Onurum Kırıldı Resmen

Ben onun kullandığı bir eşya değilim, ihtiyacı olduğunda gelip ihtiyacı olduğunda gittiği bir insan değilim.

Değer, cinsellikle ölçülen bir kavram değildir. Öyle ise evlendikten sonra erkekler eşlerini eskisine göre daha değersiz görmeye başlar. Sonuçta istediği zaman istediği şekilde birlikte olabiliyor evli çiftler. Ve kadının kocasını reddetme lüksü sadece adet dönemi ya da gebelik döneminde olabiliyor.
Evet, benim burada size sormak istediğim bunu nasıl unuturum'du. Ben evlenmeden önce sevgilimle birlikte olarak yanlış bir şey mi yaptım diye sormadım. Teşekkür ederim bu farkı siz de belirttiğiniz için. Çünkü bazı üyeler beni bu sebepten yadırgamaktan hoşlanmış olmalılar.

evet cnm ama onun sorunun tek caresı ya unutmaya calsımak yada bıtırmek cıkar yol gormuyrm ama herseyden once al karsına konus abla tavsıyemde basıt kız olma senn hafıf gormesın
Ben basit bir kız değilim Allah'a şükür. Hiç de olmadım. Allah kimseyi basitleştirmesin. Sevgilim beni kendinden üstün görür, el üstünde tutmaya çalışır. Sadece bir bu hatası oldu. Aramızda hiçbir sorun da yok başka. Ayrılmak istesem bile bunu söylediğimde dediğim gibi çok tuhaf kaçar. Aylar önce yaşanmış bir olaydan dolayı....

Onun da yaptığı bir hataydı. Acemilikti belki de... Sadece hassas bir insan olduğum için içime battı.
ya bendede bır sorun var kendımı erkek gıbı goruyrum 2 3 haftadır neden acaba esıme karsı sogudum benım beyenmıyor gıbı gelıyor yaklasmaya korkuyorum aslında
Kuaföre gidince geçiyor o his. Biraz bakım, fön vs. Güzel kıyafetler giyerseniz özgüveniniz artar.
 
Neden cinsellik yaşayarak onurum kırıldı anlamadım? Cinsellik ahlak dışı bir şey mi? Dozunda yaşanılan cinselliğin ve sağlıklı bir ilişkinin kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum. Hatta bir insanın cinsel hayatının bir diğerine hiç mi hiç zararı olmaz.


baskı sonucu yapılan bır evlılık mutluluk getırmez bence adam evlenmek ıstese zaten bunlar yasanmaddan nce ısterdı.baskı sonucu yapılan bır evlılıkte kendını atese atmıs olur
Evlenmek istiyor ama ben şu anda buna hazır değilim. Görüyorsunuz üçüncü kişilere danıştığım bi problem var ortada. Ayrıca baskı altında olan benim zaten bir de neden baskı yapayım? Çok ilginç doğrusu.


Evlenmeden önce bu tarz şeyler doğalmış gibi konuşuluyor ya cidden korkuyorum bu toplumun varacağı yerlerden..

Evlenmeden önce herşey yaşanılıyor eee evliliğe ne kalıyor ? ? . . .
Evlilik sizin gözünüzde sadece cinsellik mi?
Evliliğe kalan şeyler başka şeylerdir. Belki bazı insanlar sadece cinsellik için evleniyorlar ama evlilik cinsellik değil birlikte yaşamaktır.

Evlenmeden önce cinsellik anormal. Düğün gecesi cinsellik normal. Hoop birkaç saat içinde normal karşılanıyor. Bu kadar hızlı bir adaptasyonu sağlamak da sizin becerinizdir. Diyecek sözüm yok.
 

İktidarsız değil. İlk zamanlarda olan bir sorundu sadece ve öyle bir sorun yok artık. Şu anda cinsel hayatımızda bir problem yok. Benim konum da bu değildi. Sorduğum şey, unutamadığım bir şeyi nasıl unuturum şeklindeydi.
 

Almak istediğim yapıcı bir yanıt yahut öneriydi. Tıpkı bunun gibi. Teşekkür ederim.
Ever bir diğer arkadaşımın dediği gibi benim de fark edemediğim şeyler olmuştu. Onun kendini ispat etme çabasının saçma bir şekilde gösterme biçimiydi. Şimdi sorunumu çözdüğümü düşünüyorum. Sevgilimle konuşabilirim veya konuşmama gerek kalmaz çünkü bu sadece içimde kalan bir acı oldu. Bugüne kadar benim için yaptıklarını düşündüğümde beni neredeyse her zaman çok mutlu ettiğini görüyorum. Bu tarafta tek sorun bendeydi galiba. Şimdi bir sorun yok ne cinsel ne duygusal. Tek sorun benim hala içimde kalmasıydı ve bu sorun benim sorunumdu, sevgilimin değil.
 
