Onunla Evlenmek için Evleniyormuşum

Ortada fol yok yumurta yokken kalkıp nişan kıyafeti fotosu göndermeniz aşırı saçma yalnız. Buluşmaya gelinlik giyip gelmek gibi bir şey. Durumun sizinle alakası olmayabilir ama o an bozulmuş, modu düşmüş siz üstüne gelmişsiniz. 8 ay hemen evlilik kararı almalık bir süre değil bence.
Ek olarak şu an gayet beraber yaşar gibi bir ilişki yaşıyorsunuz hatta kendi evinize onun evinden nasıl gidileceğini dahi bilmiyorsunuz. Aylardır bu şekilde ilişkinin içindeyken bir anda ben böyle bir ilişki istemiyorum demeniz saçma bir durum. Onu önceden düşünecektiniz böyle bir ilişki istemiyorsanız da adam sizi yanında zorla tutmuyor. Eski konunuzu net hatırlıyorum bana hep ilgi bekliyorsunuz gibi geliyor

Evette kendisi zaten bana derdi evlenince ilerde şöyle olacak, bu evde olacaksın, mutlu olucaz vs.. şimdi iş ciddiye binmeye başlayınca ne oldu..

Eski konunuzda siz demiştiniz lütüf eder gibi barışıyorum diye
İlişkimiz şu şekilde; tartışma çıkar ben sinirle ayrılmak istediğimi söylerim o ayrılmak istemez ve gerekirse barışmak için evin önüne gelir, gönlümü almak için uğraşır, üzülür.. Bense tüm nemrutluğumla sanki lütuf yapmışçasına barışırım.. Sonra da oturup üzülürüm böyle davrandığım ve haksızlık yaptığım için.. Ama o an sinirle ne yazık ki hata yaptığımın farkına varamıyorum ağzıma geleni söylüyorum.. İlişki süresince en az 7 8 kere tekrarlanmıştır bu yukarıda bahsettiğim olay belki daha bile fazla.. Ve en son yine böyle bir tartışmada tekrar beni arama bunaldım senden sıkıldım istemiyorum artık tarzı laflar ettim.. Ve yine onun çabalarıyla barıştık..
Bu eski konunuzdan bir paragraf adam bunu kast etmiş galiba.. Heveslisiniz cok güzel ama adam size daha ilk konuda yeni boşandım sayılır demiş hazır değilimi anlamanız için baya şey söylemiş. Bence bu cok normal ki 8aylık bir ilişkide yeni boşanmış biri ilk ilişkisinde hemen evlilik düşünmemesi doğal bence.. Daha önce düğün dernek yaptı şimdi hevessiz demişsiniz ya onun nikaha isteği yok ki düğüne olsun.

Evet farkındayım fakat bana önceden evlilikle ilgili hayallerini anlatırdı.. bence benden soğuyan kendisi.. yada benimle ilgili aklında şüpheler var ama ben bir adamı aklında benle ilgili şüphe kalmasın diye ikna edemem ki.. onur kırıcı.. ben böyleyim beni böyle kabul etti.. şimdi de bıktı anlaşılan..

Bana en azından bir süre verseydi kış geçsin sonra hazırlıklara başlarız deseydi yine eyvallah ama bu şekilde tabi ki sevgisinden şüphe ettim.. teşekkür ederim bu arada takip ettiğiniz için ama trip atmalarım tafralarım vs benim yapım bu. Hadi trip atayım diye atmıyorum cidden bozuluyorum o an. O da beni öyle kabul etti şimdi niye değiştirmeye çalışıyor?Ben hep aynıydım değişen o. Bu arada trip atmamın sebepleri var durduk yere değil. Hakarette duydum bu ilişkide yeri geldiğinde. Ben de emek verdim. Evlilik konusunda dedikleri her şeye rağmen önemli. Ne olursa olsun. Bir kadına öyle denmez.

