Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Simdi kolonda degil..ve hastalari umrunda degil artik..dr Emre bey cok degisti..ben ve bir arkadasim daha transferimizi baska yerde yaptirdik..emre bey surekli yer degisiyor.umarim siz emre beyile devam edersiniz.bizleri yaniltti

Kizlar gerci emre beyin cebi bende var ulasirim ama sunu sormak istitorum sisli kolonda tup. Bebekte ozel sigorta geciyomu fiyatlar nedir ven kizima asılamayla hamile kaldim asilama istiyorum lutfen bilgi verirmisiniz emre beye gitmek istiyoruz gins cok guvenilir cunku cevaplarinizi bekliyorum

Simdi kolonda degil..ve hastalari umrunda degil artik..dr Emre bey cok degisti..ben ve bir arkadasim daha transferimizi baska yerde yaptirdik..emre bey surekli yer degisiyor.umarim siz emre beyile devam edersiniz.bizleri yaniltti
Ciddimisiniz ama emre bey inanamiyorum ya cok uzuldum çünkü o cok cok ilgiliydi size ilgisizlik olarak nasil davrandi acaba kusura bakmayin soruyorum çünkü yeniden basliycaz ve cok pahali malum tedavi

Dr.Emre sadece bana degil bir cok hastayla ilgilenmedi.farkli farkli hastanelerde devam etti..benim ve arkadasimin transferi bayrama denk gelirse bakariz dedi..ve bizde onun icin iki ay erteledik.daha fazla erteleyemezdik..ve diger arkadaslarimin tel bile tenezzul edip cev vermedi.kendi muayihanesini acip calisicakmis..bizim gibi hastalarda merkez yada hastane lazim tedavi icin muayihane degil.biz malesef Emre beyle devam edemedik..

Ben emre beye okadar alistimki bilmiyorum hayirlisi olur ins ginede siz bilgilrrinizi payladin lutfen

Merhaba arkadaşlar.
Emre bey fulya vital Plaza da muayenehane açmış. Islemlerini de kolon hastanesinde yapacakmis.Bugün itibariyle hasta kabulüne başlayacaktı.benim Telefonuma mesaj geldi. Sizide bilgilendirmek istedim. İsteyen olursa telefon numaraları da yazıyordu mesajda.

Evet mesaj geldi gecen gun.ama ben Avrasya hospitalla anlasstik.hayirlisi olsun herkes icin

emre karaketelioğlunu ağustos ayında aradım malum olaylardan dolayı hastane yetkilileri tutuklanmış dr lerede çalışmama kararı çıkmış duyduğum kadarı ile. iki üç kere telefonda görüştüm hastane bilgisi için bi tarih verdi arayın dedi. aradım açmadı. daha sonrada bi kaç kez aradım açmadı, yazdım cevap vermedi. çok ianmış ve güvenmiştim. değerlerimi telefonda anlattıp görüşmüştüm. incir kürü yaptım hamile kaldım ama 20 durdu düştü. yılbaşına kadar bekliyeceğim daha sonrada dr aramaya tekrar başlayacağım.

Emre beyi aradım şimdi vital plazada devam ediyomuş.

Amin canım rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin... Evlat bambaşka bişeymiş.. Hamileyken anlaşılmıyomuş annelik... Bi kucağınıza alın dünyanız değişecek inşallah

yesılıncı sıze msj yazdım fakat burdanda sorayım dedım öncelıkle bebek ıcın tebrıkler darısı basımıza..

sızın hamıle kaldıgınız dr hangısı

lütfen bana yardım edin. emre bey nasıl bir doktor güvenebilir miyiz?
Emre Karatekelioğlu, Aret Kamer, Cem Çelik, Faruk buyru benim bildiğim ve size kefil olabileceğim doktorlar.
Emre Karatekelioğlu ameliyatımı yaptı, Faruk Buyru ile görüştüm muayenede oldum, Cem Çelikle de görüştüm.
Hepsi değerli doktorlar. İlk görüşmeler muayene olmadığım sürece ücretsiz.
Git görüş kararını ver.
Benim yada bir başkasının iyi demesiyle hareket etme.
Bana çok ısrarla iyi iyi iyi, diye gittiğim hekim bana yanlış amelîyat uygulayacaktı. Allah korudu resmen beni.
Yanlız Aret bey görüşmeleri ücretli olabilir ara konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…