Yapıcı yanıtlara da eleştirel ve yadırgayan yanıtlara da teşekkür ederim. Ben bazı şeyleri fark ettim sayenizde. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sorunumun çözümlendiğini hissediyorum. İlişkimde zaten bir problem yoktu.
Görüşlerinizi bildirdiğiniz için de teşekkür ederim. Güzel bir ortam oldu. Umarım bunu daha sonra okuyacaklara da yardımcı olacak bir konu olur.
Şu an iyiyim, inanın. Daha iyi hissediyorum.
Sevgilerimle...
 


rica ederim
evet belki de sevgilinizle konuşmanıza gerek kalmaz ama madem içinizde kalmış bir gün sizde ciddi şekilde değil de gülerek böyle bana şöyle söylemiştin ya kendimi kötü hissetmiştim uzun süre etkisinde kaldım biliyor musun falan diye nazlanın hatta galiba çok kötü bir kızım ki inat olsun diye sana kötü bile davrandım diyerek utanın :)

sonra zaten kendisi zamanında demesi gerekeni der " olur mu hayatım öyle şey" diyerek bir cümle kurulur...

hiç içinize atılacak bir sorun değil.. konuşun konuşmaktan kaçınmayın...

şu an da da madem ilişkiniz yolunda korkmayın konuşmaktan... daha sağlıklı günler ve birliktelikler yaşarsınız inanın...

son olarak da şu an iyi olduğunuzu belirtmişsiniz, buna sevindim...
umarım hep böyle iyi olursunuz
 

Ne kadar iyi bir insansınız. Teşekkür ederim. Önerileriniz ve fikirlerini çok mutlu etti beni. Minnettarım :)
Umarım her şey düzenli olur.
Dilerim siz de hep mutlu ve huzurlu olursunuz :)
 

Evlilik tabikide sadece cinsellik degildir. Sadece birlikte yasamak da degildir. .
Sevdigin adamla gelecege atilan bir adimdir. . Herseyinle onunla butun olmaktir. Ilklerini onunla yasamaktir. Hoop bir kac saat sonra tabikide normal olmus oluyor. Cunku sen sevdigin insana herkesin ve Allahin huzurunda evet diyorsun . Kari koca oluyorsunuz ve normal oluor. . fark bu . . o anın gelecegi zaten biliniyor yani hizli bir adaptaston sureci degil Ha bu durumu veya konuyu sizinle tartismayacagim cunku Dunya goruslerimiz farkli.. o yuzden saygi cercevesi icerisinde size iyi geceler diyorum. . Hayirlisi neyse o olsun. . Umarım ilerde onurunuz daha fazla kırılmaz..
 

Sorduğum sorudan çok uzakta şeyler yazınca ben de benimle tartışmak istediğinizi düşünmüştüm. İyi dilekleriniz için sağolun. Hayırlı geceler. Allah aydınlık nasip etsin.
 
Konuyu okudum, farklı bir açıdan düşündüm herhalde ki öyle bir yorum yapılmamış bu yüzden yazayım dedim.
İlk cinsel deneyiminizi birbirinizle yaşadığınızı söylemişsiniz.
Bence burada en önemli kısım bu, kadınların cinsel hayatlarının en aktif yıllarının 30 ve üstü olmasının sebebi sadece deneyimdir.
Cinsel yaşam da deneyimle güzelleşebilecek, rayına oturacak bir bağdır bence.
İkinizin de daha kendi vücudunuzu çok iyi anlamda tanıdığınızı düşünmüyorum.
Herkes farklı şeylerden hoşlanır, bunu bilmenin yolu da sadece deneyimlemektir.
Erkek arkadaşınız belki porno videolarda gördüğü gibi aktif kadınlardan hoşlanıyor, ya da o şekilde kendini ilişkiye hazır hsisediyordur.
Bunun sizin yetersizliğinizle çok da alakası olduğunu düşünmüyorum,hayatınızda yeni olan bir şeyde ne kadar cesur olabilirsiniz?
Onun cinsel anlamda hazır olması için baştan çıkarılması gerekiyordur belki.
Kendisi de aslında ne olduğunu tam olarak bilmediğinden ve durumu toparlamak adına kurulmuş saçma sapan bir cümle bence.
Üzerine düşen görevleri o da zamanla öğrenecektir aynı sizin gibi.
Biraz açık yazdım sanırım ama anlatmak istediğimi umarım doğru bir şekilde ifade edebilmişimdir.
 