Hatırlayın, adam yemek yemenizden bazen rahatsız olduğunu 8 ayın sonunda söyledi. Önceki başlıklarınızda beni hep alttan alır, dediğimi yapardı, sanki değişti demiştiniz ben de özür dilemeyin sürekli sadece normal olun, tribi bırakın demiştim. O olayda sanırım ilk kez alttan almayı bıraktı ve size söyledi ağzınızı şapırdattığınızı. Belki olgunluk ile karşılasaydınız, biraz daha sakin kalsaydınız, eskisi gibi olmadığınızı görecekti. Hadi o gün zar zor topladınız, zemin sağlam olmadan konuyu evliliğe getirdiniz, zamanlama yine yanlış. Adam da sizden emin olamadı, o da sonuçta tekrar boşanmak istemiyor, daha zamanımız var dedi. Kalktınız evininze gittiniz, yine olgunca karşılamadınız. Doğru anladıysam sonrasında adam benimle sadece evlenmek için, çocuk için birliktesin demiş. Olur mu öyle şey diyebilirmişsiniz. Mesela aynı evde kalmazdınız, biraz mesajlaşırdınız, biraz zamanla gene barışılırdı bence. Tribi tamamen askıya alsaydınız, sevgiliniz size yine ısınır ve uzun vadede birlikte olabilirdiniz. Ancak siz adama yine ters gitmişsiniz. Evlenmeyelim o zaman demişsiniz. O da bu sefer alttan almayacağım demiş. 3 koca gün geçmiş, bakın alttan almam diyen adam yine ilk yazmış. Gönlümü almayacak mısın diye sormuş. Siz yine ayrılmışsınız. Artık bitirdiniz cidden ilişkiyi farkında mısınız? Haksızsınız, ama size ders olsun, oturup kendinizi boşuna paralamayın. Önünüze bakın.

Şimdi buradan bir sürü arkadaş adam bir defa boşanmış evlilik fikrinden uzak durması normal diyecek ama evlilik düşünmeyen adam evlilik yaşı gelmiş bekar bir kızla uzun süreli ilişkiye giriyorsa baştan kartlarını açık oynayıp ilişki başlamadan niyetini söylemesi lazım. Bir bayan için evlilik istemeyen erkek arkadaşı evliliğe ikna etmeye çalışmak kadar gurur kırıcı bir durum olamaz çünkü. O her şeyi yaşamış olabilir ama siz yaşamadınız. Madem evliliği formalite olarak görüyor kendi gibi düşünen birini bulsaymış. İlişkinizdeki diğer durumları bilemem ama bu konuda siz haklısınız. Ay birde aynı şeyi kendi kız kardeşlerine yapılınca aslan kesiliyor böyle tipler. Sal ipini gitsin. Ayrıca daha şimdiden eski eşle yaşadıkları olumsuzlukları senin ilişkine yansıtıyorsa işin zor. Benim bir arkadaşımda yaşadı aynısını aşık oldu. Evlendi adam eski evliliğinde eşiyle yaşadığı tüm olumsuzları arkadaşımla yaşadığı evliliğine yansıttı. Eski eşinin tüm kötü huyları sanki arkadaşımda da olacak gibi gardını aldı. Kıyasladı. Çok kötü bir evlilik yaşadı ve ayrıldı. Bence iyi düşün.

Teşekkür ediyorum yorumunuz için ben de aynen böyle düşünüyorum siz benden daha iyi ifade ettiniz.. daha önceki evliliğinde evlilik arifesinde çok kavga yaşamışlar ailevi ve bu yüzden soğumuş bir bakıma.. bana dedi ki; seninle çok yaşıcaz evlilik arifesinde.. bu ne demek? Böyle olacağını düşünüyorsan zaten evlenme benimle yani. Başımdan mutsuz bir evlilik geçti zaten diyor da bu benim problemim mi ben mi yaptım..

