- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Aman smsn keseden uzak olsunda... Benimde agrım sızım yok pek sma bazen kramp giriyo bikaç sn.. Normaldir umarım...
Arkadaşlar sizin kaç günlük embriyo transfer edildi?
Kızlar bugun test yaptırdım 2 kat artmış 303 olmuşçok şükürrrrr.....
3.gun cnm ??
Çok şükür 2. Testide atlattım hayırlısıyla bide kalp atışını duysaydım... Hayır hayır tut kendini yok test felannn...Ayyyy maşallahhh değerin ne güzel artmış yaaa sağlıklı çok şükür darısı kalp atışına
bende sıyırmak üzereyim b belursizlik beni çok yıpratıyor olumlu veya olumsuz zaman geçmiyo daha 1 hafta var test gününe
Erken yapsam çıkmızmıki yaa offf
ağrı belrti hiçsiyey kalmadı demekki çatlatmadanmış iğnelrdenmiş
Benimkide 5. GündüBana 5 gün beklenecek o Yüzden sordum. Teşekkür ederim.
Böyle agrı diilde kramp oluyr.. Gğnde 4-5 kere... Bikaç sn.. Yeni doğum yapan kuzenimle konuştum kramp varsa yat dinlen pek dolanma dedi. Korktum:)Gayet normal cnm benim heep agrim var umursamiym artik:)
Sen kesin idrarda yapmışsındır... Bak negstif olursa üzülmek yok ama sonuçta test gününe koskoca bir hafta var... Anlaştıkmı?????Dayanamadım kan verdimyarınmıs sonuc
Sen kesin idrarda yapmışsındır... Bak negstif olursa üzülmek yok ama sonuçta test gününe koskoca bir hafta var... Anlaştıkmı?????
Hayırrrr yapmaaaaa!!!! Adet ağrısı bendede oldu korkma ondan...Yokk idrarda çıkmaz diye yapmadımm yapimmiiii :))
Tamam ama sonuçta geç çıkıyo oda kötü :)
Adet olacak gibi ağrım var çok umudum yok zaten ama dayanamıyorum
Hayırrrr yapmaaaaa!!!! Adet ağrısı bendede oldu korkma ondan...
Tamam tamam :)
Kuzu sen progestan fiti kullanıyomusunSabirsiz kiz seni ben bile bekledim son gune kadar :)
Sabirsiz kiz seni ben bile bekledim son gune kadar :)
Tatlım çok erken oldu bu test....Kızlar kafayı yiyecem çok zor vallahi napimadet olcak gibi his var ama göğüs hassasiyetiymis akıntıymıs hiiç belirti yok
Kuzu sen progestan fiti kullanıyomusun
Kızlar kafayı yiyecem çok zor vallahi napimadet olcak gibi his var ama göğüs hassasiyetiymis akıntıymıs hiiç belirti yok
Ya bu fitil artık çıkmıyo benden kalıto öyle. Önceden böyle diildiİgne vrunuyorum canim ya progestan 50mg 1 tane gunde on gun oldubitse artik su igne kullanmalar kanamadan once fitildi 4 tane gunde kanama olunca igneye dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?