Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Aynen öyle canım geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakıcaz herzaman ben hemen unutuyorum geçmiş tedavimi yenisi için haZırlanıyorum kolay hasta değilim bunu kabullendim artık.Neler yapabilirim yeni tedavi öncesi bunun için çabalıyorum.
Emre Bey öyle yapıyor canım 4 ay muyene etti beni uygun zamanda başlayalım diye biz karar verdik.
Yumurta sayısı az olduğu ve dengesiz olduğu için..Ama şunu da biliyorum araştırma hastanesinde izmit umuttepede bi arkadaşım tedaviye başladı tek yumurtası oluşuyodu her ay muayene etti doktor tam 5 ay sonra 3 yumurta yakaladı hemen başladı 2 kaliteli embriyo transfer edildi negatif ama bu bile doğru zamanda tedaviye başlamanın önemini gösteriyor canım

Doktorunun yontemi cok guzel canim. Her ay takip edip ona gore baslamasi cok iyi. Valla benimkiler hemen basliyordu tedaviye.
Tedavilerinde adetin 2.gunu veya sonraki yumurta kontrollerinde opu olmadan once e2 ye bakiliyor muydu?

Doktorunun yontemi cok guzel canim. Her ay takip edip ona gore baslamasi cok iyi. Valla benimkiler hemen basliyordu tedaviye.
Tedavilerinde adetin 2.gunu veya sonraki yumurta kontrollerinde opu olmadan once e2 ye bakiliyor muydu?
bakılıyor
Evet cnm Emre Bey gerçekten çok iyi bir doktor yumurta toplama işlemi esnasında sırf ben istiyorum diye transfer provası yaptı
E2 de bakılıyordu

bakılıyor
Evet cnm Emre Bey gerçekten çok iyi bir doktor yumurta toplama işlemi esnasında sırf ben istiyorum diye transfer provası yaptı
E2 de bakılıyordu

Benim son tedavimde e2 ye hic bakilmadi. Fsh 5.5 cikti. Doktor cok iyi dedi. Ama yumurtalar bos cikti.
Arkadaslarimdan biri de yuksek e2 degerinin fsh i baskiladigi icin fsh in rakamsal olarak dusuk cikacagini ve o folikullerin icinde yumurta degil de kist olabilecegini soyledi. Acaba onlar kist miydi diye icime kurt dustu.

Canim ben suzan hanımın hastasıyım çok zordu ama geçti insanın psikoloji bozuluyor ama bebek dogunca insan herşeyi unutuyosun ışte ben unutmamak için sayfaları geziyorum her duamda dua ediyorum herkese ama sana özellikle edicem rabbim senide en kısa zamanda hayırlısıyla evladina kavuştursun sende unut bu günleri hatirlama

Cok sagol canim. Allah razi olsun.
Suanda daha iyiyim. Toparladim kendimi. Gecmis tedaviler icin yapabilecegim bisey kalmadi. Artik onume bakiyorum.
Rabbim insallah sana yasattigi bu duyguyu bana da yasatacak.
Dualar icin allah razi olsun.

Slm arkadaslar.ben yeni katildim araniza.11 yillik evliyim ilk defa iyi bir doktora gideyim dedim emre beyi buldum.hersey iyi gidiyordu transferim kalmisti.darbeden dolayi bir darbede biz yedik.cok uzuldum zaten zor bir surec zaten bir yudum umuda muhtaciz boyle olunca napicamizi bilmiyoruz.durumum cok cok iyi olsa belki giderim napiimm parada giderse gitsin dersin parayi odedik.raporum yanmis olacak.bizim maduriyetimizi kim cozecek peki.emre beyle gorusuyoruz fakat o da bisey yapamiyo ki suan.var mi aranizda benim gbi madur olan.

Canım
canm bende aynı durumdayım özelden mesaj at istersen konuşalıö

Canım

Canim ozelden nasi
Canım

Ozelden nasil msj atiliyor burda bilmiyorum ki konussak iyi olur biseyler yapmak lazim.dilekce yazicam ben bakanliga oyle soylediler insallah maduriyetimiz cozulur.

