Obsesif Kompülsif Bozukluk, ve dismorfofobi olma olasılığın çok yüksek bir an önce bir psikiyatr ile görüşmelisin
şu dönem bir çok genç kızda böyle eğilimler var malesef bunda ailelerin ve çevreninde yargıları söz konusu malesef çocuklarımıza erdemli insan olmaktan çok paralı insan nasıl olabilir onu aşılıyoruz maddi kaygılarımızı onlara aktarıyoruz zengin koca bulmak erdemli ve dürüst koca bulmaktan daha önemli dürüst ve erdemli bir erkek olmak paralı bir erkek olmaktan daha az talep görür oldu sonuç işte böyle kayıp bir gençlik bol sorunlu evlilik ve boşanma avukatlarına daha çok mesai
Arkadaşım sen kim oluyosun ve beni ne kadar tanıyosun daaa böyle psikolojik hasta ve zengin koca bulma meraklısıymışm gibi bi kanıya varabiliyosun?? böyle şeyler söylenmez amaaa madem sen benim damarıma bastın açıklıyım o soran arkadaşada sölüyorum çalışmıyorum baba parası yiyorum altımda milyarlrca liralık bi arabam evimde yardımcım ve ne istesem sahip olabilecğim durumum var isteyen eski açtğm konularada bakabilr Allah ıma şükür kimsenin zengnliğine ihtiyacım yok babam sayesinde.arkadaş ortamım süper çevremde çok seviliyorum okulumu güzlce okumuşm sen kalkp bana itham ettğn şeylere baj ben hayatmda böyle bir şey görmedim ya kızlarla ettğim muhabbeti batırdınız çok sinrlym çok...!!!!