- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #2.121
Aynen öyle valla bizi insan yerine koyan yok.Embiriyolar tasina tasina zarar gorur ya..bizleri kayle alan yok ya..bizdemi darbe yapalim o zamanmi bizi insan yerine koyucaklar bunlar?
Aynen öyle sağlık bakanlığını arayıp şikayet edin,ben şikayetime şunu da ekledim devlette tedavi olmak isteseydim şu anda madur olmazdım devlette tedavi oluyor olurdum ben devlet şartlarını labaratuar şartlarını yeterli bulmuyorum ve ödediğim paranın denginde bir çözüm istiyorum diye ekledim şikayetimeEmbiriyolar tasina tasina zarar gorur ya..bizleri kayle alan yok ya..bizdemi darbe yapalim o zamanmi bizi insan yerine koyucaklar bunlar?
Aynen öyle valla bizi insan yerine koyan yok.
Aynen öyle sağlık bakanlığını arayıp şikayet edin,ben şikayetime şunu da ekledim devlette tedavi olmak isteseydim şu anda madur olmazdım devlette tedavi oluyor olurdum ben devlet şartlarını labaratuar şartlarını yeterli bulmuyorum ve ödediğim paranın denginde bir çözüm istiyorum diye ekledim şikayetime
Aynen arkadaşım birlikte hareket etmek lazım,ben Gazeteye röportaj verdim sonuca göre tekrar haber yapılacak,kesinleşmesini bekliyorum dedi haberi yapan haberci ..Arkadaslar birlikte hareket edelim eger bizden izinsiz bir tasima daha yapilirsa cok buyuk yanlis yaparlar.gerekirse sesimizi medyayla duyuralim.boyle olmaz ya paramizi iade edecekler yada rapor yenilenecek.devlet hastanesinde olsaydi zaten yaptirirdik
Aynen arkadaşım birlikte hareket etmek lazım,ben Gazeteye röportaj verdim sonuca göre tekrar haber yapılacak,kesinleşmesini bekliyorum dedi haberi yapan haberci ..
Kişisel haklarımız mahremiyetimiz herşey ortalıkta resmen..Bana ait olan bir embriyoyu ordan oraya taşıyolar eşya gibi insan hakları mahkemesine gidicem kafamı kızdırıyolarSinirlerim alt ust oldu vallah..keske dun ilaclari birakmasaydim kolonda emre beyle devam etseydik ay sonu transferimizi yapsaydi.bu saglik bakanliginin sagi solu bellimi olur.bir bakicazki embiriyolari satmislar bile..pazar tesi yazalim gerekli yerlere.ben hatice hanimlada konisiyim.
Kişisel haklarımız mahremiyetimiz herşey ortalıkta resmen..Bana ait olan bir embriyoyu ordan oraya taşıyolar eşya gibi insan hakları mahkemesine gidicem kafamı kızdırıyolar
Ben dilekçemi verdim benden izinsiz taşınırsa insan hakları mahkemesine taşıyacam olayıAynen esimde sikayet edelim diyo
Ben dilekçemi verdim benden izinsiz taşınırsa insan hakları mahkemesine taşıyacam olayı
Kizlar ne yapmamiz gerekiyosa ben de varim.haberleselim toplu gidelim hatta nerelere gideceksek ne yapacaksak birlikte yapalim.
Kizlar ne yapmamiz gerekiyosa ben de varim.haberleselim toplu gidelim hatta nerelere gideceksek ne yapacaksak birlikte yapalim.
Qaliba biz 4 kisiyi magdur etmisler .qaliba bir tek bizim embiriyolara el koymuslar..biz 4 kisiden baska her kesin magduriyeti cozulmus qaliba..kimse bize katilmadigina gore..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?