- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #2.141
Bende öyle düşünüyorum. Oysaki 4000 dosyadan bahsediyorlar.
Selam canım nasılsın.
40 bin hastanın dosyası varmış ama onların büyük çoğunluğu önceden tedavi görmüş olanlar. Şuan tedavi gören hastalarda kendi çapında çaba harcıyorlardır ama buraya üye değillerdir hepsi.
Mesela ben şuan beklemedeyim. Eğer zeynep kamile taşınmasına karar verilirse koç hastanesiyle görüşüp orada kalmasını istiycem. Sonuçta parasıyla saklıyorlar babasının hayrına tutmuyor orada.
Canım il sağlık müdürlüğüne falan dilekçe yazdık sende yaz bence. Sana veya bana sormicaklardır taşınmasını istiyormusunuz bugun embriyolarınız taşınıyor diye. Ansızın taşicaklar ve biz basında kocaman manşet ''Darba mağduru mebriyolar zeynep kamilde'' görücez.
Selam canım nasılsın.
40 bin hastanın dosyası varmış ama onların büyük çoğunluğu önceden tedavi görmüş olanlar. Şuan tedavi gören hastalarda kendi çapında çaba harcıyorlardır ama buraya üye değillerdir hepsi.
Mesela ben şuan beklemedeyim. Eğer zeynep kamile taşınmasına karar verilirse koç hastanesiyle görüşüp orada kalmasını istiycem. Sonuçta parasıyla saklıyorlar babasının hayrına tutmuyor orada.
Öncekinde çok ani oldu ama bunda öyle olmaz diye düşündüm.
Dilekçeyi gidip mi yazdınız internettenmi. Eğer internetten yolladıysan örnek atsana bana
Selam.biz hastalar zeynep kamile goturmemeleri icin ugrasiyoruz..dilekce yazdik yarim gene qszetede haberimiz yayinlanicak.embiriyolarin tasinmasi tehlikeli.ist trafiginde ve zeynep kamile asla olmamali
Merhaba asdes Koç üniversitesiyle görüştüm hiçbir yardım ve ücret almadıklarını söylediler tamemen hayrına tutuluyor embriyolar orda
Bende merak ettim:) kesinleşince haber ver banada:)
Hayırlı olsun canım:) Emre bey nub teorisinde baya iyi:)Merhabalar. Nub teorisi ve emre beyin 13, haftadaki tahmini tuttu. Kız olacak inşallah bebeğimiz
Hayırlı olsun canım:) Emre bey nub teorisinde baya iyi:)
Arkadaşlar birşey soracağım. Emre Bey şu anda hangi hastane veya merkezde görev yapıyor bilgisi olan var mı?
Ben bu ayin 11 de muayineye gitim sisli kolon daydi..ama simdi nerde bilmiyorum.cunki mesajla soruyoruz okuyor cevap vermiyor
Kizlar benimde bir tane kizim var 5 yaşında emre bey bilmiyorumki kelimeler kifayetsiz kalir o insan icin tekrar tedavi icin basliycaz demek sisli kolonda insBekle canım o zaman senin zamanın var.
Kizlar benimde bir tane kizim var 5 yaşında emre bey bilmiyorumki kelimeler kifayetsiz kalir o insan icin tekrar tedavi icin basliycaz demek sisli kolonda ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?