Size bir şey anlatmak istiyorum ama lütfen yadırgamayın. Amacım sadece içimi dökmek ve biraz da samimiyetle sohbet etmek...
UYARI: Özel içerik var. Okumak istemeyen lütfen devam etmesin.
Sevgilimle ilk cinsel birliktelik yaşadığımız haftalarda bir şey oldu. İkimiz de ilk birbirimizle birlikte oluyorduk. Sevgilimin ya heyecandan ya da bilmiyorum her ne sebeptense artık o haftalarda ya sertleşme sorunu oluyordu ya da erken boşalma sorunu... Ben de hiçbir şey demiyordum kötü hissetmemesi için tabii. Bir gün yine aynı sorun olduğunda, benimle aynı yataktayken (s*rtleşmeye uğraşırken) başaramadığı için şaka yollu şu cümleyi kullandı: "P*rno açayım da" şeklinde bir cümleydi. Cümlesi yarım kaldı... Ben o an o kadar kötü hissettim ki!!! Kadınlık onurum kırıldı. Kendimi yetersiz hissettim, çirkin hissettim, sevişilmeyecek bir kadın gibi hissettim..... Bir şeyi belli etmedim, hiçbir şey de söylemedim. Çok kırılmıştım ve ona karşı çok çok sinirli ve öfkeli olmaya başladım. Ve sonraki ilişkilerimizde fırsat buldukça beni tatmin edemediğini, yetersiz bir erkek olduğunu ima etmeye çalıştım. Sırf ona acı çektirmek için.
Şimdi hala içimde aynı öfke var ve hala bundan kurtulamıyorum. Anlatmak, dertleşmek istedim bu yüzden.
Biliyorum bu şekilde tepki göstermekte haksızdım ama canım çok yanmıştı ve kalbim çok kırılmıştı. Hala kırık. Hala ona öfkeliyim. Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapayım da bu içimdeki acıdan kurtulayım?