Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Pozitif olalımmm süpersinizz
ben stresten tırnağımı kopardımmm

Pozitif olalımmm süpersinizz
ben stresten tırnağımı kopardımmm

Bizim gibi streslilerrrr kyamam yaa

Ya onlarinda stresi var tutunmaya calisiyolar :) aslinda sorun bizde sonucta doganin evresini yasiyoruz ve asil zor is bebelerin cunku o evrede zaten bebeler cok zor surecler atlatip tutunmaya calisiyolar ve bizde herseyi didik didik edip hormonlarla negatif enerji gonderiyoruz onlara ahh bi salabilsek kendimizi hersey belki daha kolay olacak ama nerdeeee hep ayni kafa

Başlarken söz verdim kendime rahat olacam dile yok arkadaşşyy duramıyorumkii
habire bişey yazıp aratıyorum google

Başlarken söz verdim kendime rahat olacam dile yok arkadaşşyy duramıyorumkii
habire bişey yazıp aratıyorum google

Bende oyle demistim ikincide rahat olcm hiic olamadim hamile kalincada surekli takinti yapcak biseyler buluyorum simdi hic bitmiyo yani sorunluyuz iste

Hiç rahat durmuyoruz bende eminim hamile kalsam bu defada neleri takarım sonra doğum stresi ohoo bitmezzz tadını çıkarmam gerekirken

Sen tadını çıkar canım bak ne güzel hamilesinn
şükürler olsunn

Hiç rahat durmuyoruz bende eminim hamile kalsam bu defada neleri takarım sonra doğum stresi ohoo bitmezzz tadını çıkarmam gerekirken

Sen tadını çıkar canım bak ne güzel hamilesinn
şükürler olsunn

Bin sukur hemde insallah sanada sevincez :)

Yesilinci canimm yaa cift cizgiyi gormusun simdiden hayirli olsun gecmisi okuyamdim kacinci gunundesin..benimde rapor sali cikiyo onumuzdeki ay emre beyle baslicaz allahin izniyle ins.bizede nasip olur

Günaydın canımmmm... Az önce uyandım... Bu saatte test yaptım... İkinci çizgi daha çabuk çıktı bugün tabi silik hala... 3 saat sonra soluğu hastanede alıcam
Ayy canim benim ya.uyuyanadin dimi.kiyamam sana.kan testiyle güzel bir sonuc alacaksin cnm buns eminim.darisi basimiza :-D

Amin canım inşallaahhh.... Uyku tutmuyo gerçekten:) kanımı verdim. Eve geldim kahvaltı yapıyorum internetten bakıcam sonucuma.. Tabi jalbim dayanırsa:)

Sakinnn relaksss bebişini düşünnn :)))
Tutmaz tabi uyku ama iyi yaptın rahatlarsın böyle
ayyyy hadi inşallahhh Allahımmmm sen büyüksün görüyorsun çektiklerimizi

Süperrrr
çoook güzel değerinnnnnn
sonunda yaaa aylardır bu anı bekliyordukkkk
gözün aydın canım allah sonuna kadar sağlıkla götürsün inşallahhh maşallahh değer çok güzel 9.gün dimii
Çok şükür bu günü gördüm kuzum rabbim tamamını nasip etsin inşallah hepimşze perşembe günü testimi tekrarlıycam inşallak yükselir

Çok şükür bu günü gördüm kuzum rabbim tamamını nasip etsin inşallah hepimşze perşembe günü testimi tekrarlıycam inşallak yükselir

Aminnnn
sabır ne kadar güzel bişeyy sen dr ne dese yaptın sabredip bekledin mükafatını aldın
yükselirr inşallah katkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…