Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Aaa canım benimmm görüşmüyoduk uzun zamandır... Nasılsın neler yaptın??? Allah razı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunnn:)
Insalaahhh dikat et kendina benda tedavimi basladim 7 kunindaim bugun e2 kan tahlilini verdim 900 cikti braz yoksekmi keldi bilmiorum yarin tekrar gel dedi bide progeston deya kanda 0.60 cikti yarin tekrar gitijam bakalim ne deyejak doktrr

Ooo
Insalaahhh dikat et kendina benda tedavimi basladim 7 kunindaim bugun e2 kan tahlilini verdim 900 cikti braz yoksekmi keldi bilmiorum yarin tekrar gel dedi bide progeston deya kanda 0.60 cikti yarin tekrar gitijam bakalim ne deyejak doktrr
ooo yarılamışsın sende tedaviyi mslallah az kalmış

Evet canin bu zinciri kirmayalim hayatt yesilinci sen sonra sykapusuz sonra da ben ins.baska varmiydi atladigim arkadaslardan.
Senin test tarihin ne zamandi cnm.

Haftaya çarşamba gel dedilerr
aşılamada geç çıkıyomuş
15gün sonra yani
çok zor beklemek yaa

Ona hiç cesaretim yok... Kalbinin sesini duyiyimde insallah... Nezaman duyucam bu arada??? Muayneden sonra yaz bize

Kalbini keseyi gordukten on gun sonra goruyosun cnm simdi gittiginde bi hafta sonra ya kese icin gun verirler ben yeni geldim ayyy mide bulantisi beni mahvediyo sabah gun ortasi gece mahvoluyorum bebisi gorduk cok sukur :) buyumus teyzeleri artik seciliyo baya yatiyo orda kanama alani devam ediyo yine ama gecicek dedi emre bey bi hafta daha ignelere devam et sonra dr ona gore keser dedi bu son gidisimdi tahlillrr verdi saglik ocaginda yaptircam oyle yani onu gordum ya yetti cok sukur :)

Çok şükür kuzum... Sağlıcakla al kucağına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…