Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben burun ameliyatı düşünüyorum doktor konusunda kafam cok karıştı,, araştırdıkca secim zorlaşıyorEmre bey hakkında olumlu şeyler okudum yardım edin arkadaslar fiyatı ne kadar 1 ay icinde ameliyat günü ala biliyormuyuz Emre beyden
Ben Betul Hollandada yasiyorum. 6 ay once Hollanda forumde ve sonra Kadinlar Kulubunde Doktor Emre Ilhan hakkinda cok pozitif yorumlari okumustum. Mutlu ve memnun hastalarin yorumlarini okuduktan sonra karar verdim ve rinocenter op.dr Emre ilhanin ekibiyle telefonla randevu aldim. Burcu hanim doktorumun asistani bana cok iyi yardimci oldu ve bilgi verdi. Cok sabirli ve zaman ayirip butun sorularima cevap verdi. Hem yorumlar, hem Doktorum ve ekibi bana cok guven verdi. Sonucta cok onemli birsey doktor seceneyiniz. Kendim Hollandada yasiyorum ve burada iyi bir doktor bulamadim. O yuzden Istanbula gidip ve op.dr Emre Ilhan doktoruma burun ameliyati oldum. Yaklasik 6 oldu ve cok guzel, dogal ve saglam bir buruna sahip oldum. Cok dogal ve guzel bir burun. Artik cok mutluyum aynada burnumu gorunce.
Hollandada KBB doktoru burnumu gorunce cok kiskandi!
Benden bilgi almak isteyenler bana mesaj gonderebilirler.
Bende Emre ilhana Burun estetigi olcam insallah güzel olur
bende emre ilhana burun estetigi olcam insallah güzel olurBen Betul Hollandada yasiyorum. 6 ay once Hollanda forumde ve sonra Kadinlar Kulubunde Doktor Emre Ilhan hakkinda cok pozitif yorumlari okumustum. Mutlu ve memnun hastalarin yorumlarini okuduktan sonra karar verdim ve rinocenter op.dr Emre ilhanin ekibiyle telefonla randevu aldim. Burcu hanim doktorumun asistani bana cok iyi yardimci oldu ve bilgi verdi. Cok sabirli ve zaman ayirip butun sorularima cevap verdi. Hem yorumlar, hem Doktorum ve ekibi bana cok guven verdi. Sonucta cok onemli birsey doktor seceneyiniz. Kendim Hollandada yasiyorum ve burada iyi bir doktor bulamadim. O yuzden Istanbula gidip ve op.dr Emre Ilhan doktoruma burun ameliyati oldum. Yaklasik 6 oldu ve cok guzel, dogal ve saglam bir buruna sahip oldum. Cok dogal ve guzel bir burun. Artik cok mutluyum aynada burnumu gorunce.
Mayisda oluyorum aylar gecsede hemen olsam![]()
. Email adresini gondersen sana fotograf gonderebilirim1 ay içinde ameliyat günü almayı bırakın görüşme randevusu bile alamazsınız emre bey çok yoğun görüşme randevusunu bile yaz aylarına veriyor
. Email adresini gondersen sana fotograf gonderebilirim
Ben Betul Hollandada yasiyorum. 6 ay once Hollanda forumde ve sonra Kadinlar Kulubunde Doktor Emre Ilhan hakkinda cok pozitif yorumlari okumustum. Mutlu ve memnun hastalarin yorumlarini okuduktan sonra karar verdim ve rinocenter op.dr Emre ilhanin ekibiyle telefonla randevu aldim. Burcu hanim doktorumun asistani bana cok iyi yardimci oldu ve bilgi verdi. Cok sabirli ve zaman ayirip butun sorularima cevap verdi. Hem yorumlar, hem Doktorum ve ekibi bana cok guven verdi. Sonucta cok onemli birsey doktor seceneyiniz. Kendim Hollandada yasiyorum ve burada iyi bir doktor bulamadim. O yuzden Istanbula gidip ve op.dr Emre Ilhan doktoruma burun ameliyati oldum. Yaklasik 6 oldu ve cok guzel, dogal ve saglam bir buruna sahip oldum. Cok dogal ve guzel bir burun. Artik cok mutluyum aynada burnumu gorunce.
Merhaba kızlar yeniyim ben bu sitede:)burnumda yandan bakınca gözüken bi kemer var ve ben de emre ilhana ameliyat olmak istiyorum.ayrıca geniz eti de var burnumda acaba geniz etini almak için de ek ücret alır mı ve şu an hangi hastanede ameliyat yapıyo?her şey dahil ne kadar tutuyo burun ameliyatı ?bilgi verirseniz gerçekten çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler kızlar:))))
Kızlar bi şey sormak istiyorum muayene randevusunda ameliyat olmaya karar verirsem yine aylarca beklemem mi gerekecek??lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim:))