Nişan elbisesini durduk yere mi attınız? Yani nasıl bir muhabbet oldu? Aranızda bir evlilik muhabbeti var mı? Yoksa bu konuyu sadece siz mi açıyorsunuz? Eğer sadece siz açıyorsanız sevgiliniz böyle düşünmekte çok haklı. Ve adam boşanmış, anladığım kadarıyla kötü bir boşanma geçirmiş. Daha mesafeli durması normal. Siz konu açtıkça bu konudan iyice soğuyacak.

Hatırlayın, adam yemek yemenizden bazen rahatsız olduğunu 8 ayın sonunda söyledi. Önceki başlıklarınızda beni hep alttan alır, dediğimi yapardı, sanki değişti demiştiniz ben de özür dilemeyin sürekli sadece normal olun, tribi bırakın demiştim. O olayda sanırım ilk kez alttan almayı bıraktı ve size söyledi ağzınızı şapırdattığınızı. Belki olgunluk ile karşılasaydınız, biraz daha sakin kalsaydınız, eskisi gibi olmadığınızı görecekti. Hadi o gün zar zor topladınız, zemin sağlam olmadan konuyu evliliğe getirdiniz, zamanlama yine yanlış. Adam da sizden emin olamadı, o da sonuçta tekrar boşanmak istemiyor, daha zamanımız var dedi. Kalktınız evininze gittiniz, yine olgunca karşılamadınız. Doğru anladıysam sonrasında adam benimle sadece evlenmek için, çocuk için birliktesin demiş. Olur mu öyle şey diyebilirmişsiniz. Mesela aynı evde kalmazdınız, biraz mesajlaşırdınız, biraz zamanla gene barışılırdı bence. Tribi tamamen askıya alsaydınız, sevgiliniz size yine ısınır ve uzun vadede birlikte olabilirdiniz. Ancak siz adama yine ters gitmişsiniz. Evlenmeyelim o zaman demişsiniz. O da bu sefer alttan almayacağım demiş. 3 koca gün geçmiş, bakın alttan almam diyen adam yine ilk yazmış. Gönlümü almayacak mısın diye sormuş. Siz yine ayrılmışsınız. Artık bitirdiniz cidden ilişkiyi farkında mısınız? Haksızsınız, ama size ders olsun, oturup kendinizi boşuna paralamayın. Önünüze bakın.

Bütün olay benim trip atmam yani.. iyi de ben hep böyleydim o da biliyordu.. ayrıca ağız şapırdatma konusunda 3 saat surat asıp sonra sanki memleket meselesi gibi söylemesi tabiki de bozdu beni.. siz bozulmaz mısınız? Ona dedim ki keşke ben yerken ‘şapırdama’ deseydin gülerek dedim.. O evlilik muhabbeti olduğu akşam zaten eve dönecektim o yüzden dönmedim.. geldiğimizde de eve gidince haber ver dedim vermedi.. 2 gün konuşmadık ben yazdım.. sonra tekrar yukarda söylediğim şeyleri söyledi evlenmek için birliktesin diye.. sonra tekrar 3 gün konuşmadık öyle yazdı.. ben anlamıyorum ki.. keşke baştan hiç benle olmasaydı. Onca istememe rağmen, ben zor biriyim dememe rağmen peşimden kendisi koştu. Ben kendimi biliyorum zaten. Kabul etmemeliydim belkide.. evlenince şöyle olcak böyle olcak diyip şimdi evlilik ile ilgili şüpheleri varsa gitsin kendine göre birini bulsun o zaman ne yapayım.. ben onu değiştirmeye çalışmadım.. triplerim de boş yere değil.. sadece fevri çıkışlarım var ama benim bozulduğum şeylere her kadın bozulur gibi geliyor ben sadece biraz ani parlıyorum hepsi bu.

