bence yazdıklarınla sıradanlıktan sıyrılabilirsin :)
netten beceremem yaa reel daha kolay benim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yazdıklarınla sıradanlıktan sıyrılabilirsin :)
ne çabası slm bile vermezdim çok suratsızsın derdi hep:) hatta okulun ilk günü tanışmştk sonra aşık olmuş işte benim yüzümden başına neler geldi çocuğn ey gidi günler be eskileri yad ettm şmdi:d
Tatlım, sen bu taktiklerini içeren bir konu açsana.
Faydalı olabilir.![]()
Öyle bi anlatıyorsun ki sanki özel güçlerinle çocuğu aşık ettin.
E sen bi şey yapmamışsın ki. Kafana koymanla değil kendiliğinden olmuş yani.
Arada fark var. :)
yaa kız dalga mı geçiynnn:d ama faydalı olcaksa açarm herşymi anlatrm he:)
ya çocuk baktırıyodu kendine hani tatlım ya aklımdan geçiyodu ama kafama koydktn snra ben pişman oldum onun karşımda eridiğini görünce![]()
Çok güzel bir kızsan daha kolay oluyor bu meseleler.
Dalga geçmiyorum, valla.
Burada o kadar çok konu açılıyor ki ''Sevdiğim erkeği nasıl etkilerim'' gibisinden.
O yüzden dedim.
Ay ben seni çok merak ettim böyle deyince şimdi :26: Bir resim koysana :)
hoşlandığınız ünlü acaba Çağatay Ulusoy mu?Bu aralar genç kızların yeni idolü da
ayrıca istemek başarmanın yarısı derler..siz bu azimle emin ol istediğiniz her şeyi elde ederseniz..tebrik ederim sizi :)
Peki o zamanhehe:) resim nasıl koyiym tatlım tanıdık birileri çıkar ailemden başım belaya girmesin gençlik resimlerine bak ona benzer bişiym işte öle merk edilcek bşi yok![]()
Tanışma konusunda hiçbir şey gelmiyor aklıma yaa.![]()
of kızım ya bütün sayfayı baştan sona okudum çatladım meraktan söylesene kimi beğeniyon :):)):):):):):) ben bi dönem çırağan'da çalıştım tatlım hatrı sayılır derecede ünlü tanıyorum we hala orda çalışan görüştüğüm arkadaşlarım war... kim olduğunu söyle belki yardımım dokunur sana...