Hay Allah yani üzülüyorum ben böyle elimizden birşey de gelmiyorAç elini dua et canım,ben de bir dönem ilişkimde çok kötü bir süreçten geçtim.Elim kolum bağlanmıştı,aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali bir çıkmazdaydım.Dua ettim en çok,hep yalvardım Allah'ım sen doğru yola çıkart,hayırlısı ise feraha erdir diye.Kısmetimde varsa eğer dönüp dolaşıp beni bulacağını,kopamayacağımızı,devam edeceğimizi düşündüm.Hakkında hayırlısı olsun canım.
Üzülmeyin derdimi paylaşıp okumanız bile yeter birazda olsa rahatladım sayenizde..:) ohooo dua ede ede bi hal oldum ayağa kalkarken oturucakken otomatiğe bağladım artık.. :) ama hep sonunda gönlümden kopan söz kaderime yaz allahım cok dua edince icten olunca allah onu kaderin yaparmıs biyerden duymuştum uğur ettim kendime allah herkesin gönlüne göre versin. Herkesin gönlündeki neyse kısmeti o olsun.. :)
Üzülmeyin derdimi paylaşıp okumanız bile yeter birazda olsa rahatladım sayenizde..:) ohooo dua ede ede bi hal oldum ayağa kalkarken oturucakken otomatiğe bağladım artık.. :) ama hep sonunda gönlümden kopan söz kaderime yaz allahım cok dua edince icten olunca allah onu kaderin yaparmıs biyerden duymuştum uğur ettim kendime allah herkesin gönlüne göre versin. Herkesin gönlündeki neyse kısmeti o olsun.. :)
bak miyavcım benim eşim benden 20 yaş büyük eşinden ayrılmış güveni yerlerde özgüveni tavanda bi adamdı benim ailem önce bişi demedi ben net konuştum onun ailesi annesi istemedi sonra tüm sülaleyi karıştırdı kadın ailemde istemedi restleştiler ne olaylar oldu ne olaylar şimdiki eşim olacak bu adam varya beni az süründürmedi istemiyorum seni ya ne yapışkan bişey çıktın dedi görüşmedi hattını deiştirdi ama alah biliyoya sevdiğini biliyodum annesi hakkımı helal etmem dedi ben açığım malı mülkü için evleniyorum iki gün sonra çeker giderim diye vs vs öyle zamanlar olduki kapısında bekledim bana mesaj çekmişdi bi kere tinerci gibi ne yatıyosun kapıda git diye evlendim şimdi aileler düzeldi anası hariç anasıda kazana düştü herkes dışladı onu şuan iyikide bırakmamışsın diyo ve abileri bile benim sevgimi takdir ediyo seviyosan hiç acı çekmeye değmez git çık karşısına ya sensiz olmuyo bitti senleyim de
sen gidene kadar dert sahibi olmada faceden falan takip ediyonmu onun ruh hali ne durumda
bak miyavcım benim eşim benden 20 yaş büyük eşinden ayrılmış güveni yerlerde özgüveni tavanda bi adamdı benim ailem önce bişi demedi ben net konuştum onun ailesi annesi istemedi sonra tüm sülaleyi karıştırdı kadın ailemde istemedi restleştiler ne olaylar oldu ne olaylar şimdiki eşim olacak bu adam varya beni az süründürmedi istemiyorum seni ya ne yapışkan bişey çıktın dedi görüşmedi hattını deiştirdi ama alah biliyoya sevdiğini biliyodum annesi hakkımı helal etmem dedi ben açığım malı mülkü için evleniyorum iki gün sonra çeker giderim diye vs vs öyle zamanlar olduki kapısında bekledim bana mesaj çekmişdi bi kere tinerci gibi ne yatıyosun kapıda git diye evlendim şimdi aileler düzeldi anası hariç anasıda kazana düştü herkes dışladı onu şuan iyikide bırakmamışsın diyo ve abileri bile benim sevgimi takdir ediyo seviyosan hiç acı çekmeye değmez git çık karşısına ya sensiz olmuyo bitti senleyim de
Ama allah nasibinizi yazmıs ki olmuş benim hikayemde ise tek basına malesef halledebilceğim birsey değil ve inanın cok yoruldum ilk ay direndim aileme nelr yaptılar bana hatırlamak bile istemiyorum inş benimde sonu sizin gibi mutlu olur bakalım öğüdünüzü denicem izmire gidince.
