- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Bence güzel neden iade edeceksin,fiatları yüksek değilse iade etme,gelsin bir dene..yine iade edersin,zaten parayı ödemeden geri gönderemezsin.içindeki iade belgesini doldur.iade belgesine yatırılacak iade için kart no iban nosunu yazıyorsun...müşteri hizmetlerinden iletişime geç önce...internetten ayakkabı alma,hele biklinmedik marka hiç alma,sorun çıkar..onu iade edersin iban no verirsin iade belgesine yazarsın karşı ödemeli gönderirsin..sorun çıkmaz..
yapamam çünkü okulun adresini verdim(( ne yapcam fikir söyleyin bana kızlar (
ya kızlar yeri gelmişken bende soru sorabilir miyim
canım bız alısverıse cıkınca catısma cıkıyor bunu al onu alma o olmaz sana ama zevkı guzel beyenıyorum , saolsunoh ne güzel ne anlayışlı eşmïş o öyle
tozluürünler gelince hiç almadan göndersem olur mu?
sordum gittisu perisı ayıpsın sormadan bile sorabilirsin
hehe
şincik ben 18 yaşındayım tesettürlüyüm
bi siteden şu elbiseyi begendimEki Görüntüle 911924
çok begendim
ama tesettürlüyüm kısa bu banabende tunik olarak alsam mı dedim altına pantolon giyerim,kızın diz üstü benim tam dize gelir yada azcık altına dar pantolon falan giyerim yada hafif bol olma mı:26: [/QUOTcanım elbıse şalla cok guzel olur ama boyun uzunsa cunku bıraz uzun gıbı ben gıysem pantolon ustune pantolonu kapatır boyum kısa bıraz uzunsan sorun yok
Bot idare eder haftasonu kot altına giyilebilir ama diğerleri feci, hic beğenmedim. O toka mı ne önündeki :)
Ben senin yerinde olsam ya almazdım ya da iade ederdim.
hehe
çok begendim
ama tesettürlüyüm kısa bu banabende tunik olarak alsam mı dedim altına pantolon giyerim,kızın diz üstü benim tam dize gelir yada azcık altına dar pantolon falan giyerim yada hafif bol olma mı:26:
elmi abla bende bi soru sordum yukarda senin zevkine çok güveniyom baksana bi:26::26:Bot idare eder haftasonu kot altına giyilebilir ama diğerleri feci, hic beğenmedim. O toka mı ne önündeki :)
Ben senin yerinde olsam ya almazdım ya da iade ederdim.
Telefon : 0362 266 98 49 iletişim numarası
boyum 60:26:muhtemel dizimin az altında durur:26:boru paça ile güzel durur diye düşündüm:26:hehe
çok begendim
ama tesettürlüyüm kısa bu banabende tunik olarak alsam mı dedim altına pantolon giyerim,kızın diz üstü benim tam dize gelir yada azcık altına dar pantolon falan giyerim yada hafif bol olma mı:26: [/QUOTcanım elbıse şalla cok guzel olur ama boyun uzunsa cunku bıraz uzun gıbı ben gıysem pantolon ustune pantolonu kapatır boyum kısa bıraz uzunsan sorun yok
uzun var öyle de yapabilirim dizimin üstünde botumcanım uzun botun varsa çorapla giyebilisin canım pantolonla da güzel olur ama boru paça sonra güzel bir şalyakışır yani inş bulurum ya açıldım ben bi soru daha soriyim
teşekkür ederim canım ama ben şimdi utanırım çekinirim istemiyorum demeye bunların mail adresi yok mudur=
canım arraman daha ıyı ve guvenlı amam bunda bısey yokkı gerı gondereceksın en kolayı ama senı bulamayınca sureklı arıyor kargocular ve paket bı sure beklmede kalıyor takı sen gerı gonderılsın dıyene kadarteşekkür ederim canım ama ben şimdi utanırım çekinirim istemiyorum demeye bunların mail adresi yok mudur=
Canım ben açık giyinemiyorum ama
elmi abla bende bi soru sordum yukarda senin zevkine çok güveniyom baksana bi:26::26:
gormezlıkten gelmıslerdırcnm ben facee boook adresı uzerınden ıletısıme gectım mesaj yolladım tozlu gıyıme
mesaj göruldu ıbaresı yok suan
bana cevap gelınce ıletırım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?