- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Aynen ben bol bol idrar testi yapimömrümde ilk defa çift çizgiyi gördüm . Düşünme dicem ama düşünmemek mümkün diil kuzum... Ama kafanı rahat tut seni oyalayacak seylerle ilgilen
Bende durup durup bakıyorum testeBende hep onu diyorum Şu çift çizgi nasıl bişey görcekmiyimm
Ovülasyonda gördüğümde bile garip oluyodumm
Esim diyoki bugün bakma bari oraya girme kafayı yedin
Bende durup durup bakıyorum teste
Evet kuzum dün sabah yaptım. Bir saate kadar gelicek testim yapıcam yine. Sabah ilk idrar en güzeliymiş ama dursmam yarın sabaha kadar...Dün yaptın dimi tekrarlayacanmı bugünde
10 luuuAyyy inşallah koyulaşmıştır
paylaşırsın burdan yinee
bende netten 10 lu test aldımm eczaneden istemeye utanıyom artık :)
Boşveremeyiz şekerim seni... Öyle bulandırma bakalım kafanı iyi düşün iyi olsun kuzummmmmHe yaaa bide daha karlı 2,5 a geldi böyle alayım dedim biliyorum çünkü kendimi yapacam dayanamayıp bari gidip zırt pırt almim
Yaa bi yandan bu ağrı umutlandırıyo bi yandanda çatlamadıda kistmi olduda batıyo diyorumm
5 gündür geçmeyen bi batma var
Neyseee beni bosver senin günün bugün insallah testte daha belirginlesir çift çizgii
Boşveremeyiz şekerim seni... Öyle bulandırma bakalım kafanı iyi düşün iyi olsun kuzummmmm
Yaptım kuzum silik ikinci çizgi çıktı ama biraz geç çıktı bu defaCanımm yaptınmı testt
Yaptım kuzum silik ikinci çizgi çıktı ama biraz geç çıktı bu defa
Yarın sabah tekrar yapıcam yine çıkarsa kan vermeye giderimMoralini bozma sakınn
kan için erkenmi ne dedi dr. asistanı
bence var canım yaa içini ferah tut olurmu dualarımda sen hayat ve diğer kızlarda var
Yarın sabah tekrar yapıcam yine çıkarsa kan vermeye giderim
Baktım şimdi biraz daha koyulaşmış.. Aslında çok tedirginim ama var inşallah... Hissediyorum...En güzeli bende öle yapardım dayanamıyo insan
İnşallah yarın daha belirgin çıkar
Baktım şimdi biraz daha koyulaşmış.. Aslında çok tedirginim ama var inşallah... Hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?