- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
bende tunıklerı cok severm canm. kısa tısort fılan gerılıyorum gıyemıyorum:)
ama sevemedımkızma gercek bır fıkır sakınmak ıstemedım
yok canım sadece almak istedim. güya kendimce konbin yaptımama sağol fikrini söyledğin için.
ben açık giyinemiyorum okulda öğretmenim o yüzde böyle uzun tunikler tercih ediyorum
Bu hafta bot alıcam ama platform bot ıstıyorum ben yarım tarz ama kovboy botlarına aklım fena takıldı hangısını alsam karar veremedım
​evet bılıyorum canım bende beyenıyorum onları pantolonla guzel duruyorlar amam etek tarzı elbıselerle yakıstımıyorum ben ama cok sıklarben su ara seylere heveslıyım postall ama topuklu postallar.kısa olannlarrbılıyosundur hanı kalın topukları oluyo?
Bu hafta bot alıcam ama platform bot ıstıyorum ben yarım tarz ama kovboy botlarına aklım fena takıldı hangısını alsam karar veremedım
platform pantolonlada gıyılıyor eteklede elbıseylede her kıyafete yakısıyor cok guzeller para cok olsada bır suru alsak
bu botları esım ındırmıs bı sıteden cokta hoslar ama renk sevmedım Eki Görüntüle 911901 Eki Görüntüle 911902
canım ıadede genelde alıyorlar ama elıne ulasıya kadar neler cekıyor ınsan tabı her sıte bır degıl ama ben genelde netten bısey lmıyorum kıyafet yada teknolojık olarak cunku hem gelmesınde hem gıtmesınde sorun cıkıyor yada aldıgın gıbı cıkmayabılıyor cesaretsızım bu konularda alısverıse cıkıyorum bır kıyafetı 1 saatte alıyorum ıcıme sıne sınekızlar ben bu kıyafetleirn hepsini iade edeceğim olur mu? parayı geri gönderirler değil mi?
nasıl oluyor internetten alınan kıyafetin iadesi?
platform pantolonlada gıyılıyor eteklede elbıseylede her kıyafete yakısıyor cok guzeller para cok olsada bır suru alsak
canım ıadede genelde alıyorlar ama elıne ulasıya kadar neler cekıyor ınsan tabı her sıte bır degıl ama ben genelde netten bısey lmıyorum kıyafet yada teknolojık olarak cunku hem gelmesınde hem gıtmesınde sorun cıkıyor yada aldıgın gıbı cıkmayabılıyor cesaretsızım bu konularda alısverıse cıkıyorum bır kıyafetı 1 saatte alıyorum ıcıme sıne sıneınsallah alırlar sorun cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?