- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #2.101
Arkadaslar o msj banada geldi fakat biz rapor hakkimizi kullandik ozel bir merkez sectik peki transferi devlette yaptirip boyle bir magduriyetin giderilmesi dogru mu.o zaman ya para iadesini yapacaklar yada koc unuversitesinde transfer yaptirip odemeyi onlar yapacak.aklim almiyo.insallah iyi bir cozum bulurlar
Goremedim canim.bidaha atsan.nereye geliyo acaba msj.emre beyle gorustum kolon hast yapiyomus ama para odememiz lazimmis anlican raporumuz yanmis oluyo.insallah saglik bakanligi iyi bir cozum bulur.eger cozumleri devlet hastanesi olursa cok kizarimYeni üyesin ya ondan özelden mesaj atamıyosun cnm sana tel numarası yazdım sana ama
Kızlar beni dün Zeynep Kamilden aradılar,Beni saglik bakanligindan arayan bayan dediki bakanlar kurulu bir toplanti daha yapacak sigorta bakanligiyla onlar hangi hastaneleri dese o hastanelere gidicekmisiz..o konuda konusmalar devam ediyor dedi.banada bekle simdilik dedi.cunki biz bir ozelde dun yarim kalan transfer islemine basladik.ve bu aksam gene yarim biraktik.bu ay sonuna kadar bence para odeyenler beklesin derim.6 ay ugrasti emre bey 2 embiriyomuz olustu.onada el koydular
Kızlar beni dün Zeynep Kamilden aradılar,
Gazeteye röpörtaj verdim ona istinaden aradılar embyoların hepsinin Zeynep Kamil Hatanesine taşınma durumu varmış ekim gibi
Bana söylenen bütün embriyoların Zeynep Kamil Hastanesine taşınacağı,hatta embriyolog aradı beni ve tedaviye ücretsiz olarak devam edebiliceksiniz dedi..Bence bazi hastalarin hamile kaldiktan sonra geri kalan embiriyolari dondurulup saklaniyor ya onlari oraya tasirlar..tedavisi yarim kalanlar parasi merkezde kalanlainki devam eder transfer icinde para odemezler.bari bir an once saglik bakanligi cozsede su isi ekime kadar transferimizi tamamlariz..birde zeynep kamil hastanesiylemi ugrasicaz? Birde Aret bey dub gece facede yazmis herkese yardim edicem.bizde buna inandik
Bana söylenen bütün embriyoların Zeynep Kamil Hastanesine taşınacağı,hatta embriyolog aradı beni ve tedaviye ücretsiz olarak devam edebiliceksiniz dedi..
Bizde zar zor 1 embriyo dondurduk 6 ayda ona da el koyuldu inanılır gibi değil!
Ben istanbul il müdürlüğüne benim iznim olmadan embriyomu taşıyamazsınız izin vermiyorum şeklinde dilekçe verdim lütfen sizde gidin verin.ses getirmemiz lazım
Bana söylenen bütün embriyoların Zeynep Kamil Hastanesine taşınacağı,hatta embriyolog aradı beni ve tedaviye ücretsiz olarak devam edebiliceksiniz dedi..
Ben istanbul il müdürlüğüne benim iznim olmadan embriyomu taşıyamazsınız izin vermiyorum şeklinde dilekçe verdim lütfen sizde gidin verin.ses getirmemiz lazım
Evet canım dilekçe yazıp evrak teslime verdimSiz sgk il mudurlugunemi yazdiniz?
Canım ben heryerle görüştüm koç üniversitesinin haberi yok çünki henüz netleşmedi ,kamu hastaneleri birliğiyle görüştüm kesin ve net olmadığı için bişey diyemiyorum ancak Ekim gibi olursa olur dediler ve görüşülüyormuş o konu..Sabah sizin mesajdan hemen sonra koc hastanesini aradim.bize boyle bir bilgi gelmedi haberimiz yok dedi..ve tup bebek kordinatorune bagladi telefonu dr cikmisti konusamadim.kiz pazartesi tekrar bizi arayin bilgilendirsin tup bebek bolumu dedi..bizimde 5 ayda 2 embiriyo elde etik ve 4000 tl de para odedik.transfer parasini ne diye aylar onceden odedik ki o da bizim safligimiz demekki..bakalim haftaya tekrardan saglik bakani aciklama yapicakmis odemelerle ilgili..ve p.t ben saglik bakanindaki bayani ariyim soriyimmi bu tekrardan tasima olayini?
Transfer ücreti ayrı ödenmiyor bildiğim kadarıyla peşin alınıyor canımSabah sizin mesajdan hemen sonra koc hastanesini aradim.bize boyle bir bilgi gelmedi haberimiz yok dedi..ve tup bebek kordinatorune bagladi telefonu dr cikmisti konusamadim.kiz pazartesi tekrar bizi arayin bilgilendirsin tup bebek bolumu dedi..bizimde 5 ayda 2 embiriyo elde etik ve 4000 tl de para odedik.transfer parasini ne diye aylar onceden odedik ki o da bizim safligimiz demekki..bakalim haftaya tekrardan saglik bakani aciklama yapicakmis odemelerle ilgili..ve p.t ben saglik bakanindaki bayani ariyim soriyimmi bu tekrardan tasima olayini?
Transfer ücreti ayrı ödenmiyor bildiğim kadarıyla peşin alınıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?