Canim ozelden nasi

Ozelden nasil msj atiliyor burda bilmiyorum ki konussak iyi olur biseyler yapmak lazim.dilekce yazicam ben bakanliga oyle soylediler insallah maduriyetimiz cozulur.
Yeni üyesin ya ondan özelden mesaj atamıyosun cnm sana tel numarası yazdım sana ama

Kızlar bana bir mesaj geldi.

Sayın hastamız tedavi görmüş olduğunuz tüp bebek merkezinin sağlık bakanlığımız tarafından kapatılması nedeni ile mevcut embriyo ve doku örnekleriniz 23/07/2016/ tarihinde koç üniversitesi hastanesine güvenli bir şekilde nakil edilmiştir. Şuanda tüm doku örneği ve embriyolarınız sağlık bakanlığı güvencesi altındadır. İşlem ücretini ödemiş olan hasta tekrar ücret ödeme konusunda mağdur olmayacaktır. Bu konuda gerekli yasal düzenleme yapılmaktadır. Bilgi ve danışma için 0212 373 50 76 numaralı irtibat hattımızdan uzm dr iclal akarsubaşı ve uzm dr ayşen sürmen ile görüşebilirsiniz.

Burada ücret konusunda mağdur edilmeyeceksiniz yazıyor. İsterseniz o yazdığım numara ile görüşün yada biraz daha bekleyin. Sağlık bakanlığı yasal dğzenleme yapacakmış

Son düzenleme:
Selam ben yeni uye oldum buraya.o mesaj bizede geldi ve num aradim ama tam bir bilgi vermediler.ben sonra saglik bakanligindan bir bayanla telkonustum.dediki bir kac gun bekle bakanlar kurulu ikinci bir toplanti yapicak ve hangi hastanelerde tedavinize devam edebileceginizi kararlastirip size bildirim mesaji aticaklar dedi.merkez kapandigi hafta biz transfer hazirligina baslamistik..hatta dun tekrardan basladik Emre bey kolonda devam ediyor.ama kolonada 1500 tl kadar para edememiz lazimmis..ama bugun transfer hazirligini gene yarida biraktik. Bir suclu var ama o biz degiliz.malesef faturasi bizlere kesildi

Gerçekten çok fazla mağdur hasta var. Sağlık bakanlığı bunun çözümü için gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum. İstedikleri rakam 200-300 değil ki hiç düşünmeden çıkarıp verilsin. İnsan biran önce transferi yapılsın istiyor bunu çok iyi anlıyorum ama şu aşamada en doğrusu biraz beklemek sanırım. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Evet merkezde zaten transfer paramiz gitti.birde baska hastaneye para oducez.buda yeymezmis gibi sahsen benim iki rapor hakkim vardi biri bu merkezde kulanildi.keske rapor cikarmadan yaptirsaydik baska bir yerde..ben inaniyorumki saglik bakani bizleri bu cikmazdan kurtaricak.ama cok kisi transfer yaptirmis ama nasil bilemiyorum.bunlar para odemislermi?

Olaylardan sonra transfer yaptıranlar muhtemelen ödemişlerdir. Çünkü henüz herhangi açıklama yapılmadı ödemelerle ilgili. Ama şöyle birşey var. Mesela süleymaniye hastanesi tüp bebeği çok makul bir fiyata yapıyor devlet hastanesi olduğu için. Belki orayla görüşülse embriyolar oraya götürülse çok uygun bir fiyata transfer yapabilirler. Ama orasıda tüp bebek merkezi olduğu için dışarıdan embriyo alıyormu bilmiyorum. Konuşmak lazım.

Birde bu raporun yanmasıyla alakalı belki sağlık bakanlığı olay süresindeki raporların kullanımını iptal edip yeniden hak sağlayabilir. Çünkü ciddi oranda mağdur hasta var. İşte en doğrusu yine biraz beklemek olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…