- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
bunları esım gosterdı oda cok beyenmısvuhuu çok seksi bunlar
çok beğendim
kızlar ben bu kıyafetleirn hepsini iade edeceğim olur mu? parayı geri gönderirler değil mi?
nasıl oluyor internetten alınan kıyafetin iadesi?
Şekerim sana ulaşamıyorum..bana ulaşsana..tunikler güzel,pantolon güzel,bot güzel ama kumaş pantolondan ziyade kotla güzel olur.kumaş pantolon olacaksa kalsik siyah bir bot olmalı.
ben sürekli netten yapıyorum canım hangi site
kızlar ben bu kıyafetleirn hepsini iade edeceğim olur mu? parayı geri gönderirler değil mi?
nasıl oluyor internetten alınan kıyafetin iadesi?
bır kere bılınen bır sıteden tablet aldım kapıda odemelı olarak tablet hıc acılmadan bozuk cıktı gerı ıade formu doldurttular doldurdum aradan 21 gun gectı parayı gondermedıler bu arada tabletı ben kargoyla gonderdım bır 20 gun daha gectı gelen gıden yok yattı yanı paranın ustune sıte . bende ıntıkamımı aldım kapıda odemelı olarak 5 tablet daha aldım kargocu geldı burada oyle bırı yok dıye gerı gonderdımcanım peki ben kapıda ödicektim siparişi veridm şu an iptal etme şansım var mı? ya da gelince ödeme yapmadan geri gönderebilir miyim? hiç açmadan?
iadesı yoksa buradan satısa cıkarırsın cnm
?
bır kere bılınen bır sıteden tablet aldım kapıda odemelı olarak tablet hıc acılmadan bozuk cıktı gerı ıade formu doldurttular doldurdum aradan 21 gun gectı parayı gondermedıler bu arada tabletı ben kargoyla gonderdım bır 20 gun daha gectı gelen gıden yok yattı yanı paranın ustune sıte . bende ıntıkamımı aldım kapıda odemelı olarak 5 tablet daha aldım kargocu geldı burada oyle bırı yok dıye gerı gonderdım​daha alıpta elıne ulasmadıysa sepetınden ıptal edebılırsın tabı kargoya verılmemısse ama odemenı yapmadıgın ıcın alma paketı gelırse
ya kızlar yeri gelmişken bende soru sorabilir miyim
bunları esım gosterdı oda cok beyenmıs​bende beyendım bu hafta platform alıcam koyarım fıkır verırsınız
canım senede bır bot alıyorum platformlar normal ayakkabı gıbı degıl bılıyorsun 100 yada uzerı oluyor ama ıkı sene gıy yanı yoksa adam paramı yetıstırebılır hele bu zamandaaynen ya ne olacak bizim bu halimizibu aralar ne görsem beğeniyorum birde çalışmıyorum şuanda iş kadını falan:18: olsam düşünemiyorum kendimi
444 4 895 i ara canım,orda sekreter şuna buna basın diyecek bas,deki iptal etmek istiyorum adını isteyecekler vericeksin neden iptal diyecekler vazgeçtim diyeceksin iptal olucakcanım sepetimden iptal edemiyorum( çünkü siparişi verdim tedarik ediliyor diyor ((
kapıyı acma geldıklerındebana bı geldı öle acmadm kapıyı aradılar onuda acmadım
canım sepetimden iptal edemiyorum( çünkü siparişi verdim tedarik ediliyor diyor ((
canım tedarık edılıyor dıyorsa sıte fırmadan urun ıstıyordur yanı kapıda odemehyse almacanım sepetimden iptal edemiyorum( çünkü siparişi verdim tedarik ediliyor diyor ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?