- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Amin kuzumm... Ama çok tedirginim. Persembe günü 2. Test var çok korkuyorum... Sanki göğüslerimdeki sğrı hafifledi 2 gün önce daha çok ağrıyodu niye böyle olduki şimdi yaaaaDemistimm hayirli ugurlu olsun insallah canim Rabbim buyutmeyi nasip etsin insallaah :)
Haklısınn ufff nasıl bi adrenalin buBelkide stres geçti yaa çok takıyodun bi rahatlama geldi ondan vücudunda rahatladı bence yükselecekk içini ferah tut
Haklısınn ufff nasıl bi adrenalin buinşallsh yükselir kuzum hayırlısıyla... Sen nasılsın bu arada???
Evet yaa en kötüsü bu belirsizlik inşallah hersey yolundadırda bebiş yer açıyodur kendineBen kafayı sıyırmak üzereyim araştırıp duruyorum yaa
batma var tam kasık altlarımda ama iğne etkisidir diyenler var belirsizlik çok kötüü
Ayy benda cok sevindim Alllahim saglikli almaya nasib etsin insalahh...bebislarin sim siki tutunsin sana ....156,2 çıktıbana kal geldi
Aaa canım benimmm görüşmüyoduk uzun zamandır... Nasılsın neler yaptın??? Allah razı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunnn:)Ayy benda cok sevindim Alllahim saglikli almaya nasib etsin insalahh...bebislarin sim siki tutunsin sana ....
canımmm gözün aydınn yaaaa çok sevindimmmmm iş yerinde çığlık atmak istedimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsinnn156,2 çıktıbana kal geldi
Canım benimmm Allah razı olsunnncanımmm gözün aydınn yaaaa çok sevindimmmmm iş yerinde çığlık atmak istedimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsinnn
Kuzum benimmm kendinide say... Ben senden çok umutluyumİnci bizi ne mutlu etti dimii önce hayat sonra inci
sıra sizde kızlar sykapusuz ve oty
Kuzum benimmm kendinide say... Ben senden çok umutluyum
Sen zaten aylardırvtüoe adaptelisinben sanki yine bosa ümitleniyorum tüple olcak gibi geliyo ama farklı biseyler oluyo içerdeee :))
Ayyyy yazanadan gönderdimben sanki yine bosa ümitleniyorum tüple olcak gibi geliyo ama farklı biseyler oluyo içerdeee :))
İnşallahhh kuzummm... İnşallah hersey yolundadırrrrÖyle olim nolluurrr yaaa
hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum yoksa garip şeyler oluyo ilk kez kasıktaki ağrı ortaya geçtii rahimde tam çekilme oluyo heyecanlanıyorum yaa
haklısın canım benim inşallah rabbim sana bağışlayacak ve meleğini kucağına alacaksın bizede çok dua et olurmuCanım benimmm Allah razı olsunnn. İnşallah devamınıda yasarım. Şimdi anlıyorum pozitifi görmekle rahatlamıyomuş insan. İkinci testi düşünüyorum, o biticek keseye takılıcam, kese biticek kalp atışı... Ooooo... Böyle gidicek
aynen önce senden alacağız haberiÖyle olim nolluurrr yaaa
hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum yoksa garip şeyler oluyo ilk kez kasıktaki ağrı ortaya geçtii rahimde tam çekilme oluyo heyecanlanıyorum yaa
Maşallah yeşilinci masallah degerin cok guzel.cok sevindim ya156,2 çıktıbana kal geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?