Nişan elbisesini durduk yere mi attınız? Yani nasıl bir muhabbet oldu? Aranızda bir evlilik muhabbeti var mı? Yoksa bu konuyu sadece siz mi açıyorsunuz? Eğer sadece siz açıyorsanız sevgiliniz böyle düşünmekte çok haklı. Ve adam boşanmış, anladığım kadarıyla kötü bir boşanma geçirmiş. Daha mesafeli durması normal. Siz konu açtıkça bu konudan iyice soğuyacak.

Önceden kendisi derdi çok mutlu olucaz ilerde, bu evde kapıyı senin açmanı istiyorum vs.. öyle pat diye atmadım.. ama şimdi iş ciddiye binince böyle oldu

Evette kendisi zaten bana derdi evlenince ilerde şöyle olacak, bu evde olacaksın, mutlu olucaz vs.. şimdi iş ciddiye binmeye başlayınca ne oldu..

İş ciddiye binmiyor işte mesele orda siz iş ciddiye bindi sanıyorsunuz veya bu uğurda adım atmaya çalışıyorsunuz ama karşı taraf için iş ciddiye binmiyor. Size evlilik teklif etti mi, yüzük aldı mı, örneğin önümüzdeki ay istemeye geliyoruz dedi mi? Ortada somut bir adım yok söyledikleriniz hep farazi şeyler. Liseli gençler bile sevgiliysen doğacak çocuklarının adını vs düşünüyor bu şimdi ortada ciddi bir adım var mı demek? Siz kendi kendinize işi ciddiye bindirmeye çalışıyorsunuz ve uzaktan bakan bir göz olarak bu çok itici duruyor. Kalkıp ortada resmi bir nişan tarihi yokken elbise fotoğrafı atmak alttan alta baskı uygulamaktır ve sizin ilişkinizde olduğu gibi ters teper

Yanlız arkadaşlar bence konuya yanlış yerden bakıyorsunuz. Adam konu sahibinin davranışları ve hareketlerini gerekçe olarak sunmamış ki, adam konu sahibine ben sana aşığım ama senin davranışlarından ötürü çekincelerim var daha önceki evliliğimde de yanlış karar verdim tekrar aynısının olmasını istemiyorum şu zamana kadar ilişkimizi akışına bırakalım, sen kendini törpüle biraz, birbirimizden emin olalım dese adam haklı derdim ama adam evlilik ve evlilikle ilgili herşeyi saçma ve gereksiz bulması ve buna gerekçe delil olarak da eski eşi ile olanları örnek vermesi bence çok alakasız ve onur kırıcı olmuş. Sapla samanı ayırmak lazım. Konu sahibinin çok trip yapması ya da nazlı yapısının karşılığı bu muamele olmamalı, sonuçta kimse kimsenin boğazına çökmemiş sevgili olmak için. Tamam konu sahibi hatalı davranmış ama sevgilisinde bu durumu kabullenmiyorsa ayrılsaymış, ne o öyle ayrılmayalım ama senlede evlenmem takılalım demek. Yanlış anlaşılmasın evlenmeden beraber yaşamakta bir tercihtir. Ama bunu iki tarafında istemesi ve ilişkinin başında birbirlerine açık olması kaydıyla. İlişkinin başında evleniriz şöyle yaparız böyle yaparız diyip ilişki ilerleyince evlilikte gereksiz demek çok dürüst bir hareket değil.

öyle de bana önceden sürekli evlendiğimiz günün hayalini kuruyorum, bu evde kapıyı senin açmanı istiyorum derdi şimdi ne değişti.. evlilikle ilgili altı üstü 2 defa konu açtım. Evlenmek istemiyorsa da söylesin. Sonuçta ben daha önce evlenmiş biri değilim tabi ki hevesim olacak. Ona kalsa düğün masraf o gereksiz bu gereksiz.. ben istediğim için yapacak resmen hiçbir hevesi yok. Zaten bu lafları bana göre ağır hevesimi bitirdi açıkçası

daha önce evlenmedim , ilk evliliğim diye niye bu kadar vurguluyorsunuz ki ?
benim nasip olursa 2. olcak ve ilkinden çoook çok daha heycanlıyım . :KK51:
kişilerle durumlarla alakalı bişey bu .

