ooofff offf :((((( çok mu zevksizim?

bende kovboy cızmelerı mevcut. bot gııbıde aslında neyse. bı acı kahvesını aldım sıyah duruyor
bırde camel taba rengı gıbı. cok hoslar evt.. öğretmen hanıma cok yakısır ..kesınlkle

Bu hafta bot alıcam ama platform bot ıstıyorum ben yarım tarz ama kovboy botlarına aklım fena takıldı hangısını alsam karar veremedım

Bu hafta bot alıcam ama platform bot ıstıyorum ben yarım tarz ama kovboy botlarına aklım fena takıldı hangısını alsam karar veremedım

ben su ara seylere heveslıyım postall ama topuklu postallar.kısa olannlarr onları tercıh etmek daha yerınde olabılır aslında.. şu kırmızılardann.

Son düzenleme:
Botlar klasik pantolunun altına uymaz. Klasik pantolonla, mümkünse deri, fazla detayı olmayan, daha sade ve az da olsa topuklu ayakkabıları/botları kullanmalısınız. Bu tip botlar daha çok skinny kotlara veya taytlara uygundur. Örneğin bu botu skinny koyu lacivert kot, üst bacak hizasında biten lacivert kaşe kaban ve resimdeki çantayla kullanırsanız bence şık olur. Hatta mudo tarzı lacivert-deve tüyü örgü berelerle hayal ettim...

Tunik tarzıyla rahat ettiğinizi söylemişsiniz, tabii ki bazenleri örten kıyafetler içerisinde daha rahat oluruz. Ancak bunlar iş yerinde giymek için biraz fazla rahat tarza sahip kıyafetler. Aynı modellerin birazcık daha toplu olanları olabilir.

tunikler cok berbat k.bakmayin.. cok eski moda.. yasiniz daha genc sizi cok agir gosterir. botlar fena degil.. botlarin ustune bu tunik canta cok cirkin durur..

hayır çok tatlılar.
ben anneme aldım şu hırkanın bordo rengindençokta yakıştı.
o kadar begendim ki kendime de alacagım18 yaşındayım bu arada
ayakkabıyı begenmedim aynı siteden başka bir ayakkabı önerebilirim size,

rahat istiyorsanız dolgu,daha şık istiyorsanız normal topuklu ayakkabıyı tavsiye ediyorum,renkleri de var sitede zevkinize göre bakarsınız

kızlar ben bu kıyafetleirn hepsini iade edeceğim olur mu? parayı geri gönderirler değil mi?
nasıl oluyor internetten alınan kıyafetin iadesi?

kızlar ben bu kıyafetleirn hepsini iade edeceğim olur mu? parayı geri gönderirler değil mi?
nasıl oluyor internetten alınan kıyafetin iadesi?
canım ıadede genelde alıyorlar ama elıne ulasıya kadar neler cekıyor ınsan tabı her sıte bır degıl ama ben genelde netten bısey lmıyorum kıyafet yada teknolojık olarak cunku hem gelmesınde hem gıtmesınde sorun cıkıyor yada aldıgın gıbı cıkmayabılıyor cesaretsızım bu konularda alısverıse cıkıyorum bır kıyafetı 1 saatte alıyorum ıcıme sıne sıne ınsallah alırlar sorun cıkmaz

platform pantolonlada gıyılıyor eteklede elbıseylede her kıyafete yakısıyor cok guzeller para cok olsada bır suru alsak

aynen ya ne olacak bizim bu halimizi bu aralar ne görsem beğeniyorum birde çalışmıyorum şuanda iş kadını falan:18: olsam düşünemiyorum kendimi

canım peki ben kapıda ödicektim siparişi veridm şu an iptal etme şansım var mı? ya da gelince ödeme yapmadan geri gönderebilir miyim? hiç açmadan?

Şekerim sana ulaşamıyorum..bana ulaşsana..tunikler güzel,pantolon güzel,bot güzel ama kumaş pantolondan ziyade kotla güzel olur.kumaş pantolon olacaksa kalsik siyah bir bot olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…