Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Çok şükür bebişini gördün hayatcımm
maşallah size bulantıda zordur yaa ama olsun iyiymiş olması
inşallah sorunsuz sağlıkla hamileliğini sonuna kadar geçir canımm
sağlıkla kucağına aldığınıda duyallım inşalla7

Çok şükür kuzum... Sağlıcakla al kucağına inşallahhh

İnsallh kizlar Rabbim hepimize kucagimiza alip buytme huzurunu versin inşallah

Saglikla al kucagina...

Canim gözün aydin.birazcik daha rahatlamissindir sanirim.rabbim kucagina da almayi nasip etsin.darisi basimiza.baska doktora gideceksin diye bizi birakma sakin
Benim de cuma polip alinacak.

Saglikla al kucagina...

Canim gözün aydin.birazcik daha rahatlamissindir sanirim.rabbim kucagina da almayi nasip etsin.darisi basimiza.baska doktora gideceksin diye bizi birakma sakin
Benim de cuma polip alinacak.

Tesekkurler kizlar rahatladik tabi biraz daha nihancim risk var yine ayni devam et istirahata dedi bakalim birakirmiyim ben sizi daha :) meraktan catlarim yoksa hadi bakalim guzelcee kurtul su poliptende ondan sonrada tedavini olda bebisi al gobisine :)

Insallah cnm.ne zaman baslar acaba tedavi ilk adette baslar mi ki.?

Kalp atisi 6. Haftanin icinde vajinal duymustuk biz senin sat ne zaman

Sali gunu 1 ay olacak :) yani simdiden sonra 20 gun falan once kese sonra kalp atisi icin bekliyceksin beklemek zor oluyo kalp atisini duyana kadar bide benim kanama oldu ya her gittigimde dr daha ultrosonla bakar bakmaz kalp atisi varmi diye soruyorum hala korkuyorum 8+1 olduk hala devam ediyo

Evet yaa beklemek zor kendimi hamile gibi hissetmiyorum ... Kalp atışını duysaydım Allahın izniyle... Maşallah 2 ay bitmiş.. Peki kansmayla ilgili ne diyo yada engellenemiyomu?

Evet yaa beklemek zor kendimi hamile gibi hissetmiyorum ... Kalp atışını duysaydım Allahın izniyle... Maşallah 2 ay bitmiş.. Peki kansmayla ilgili ne diyo yada engellenemiyomu?

Cok sukur sende duyarsin inşallah kanama alani duruyo ama kesenin yaninda kesede bisi yok bi hafta daha igne ye devam drdi bi hafta sonra dr kessin igneyi dedi gececek boyle boyle dedi emre bey ayni istirahata devam et dedi bakalim inss

Cok sukur sende duyarsin inşallah kanama alani duruyo ama kesenin yaninda kesede bisi yok bi hafta daha igne ye devam drdi bi hafta sonra dr kessin igneyi dedi gececek boyle boyle dedi emre bey ayni istirahata devam et dedi bakalim inss
Aman smsn keseden uzak olsunda... Benimde agrım sızım yok pek sma bazen kramp giriyo bikaç sn.. Normaldir umarım...

Arkadaşlar sizin kaç günlük embriyo transfer edildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…