ruhsuza aşık oldum diye.. ruhsuz herif.. kurban ol benim bir damla gözyaşıma

Evet dün.. Her zaman taş kalpli olan ben en ufak bişide ağlıyorum artık, aşk bu olsa gerek :ssz:

Eski sevgilim icin ondan ayrldiktan 1 ay sonraya dek hic aglamamistim. Ayrildiktan sonra ozlemden 5-6 kere aglamisimdir.

Suan ki erkek arkadasim icin/yuzunden 3 kere agladim sanirim. hemde onun onunde. daha dogrusu onun omzunda. bana kotu davrandigi veya ona benzer seyler yuzunden degil, kendi guvensizliklerim yuzunden..

:10:

Hemde çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 5 yıllık ilişkimi ailem istemediği için bitirmiştim :S

özlediğim için ağladım kavgalarımız için ağladım ama olur böyle şeyler :p

hemde nasıl sular seller gibi ağlaya ağlaya yaş kalmadı ne çok sevmişim seviyorum aşkımı ya
bazen aklıma geliyor ya benden önce o giderse diye onsuz yaşama fikriyle yaşayamam ki Allah yaşattırmasın :(

Back
X