Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Ne kadar güzel bir duaaa
ayyy hadi jsalı günü güzel haberlerle gelll
ne tarafta oturuyosun canımm yakın hastane seç

yerleşmemiiiiiiii

Aynen ben bol bol idrar testi yapim ömrümde ilk defa çift çizgiyi gördüm. Düşünme dicem ama düşünmemek mümkün diil kuzum... Ama kafanı rahat tut seni oyalayacak seylerle ilgilen

Bende hep onu diyorum Şu çift çizgi nasıl bişey görcekmiyimm
Ovülasyonda gördüğümde bile garip oluyodumm

Esim diyoki bugün bakma bari oraya girme kafayı yedin

Ayyy inşallah koyulaşmıştır
paylaşırsın burdan yinee
bende netten 10 lu test aldımm eczaneden istemeye utanıyom artık :)

Ayyy inşallah koyulaşmıştır
paylaşırsın burdan yinee
bende netten 10 lu test aldımm eczaneden istemeye utanıyom artık :)
10 luuu harikasın valla.... Bende hiç evime yakın olandan almadım. Çalışan kızlar tanıyo beni, yıllardır hep dışarı çıktıgımda gördüğüm eczanelerden alırım öyle tek tek

He yaaa bide daha karlı 2,5 a geldi böyle alayım dedim biliyorum çünkü kendimi yapacam dayanamayıp bari gidip zırt pırt almim

Yaa bi yandan bu ağrı umutlandırıyo bi yandanda çatlamadıda kistmi olduda batıyo diyorumm
5 gündür geçmeyen bi batma var

Neyseee beni bosver senin günün bugün insallah testte daha belirginlesir çift çizgii

Boşveremeyiz şekerim seni... Öyle bulandırma bakalım kafanı iyi düşün iyi olsun kuzummmmm

Baktım şimdi biraz daha koyulaşmış.. Aslında çok tedirginim ama var inşallah... Hissediyorum...

Bencede ya olmaması için bi neden yokki transferin yapıldı uygun zamanda sende dikkat ettin kendine miniğin sevmiştir yerinii :)) Allahım insallah hayırlısı ile tabi

Var diyoom hissediyom ya yesilinci anlamiyo beni fndkr insallah sendende gusel haberler bekliyoorum

Ayy bal damlıyo ağzın bencede buraya yazan herkes hamilee olacakk
sayfayı açan arkadaşta bırakıp emre beyi memoriale gitmiş oda hamile
ilk onla haziranı izlemiştim oda hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…