- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
bende 11,30 cnm ama erken de gelebilirim inşallah karşılaşırız :) seninde benim gibi pazartesi toplanacak yumoşlar ne alemde kaçtane var dedi emre bey buyük ihtimal cuma yada cumartesi de transferin olur beraber gün sayarız
hayırlısı inşallah cnım ama bence pazartesi toplama gününe karar verebilir benimde ilk kontrolümde o ölçülerdeydiÇok yoğunduu yum. Toplamadan çıktı geldi hemen gittti transfere çok yorulmuştu adam yaa
10 tane saydı yazdırdı kalınlık 9.5 cm miş çok iyi gidiyo dedi ctesi gidince testleri yaptırcam hemen
çook heyecanlıyım yaa
haftaya regl olacağım ama kararsızım biraz daha mı beklesem diyorum kış ya.birde alternatif tıpla tanıştık bakalım tahlil sonuçlarından sonra karar vereceğiz.hayırlısısağol cnmm benim darısı başına sen nezaman gideceksin yakınmı rengli
hayırlısı olsun cnm kendini ne zaman hazır hissedersenhaftaya regl olacağım ama kararsızım biraz daha mı beklesem diyorum kış ya.birde alternatif tıpla tanıştık bakalım tahlil sonuçlarından sonra karar vereceğiz.hayırlısı
Şnşallah canım kaçıncı haftada duydun ve Bhcg değerin kaçtı merak ettim..benimde pazar kan tahlili günüm ama ben yarın yaptıracağım çünkü clexane iğnem bitiyor yoksa boşuna almayın dedimKizlar ben minnakimin kalp atisini duydum cok sukur sira sizlerde pes pese guzel haberlerinizi bekliyorum
Yok canım yapmadım idrar hiç...önceden 3tüp bebek Deneyimim var korktum canım...yarın benim 11.gğnüm senin bu değer kaçıncı Günü'nde çıkmıştı?bende pıgtılaşma yok ama 3düşüğüm olduğu için önlem Amaçlı kullanıyorum...Ins.guzel haber verirsn canim idrar yapmadin mi hic..benim 149 cikti 6 hafta 4 gunlukken duydum cok sukur..sendedemi pihtilasma var
Bu arada Bebeğin BAŞAK Burcu olucak süper bir burç..bir BAŞAK kadını olarak çok Şanslı olacağını söyleyebilirim...Ins.guzel haber verirsn canim idrar yapmadin mi hic..benim 149 cikti 6 hafta 4 gunlukken duydum cok sukur..sendedemi pihtilasma var
Inşallah canım tek isteğimiz yarın güzel haberi almak..clexane raporunu Emre bey çıkarabiliyor mu acaba merak ettim yoksa ayda Bayağı tutuyor..sen nasıl yaptın ücretli mi alıyorsunCanim benimde 2 dusugum oldu..pihtilasma cikti 9 au boyunca vurulcam.bende 11.gun yapmistim kan tahlili..canim bende basak burcuyum aynen cok sansli olucak. guzel haberini bekliyorum yarin
Bende Sıfır belirti bu arada yine olumsuz diye üzülüyorum var bi aksilik diyorum ne bileyim yarın belli olucak işte çok zor beklemekCanim benimde 2 dusugum oldu..pihtilasma cikti 9 au boyunca vurulcam.bende 11.gun yapmistim kan tahlili..canim bende basak burcuyum aynen cok sansli olucak. guzel haberini bekliyorum yarin
Belirti arama kuzum benim ilk tupte bi suru belirtim oldu tutmadi ikincide hic beklemiyodum 0 umut yoktu ama kizim tutunmus motora bile binmistim tutmamistir diye sen dusun gerci oda bi cahillikti ya neyseBende Sıfır belirti bu arada yine olumsuz diye üzülüyorum var bi aksilik diyorum ne bileyim yarın belli olucak işte çok zor beklemek
benim tek yumurtam tek embriyo oldu vee 1 tanecik kurabiyem :)Zmerhaba seninde mi tek embriyoyu bhcg değerin kaçtı merak ettim
Hayırlı olsun:) evet ctesileri çok yoğun oluyor:)Selam canlarim bebisimi aldım geldim inşallah bana sımsıkı tutunur bir omur benimle olur herşey yolunda gitti merkez baya yoğundu transfer coktu hepimiz için hayırlısıIrmakaksu güzel haberlerini bekliyorum
Sağol cnm heyecanliyim ama icim de bi rahatlık varHayırlı olsun:) evet ctesileri çok yoğun oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?