inşalah bi gün konu açarsın evlendim kocam çok horluyor derdim büyük diye
Seni o kadar taktir ediyorum ki,diğer sohbetimizin de etkisi var,belirtmeden edemedim şu an.Hani etkilendim ben mesela ama beni bu halde güldürdün, bak miyavcım diye olaya girerekAllah ta seni güldürsün.Çaki'ye rağmen zafer,tebrik ediyorum
bilirimmm neler yaparlar benim kimseye eyvallahım yoktu elimden evim de ailemden ayrıydı dayım önüme silah koydu ya al vur kendini ya ben vuracam diye öyle şeyler olduki evimi bastılar kaç kere kendi ailem anası arıyıp dolduruyodu herkesi rahatsız ediyodu yorulma daha bi ay olmuş ne çabuk pes ettin kız ben 2 sene böle süründüm annem artık lanet olsun git evlen ne pis bişeysin dedi düğünümede ne dayım geldi ne kayın validem annem zorla geldi geçecek hepsi görürsün
o çaki varyaaa az deil azz yaş yetmiş ama işi bitmemiş di ben bitirdim kızlar hep bildiğim bişey vardır ona sığınırım çok istersen bişeyi olur imkansız diye bişi yok der çıkarım yola yapışırım grur du aile idi hepsi dize gelir başka türlü yaşanmaz ozaman pes etseydim yalnız başıma bir kedim bi ben gene buraya yazacakdım evde kaldım diye yemişdim kafayı çünki öyle ağlardımki eşim kaçardı benden gider işyerine zorla arabasını açtırıp içine oturur işten çıkmasını beklerdim od rezil olmamak için dediğimi yapardı ağlardım saatlerce tek laf ederdi sonumuz yok boğasım gelirdi ama geçti çok şükür miyavın kide geçecek
Ahaha inşşş :)) horlasında dinlerim ben sabaha kadar hiç sorun değil ama o yazabilir benim bademcik var azcık horluyorum :)))
o çaki varyaaa az deil azz yaş yetmiş ama işi bitmemiş di ben bitirdim kızlar hep bildiğim bişey vardır ona sığınırım çok istersen bişeyi olur imkansız diye bişi yok der çıkarım yola yapışırım grur du aile idi hepsi dize gelir başka türlü yaşanmaz ozaman pes etseydim yalnız başıma bir kedim bi ben gene buraya yazacakdım evde kaldım diye yemişdim kafayı çünki öyle ağlardımki eşim kaçardı benden gider işyerine zorla arabasını açtırıp içine oturur işten çıkmasını beklerdim od rezil olmamak için dediğimi yapardı ağlardım saatlerce tek laf ederdi sonumuz yok boğasım gelirdi ama geçti çok şükür miyavın kide geçecek
Helal olsun keske herkes senin kadar cesur olabilse canım hep mutlu olursun inş eşinle :)
Evet işte o yüzden ne olursa olsun,tamam olan olmuş ama herşeye rağmen bir adım atsın,arasın,mesaj yazsın,karşısına çıksın diye düşünüyorum ben de hep.Aynen dediğin gibi gurur,aile filan diye düşünmeden.Allah yazmadıysa ortadan ikiye çatlasa da olmaz ama belki böyle bir şeyi yaşamaları gerekiyordu,belki su akacak yolunu bulacak.
cesurlukdan deil işte oavımı gözüme kestirdim bundan koca olur dedim sevgili olmadan önce aklımın ucunda yoktuki ne tuhaf adam derdim bi gün bi adil merhametli davranışına denk geldim şahit oldum yani dedim bundan koca olur yapış yapıştım o yapışmadır gidiyo sende mutlu olacaksın inşalah
inşallah güldürdünüz beni sağolun :) benim sevgilimin adı mümün artık bende bağırayım mümüüün diye ağlayarak evinin önünde ama iste basarım sonra kahkahayı :) mümün diye ismi var söylerken insanın dudakları bi tuhaf oluyor cok dramatik romantik olmaz ama :))
işte şuan seninki bekar kafası benimki evlenmiş kaynanası tarafından beyni haşlanmış kafası öle kenarda durupda alah kısmet ettiyse olur demekle olmuyo yavrummm tabi bu olay da var bir hayırki birleştiklerinde amaan bi daha ayrılmakmı töbe diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?