Yani tepki aldım konuda ama bozulmakta haksız mıyım sizce? Yapıp yapıp sonra ben trip atınca her şeye trip atıyorsun diyor
Benim düşüncem buradaki arkadaşlardan çok farklı..
Yani genç bir kız evlenmeyi düşündüğü zaman burun kıvrılarak bakılıyor.
Evlilik niyetiyle beraber değilseniz birbirinizle zaman geçirmek, oyalanmak için berabersiniz o zaman. " falanca sevgilim olurdu ama sen de olsan olur" gibi bir şey.

Hani şöyle söyleyeyim. Birbirinizi seversiniz, evlilik düşünürsünüz ama o tanıma aşamasında birbirinize uygun olmadığınızı anlayıp bitirebilirsiniz. Benim kast ettiğim bu değil.

Sana bir arkadaş olarak tavsiyem sevgilin evlenip boşandığı için çoğu şeyden hevesini almış, senin heyecanın hayallerin saçma ve gereksiz geliyor ona. Evlenseniz bile değişen bir şey olmayacak yani.

İlişkimiz şu şekilde; tartışma çıkar ben sinirle ayrılmak istediğimi söylerim o ayrılmak istemez ve gerekirse barışmak için evin önüne gelir, gönlümü almak için uğraşır, üzülür.. Bense tüm nemrutluğumla sanki lütuf yapmışçasına barışırım.. Sonra da oturup üzülürüm böyle davrandığım ve haksızlık yaptığım için.. Ama o an sinirle ne yazık ki hata yaptığımın farkına varamıyorum ağzıma geleni söylüyorum.. İlişki süresince en az 7 8 kere tekrarlanmıştır bu yukarıda bahsettiğim olay belki daha bile fazla.. Ve en son yine böyle bir tartışmada tekrar beni arama bunaldım senden sıkıldım istemiyorum artık tarzı laflar ettim.. Ve yine onun çabalarıyla barıştık..
Bu eski konunuzdan bir paragraf adam bunu kast etmiş galiba.. Heveslisiniz cok güzel ama adam size daha ilk konuda yeni boşandım sayılır demiş hazır değilimi anlamanız için baya şey söylemiş. Bence bu cok normal ki 8aylık bir ilişkide yeni boşanmış biri ilk ilişkisinde hemen evlilik düşünmemesi doğal bence.. Daha önce düğün dernek yaptı şimdi hevessiz demişsiniz ya onun nikaha isteği yok ki düğüne olsun.
Valla ne yalan söyleyeyim adamın yerinde olsam ben de korkardım evlenmekten yukarda yaşananlardan sonra...

