2 fotograf ekledim.
Merhaba,
coook guzel olmus burnun harika! bana ozelden eski ve yeni hallerini gonderebilir misin? ya da bilmiyorum nasil yapiyorsunuz sitede de yeniyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 fotograf ekledim.
Kizlarrr slm, bende emre ilhana ameliyat olmak istiyorum ama bana eylulun 27 sine randevu verdiler coook beklemem
geremecek ama mecburen beklicem cunku bnm 3.ameliyatim ve kimseye guvenemm ...cok arastrdim ve emre ilhana
karar verdim sonunda:18:
Kizlarrr slm, bende emre ilhana ameliyat olmak istiyorum ama bana eylulun 27 sine randevu verdiler coook beklemem
geremecek ama mecburen beklicem cunku bnm 3.ameliyatim ve kimseye guvenemm ...cok arastrdim ve emre ilhana
bende emre ilhana burun estetigi olcam insallah güzel olur
bende çok araştırarak Emre İlhan a oldum ve çok doğru bir karar vermişim..bende bekledim ama gerçekten beklediğime değdi çok memnunum..sizinde beklediğinize değecek inş![]()
Ben yurtdisindan gelicem amaliyat icin 7 gün yeterli olurmu ? Resimlerini nasil görebilirim acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7 gün yeterli olur mu çok emin değilim .bence arayıp bi görüşmeniz daha uygun olur..albümümden resimlerime bakabilirsiniz![]()
emre bey ilk randevunuzdan ne kadar sonra bir tarihe ameliyat günü verdi , randevular gibi ameliyat içinde çok beklemek gerekiyor mu![]()
Burnuna bayildim cook güzel masallah insallah benimkide iyi olur ben 11 ci ayda gidicem ins
Cok tesekkurler..bende gorusmeye gittikten bikac ay sonrasina almistim ameliyat tarihimi ozellikle ama birden geciyor :))daha guzeli senin olsun ins![]()
Amin ins canim ..insallah cabuk gecer ya :) morarma kac gun somra gecti sende ? Nefes almakda zorlandinmi tamponlar yüzünden ?
Bende Emre ilhana Burun estetigi olcam insallah güzel olur
Ben Betul Hollandada yasiyorum. 6 ay once Hollanda forumde ve sonra Kadinlar Kulubunde Doktor Emre Ilhan hakkinda cok pozitif yorumlari okumustum. Mutlu ve memnun hastalarin yorumlarini okuduktan sonra karar verdim ve rinocenter op.dr Emre ilhanin ekibiyle telefonla randevu aldim. Burcu hanim doktorumun asistani bana cok iyi yardimci oldu ve bilgi verdi. Cok sabirli ve zaman ayirip butun sorularima cevap verdi. Hem yorumlar, hem Doktorum ve ekibi bana cok guven verdi. Sonucta cok onemli birsey doktor seceneyiniz. Kendim Hollandada yasiyorum ve burada iyi bir doktor bulamadim. O yuzden Istanbula gidip ve op.dr Emre Ilhan doktoruma burun ameliyati oldum. Yaklasik 6 oldu ve cok guzel, dogal ve saglam bir buruna sahip oldum. Cok dogal ve guzel bir burun. Artik cok mutluyum aynada burnumu gorunce.
Hollandada KBB doktoru burnumu gorunce cok kiskandi!
Benden bilgi almak isteyenler bana mesaj gonderebilirler.
kaça yapıyor emre bey ?
uygun mu ki bilemedim araştırmalarıma devam edıyorum![]()
Cok tesekkurler..bende gorusmeye gittikten bikac ay sonrasina almistim ameliyat tarihimi ozellikle ama birden geciyor :))daha guzeli senin olsun ins![]()