İyi de arkadaş cinsel ilişkiye girdim sizce doğru mu yanlış mı dememiş ki herkes değer veren erkek yapmaz falan filan diyor. Kimsenin hayatı, kararları, değer yargıları bizi ilgilendirmez. Tecrübe olarak bilemeyeceğim yaşamadım ama etraftan gözlem ve duyumlarıma göre erkekler zaten ilk ilişkilerinde gergin oluyorlarmış. Zamanla gelişen bir şeymiş zaten bu onlarda. Bir de kendilerini güçlü ve yeterli hissetme gibi bir egoları olduğundan bence söylediğiniz cümle çok onur kırıcı olmuş onun açısından. Size yetmeye çalışıyor, gönlünü alın. Ben sizin onurunuzu kıracak bir durum göremedim. Heyecandan sertleşememiştir belki de. Bir de ne kadar doğru bilmem ama erkekler ilk cinsel ilişkiye girdikleri kadına çok bağlanırlarmış :44:
 
ikimiz için ilkti demişsin. erkekler bunu yaşayana kadar video izlemeye alışkın oldukları için bi adaptasyon sorunu yaşadığından olmuş olabilir.
yani sizin onurunuzu kırmak için söylediğini sanmam ama siz ağır konuşmuşsunuz.
ilk birlikte olduğunuz ve sevdiğiniz biriyse üstelik bu kişi bu cümleleri kullanarak ağır hakaret diye düşünürüm ben söylediklerinizi.
 
tüm erkekler aynı kadınlarla sadece tatmin olmak için çıkıyorlar tabi istisnalar olabilir
sen keşke bu kadar basit olmasaydın bide utanmayıp buraya konu açmışsın ayıp denen şey var yani ama şimdilerde pek kalmamış
 
Afedersin kuzu ama birşey diyeceğim

İşte sevgilin bir kelime kullanmış ya artık her ne ise, yazmak istemiyorum buraya

Sende bunun için öfkelenmişsin

Video izlemek istemiş, düşünsene bi de senden sıkılıp başka birilerine gittiğini ? Bu daha kötü olurdu di mi ?





 

Merhaba, çok teşekkür ederim farklı bakış açınız için. Evet muhtemelen sebeplerden bir tanesi de deneyimsizlikti oradaki. Zaten ben cinsel bir rahatsızlık duymamıştım, içimdeki duygusal bir acıydı o kadar. Şu anda cinsel hayatımızda bir problem yok hatta çok çok iyi diyebilirim :81: Çünkü Birbirimizi çok daha iyi tanımaya başladık. Zaten sonrasında o da bana çok ince davranmaya özen gösterdi. Şu anda çok iyiyiz
Burada aldığım yanıtlar beni mutlu etti. Teşekkür ediyorum.
 

Aslında ben ona bu konu ile ilgili hiçbir şey söylemedim. Sadece davranışlarımla ima ettim. En ufak bir gülümseme değişikliği ile bile anlatabilirim ona duygularımı. o da çok rahat anlar. Ya da gözlerimden, bakışlarımdan anlar. Ona hakaret etmedim. Etmem de...
 

Ama ben bir şey söylemedim ki ona.. Hiç hakaret etmedim
 

Şuan ilişkinizde her şey güzel ise gerçekten çok takılmayın geçmiş bitmiş bir olaya:)
Arkadaşlardan biri söylemiş, şaka yoluyla dile getirebilirsin diye, ben de bunu çok mantıklı buldum.
Hem de aklınıza kalan soru işaretine direkt ağızdan cevabını alırsınız ama vereceği cevap zaten gülmek ve ben ne yaptığımı biliyor muyum olacaktır.
Geçirdiğiniz her gün birbirinizi çok daha iyi anlayacak, sevginizini perçinleyeceksiniz inşallah.
Buradaki diğer olumsuz yorumlara lütfen takılıp, canınızı sıkmayın.
Bu sizin hayatınız ve siz sorumlusunuz, üçüncü bir kişinin konu dışı yorumlaması üstüne vazife olmayan işlere karışmak ve bir nevi 'ben böyle değilim'i göstermekten başka bir şey değildir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…