Yanlız arkadaşlar bence konuya yanlış yerden bakıyorsunuz. Adam konu sahibinin davranışları ve hareketlerini gerekçe olarak sunmamış ki, adam konu sahibine ben sana aşığım ama senin davranışlarından ötürü çekincelerim var daha önceki evliliğimde de yanlış karar verdim tekrar aynısının olmasını istemiyorum şu zamana kadar ilişkimizi akışına bırakalım, sen kendini törpüle biraz, birbirimizden emin olalım dese adam haklı derdim ama adam evlilik ve evlilikle ilgili herşeyi saçma ve gereksiz bulması ve buna gerekçe delil olarak da eski eşi ile olanları örnek vermesi bence çok alakasız ve onur kırıcı olmuş. Sapla samanı ayırmak lazım. Konu sahibinin çok trip yapması ya da nazlı yapısının karşılığı bu muamele olmamalı, sonuçta kimse kimsenin boğazına çökmemiş sevgili olmak için. Tamam konu sahibi hatalı davranmış ama sevgilisinde bu durumu kabullenmiyorsa ayrılsaymış, ne o öyle ayrılmayalım ama senlede evlenmem takılalım demek. Yanlış anlaşılmasın evlenmeden beraber yaşamakta bir tercihtir. Ama bunu iki tarafında istemesi ve ilişkinin başında birbirlerine açık olması kaydıyla. İlişkinin başında evleniriz şöyle yaparız böyle yaparız diyip ilişki ilerleyince evlilikte gereksiz demek çok dürüst bir hareket değil.
Çok haklısınız.
Erkek olarak sen bi şekilde yaşamak istiyor olabilirsin ama karşındaki istemiyor. O zaman devam etmeyip ayrılacak kendine uygun biriyle sevgili olacaksın..
Aynı şeyi bir kadın yapsa yani sırf erkekle takılıp onun duygularını hiçe sayacak olsa da aynı tepkiyi gösterirdim..

daha önce evlenmedim , ilk evliliğim diye niye bu kadar vurguluyorsunuz ki ?
benim nasip olursa 2. olcak ve ilkinden çoook çok daha heycanlıyım . :KK51:
kişilerle durumlarla alakalı bişey bu .
Öyle tabi mutluluklar dilerim.. belirtmemin sebebi hiçbir hevesime anlayış göstermemesi.. mesela erkek arkadaşınızın size niye heyecanlısın ki çok gereksiz demesi gibi düşünün

Merhaba kk hanımları..
Hemen konuya girmek istiyorum;

8 aylık bir ilişkim var.. daha önceden de ismen birbirimizi tanırdık kendisiyle. Bir akrabamla aynı iş yerinde çalışıyorlar.. Bu 8 ay içinde de neredeyse her gün görüştük, buluştuk.. Beraber çok vakit geçirme şansımız oldu..
Benim yaşım 28 dolayısıyla evlenmek, çocuk yapmak istiyorum tabiki ama bu hiçbir zaman ilk sırada olmadı benim için. Geçmiş ilişkilerimde de evlenmek isteyenler oldu ama ben istemedim.. Hatta bu ilişkimde evliliği ilk defa düşündüm, heveslendim diyebilirim.. Çıkarıp çeyizlerime dahi baktım.. Önceden çıkarıp ne var ne yok diye bakmayı bırakın, bir kere dahi önemsememiştim. Amacım tek başıma ayrı eve çıkıp onları orda kullanmaktı..
Fakat bu ilişkim olunca düşünmeye başladım evliliği.. güzel heveslerdi.. ilk defa evlenecek olan her kadın gibi..
Konuya gelirsem erkek arkadaşımla evlilik üzerine 2 konu yaşadım..
1. Si ona bir nişan elbisesi fotosu atmıştım, çok beğendim bunu diye.. Kendisi daha önce evlenip ayrılmış.. Bana ‘şuan bu elbiseyi beğenecek durumda mıyım sence, benim işle ilgili stresim zaten yetiyor, yeni boşandım sayılır vs dedi.. Kendisinin eski eşi boşanmalarına rağmen nadir olarak nedense kendisine mesaj atıyor. (Bunu telini karıştırırken gördüm) erkek arkadaşım da hiçbirine cevap vermemiş. Bu detayı verdim çünkü erkek arkadaşım bana elbise konusunda öyle bir tepki verince çok bozuldum haliyle çok masum duygularla atmıştım o fotoyu.. Zurnanın zırt dediği yer ise; ben bozulup ağlayınca ortaya çıktı. Bana öyle bağırmasının sebebi yine eski eşinden mesaj gelmesi ve onun buna canının sıkılmasıymış. Ona kızmış. Bu beni daha da delirtti. Benimle hiç alakası olmayan bir durumla ilgili gelip beni durduk yere azarlamış yani! Benden önceki bir olay için böyle yapması daha da sinirlendi büyük kavga ettik. Ben evlenmek istemiyorum dedim özür diledi ikna etti tekrar adapte oldum evlilik fikrine..

