ooofff offf :((((( çok mu zevksizim?

cidden güzel mi bunlar ??? ama kızlar beğenmedi ((
peki şöyle yapsam kargo gelse beni bulamasa nasıl olur

hehe
şincik ben 18 yaşındayım tesettürlüyüm
bi siteden şu elbiseyi begendim
çok begendim
ama tesettürlüyüm kısa bu banabende tunik olarak alsam mı dedimaltına pantolon giyerim,kızın diz üstü benim tam dize gelir yada azcık altına dar pantolon falan giyerim yada hafif bol olma mı:26:

Bot idare eder haftasonu kot altına giyilebilir ama diğerleri feci, hic beğenmedim. O toka mı ne önündeki :)

Ben senin yerinde olsam ya almazdım ya da iade ederdim.

canım uzun botun varsa çorapla giyebilisin canım pantolonla da güzel olur ama boru paça sonra güzel bir şal

Bot idare eder haftasonu kot altına giyilebilir ama diğerleri feci, hic beğenmedim. O toka mı ne önündeki :)

Ben senin yerinde olsam ya almazdım ya da iade ederdim.
elmi abla bende bi soru sordum yukarda senin zevkine çok güveniyom baksana bi:26::26:

botlar gunluk kullanim icin guzel. biri hediye etse seve seve kullanirim.
canta da eh iste yasina uygun diyebilirim.
ama hirkalar yokk bacim iade et derim.

teşekkür ederim canım ama ben şimdi utanırım çekinirim istemiyorum demeye bunların mail adresi yok mudur=
canım arraman daha ıyı ve guvenlı amam bunda bısey yokkı gerı gondereceksın en kolayı ama senı bulamayınca sureklı arıyor kargocular ve paket bı sure beklmede kalıyor takı sen gerı gonderılsın dıyene kadar

Canım ben açık giyinemiyorum ama

M,nikkuşum sık olmak acık giyinmek demek değildir ki :) Bende memurum ben de acık giyinemiyorum ama o hırkalardan da hic almadım :) o ne yaaa senin yasın 28 daha.

Dur bakıcam o siteye ben
elmi abla bende bi soru sordum yukarda senin zevkine çok güveniyom baksana bi:26::26:

Abla diyen ağzını kırarak severim O kafferengi icin yasın cok kücük bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…