2. Olaysa şu; bu ilk anlattığım olayın üstünden bikaç ay geçtikten sonra ben beraber kaldığımız bir gün ‘ne zaman evlenicez ben böyle beraber yaşar gibi bir ilişki istemiyorum’ dedim.. Kendisi evlilik konusunda o kadar hevessiz ki ne desem ne gerek var diyor.. düğün istiyorum ne gerek var, çeyiz alıyorum ne gerek var önemli olan anlaşmak, ben düğün sevmem, istersen yaparız ama kalkmam oynamam vs vs gibi şeyler. Ben de doğal olarak bozuluyorum sonuçta ben ilk defa evlenicem onun hevessiz olmasının sorumlusu ben değilim. İlk evliliğinde her şeyi yaptı ve mutsuz oldu diye faturasını bana kesemez!
Neyse ben buna ‘ne zaman evlenicez’ diyince bana ‘sen benimle evlenmek için berabersin ben öyle düşünüyorum, çocuk için mi evlenceksin? Benimle evlenip çocuk yapıp beni 2. Plana atıp başka bi hayat mı yaşıcaksın’ diyip saçmaladı. İlk evliliğinden çocuğu yok bu arada. Bana aşırı saçma geldi bu dediği şey. Altı üstü 2 defa böyle konu oldu 2 sinde de ağzımın payını aldım resmen. Bana diyor ki imza atınca ne değişecek?’ ... e ebenin körü değişecek lafa bak. ‘Evlilik çok zor hazırlık aşaması uzun süreç, acele etme’ vs diyip durdu.. evlenecekmiş benimle zaten ama ben acele ediyormuşum.. bunların arasından beni en çok yaralayan evlenmek için benimle berabersin sözü oldu.
Ben her genç kadın gibi heves ediyorum onunla konuşmaya çalışıyorum bu tepki mi olmalı karşılığı.. Ben de iyi evlenmeyelim o zaman ben kimseyle zorla evlenmiyorum, kimseyi de zorlayamam dedim.. bana dedi ki ‘her şeye trip atıyorsun, ben bu sefer peşinden koşmadım egonu tatmin etmedim diye mi evlenme diyorsun’ dedi.. Ne alaka? Böyle yüzüme vuracaksa yapmasaydı zaten. Benim gönlümü almaya çalıştığı zamanların alt yapısında benim egomu tatmin ettiğini düşünüyormuş demekki..

Kızlar biz 3 gün konuşmadık bu kavganın üstüne ve 3 gün sonra bana onun gönlünü almamı beklediğini ve benim bir adım atmadığımı yazdı. Ben de onun evlilik konusundaki laflarının çok ağır olduğunu benim ona gönlünü alacak birşey yapmadığımı söyledim.. ve seninle evlenmekle ilgili bir hevesim ve gelecek hayalim kalmadı diyip ayrıldım.
Şimdi bana yazıyor ben suçluymuşum her şeye trip attığım için çok pişman olacakmışım vs..

Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin bu lafları duyup evliliğe bir hevesiniz kalır mıydı?
Ben haksız mıyım?
Oyalıyor uzaklaş
Kimsenin zamanından çalmasına izin verme
Ayrıca yeni boşanmış biri
Asıl kendisinin seni evliliğe ikna etmesi gerek

Adam üzgünüm ama seni sevmiyor

Ayrıl bence
Eğer beraber oluyorsanız bunu yapmayı kes bakalım tepkisi ne olacak
Ben evlilik öncesi ilişkiye karşı olmadım hiç ama bu gel beraber yaşayalım evlenmeyelim demek değil ki.. birşeyler yaşıyorduk tabi.. bu arada kökten kestim. Ayrıldım

Back
X