- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Sağol canım seninde hayırlı olsun inşallah benimde ignemi değiştirmişti ama baskaydi bunu hic bilmiyorum içini rahat tutSelamm canlar bnde ptesi opu oluyorummm bugun gozlerim seni aradi sumeye goremedim :)))bebegin simsiki tutynsun annesine hicc birakmasin ins.irmakk test yaptinmi hadi sende ins. Hamilesindir
Yaa kizlarrr bu gece catlatma vurucam iki kutu ovitrelle aldirmisti emre bey ama bana choriomon diye toz ve su yazmis bole olan varmii baktim hic bilgide yok bu igne ile ilgili hemsire yanlislik yapmamistir dimi cok yogundu gidip soramadimda emre beye
Sağol canım seninde hayırlı olsun inşallah benimde ignemi değiştirmişti ama baskaydi bunu hic bilmiyorum içini rahat tut
Kuzum bende ovitrella almıştım ama pco dan dolayı baska igne vuruldumSelamm canlar bnde ptesi opu oluyorummm bugun gozlerim seni aradi sumeye goremedim :)))bebegin simsiki tutynsun annesine hicc birakmasin ins.irmakk test yaptinmi hadi sende ins. Hamilesindir
Yaa kizlarrr bu gece catlatma vurucam iki kutu ovitrelle aldirmisti emre bey ama bana choriomon diye toz ve su yazmis bole olan varmii baktim hic bilgide yok bu igne ile ilgili hemsire yanlislik yapmamistir dimi cok yogundu gidip soramadimda emre beye
Kuzum bende ovitrella almıştım ama pco dan dolayı baska igne vuruldum
Aynen canim çok güzel bi andı inşallah sende yasayacaksin dualarla aldık Biraktilar beyaz melegimi gördümBizde 10 da gittik kan verdim ama 11 olmadan inmişizdir aşağı
tamam canım güvenim tam eşimdi çok beğendi emde beyi demek öyle uygun gördü
transfer nasıl geçtii miniğini gördünmü o an çok güzelmişşş
Aynen canim çok güzel bi andı inşallah sende yasayacaksin dualarla aldık Biraktilar beyaz melegimi gördüm
Canım benim çok teşekkür ederiz...senin için dua ediyorum bak inşallah Bebeğin sana sımsıkı tutunsun ....ve tedavide ki tüm arkadaşlarımında en kısa zamanda Rabbim göbüşlerini doldursun ve tamamına erdirsin Rabbim...hamilelerin Duası kabul olur derler ona göre ha:):)çok şükür pozitifSelam canlarim bebisimi aldım geldim inşallah bana sımsıkı tutunur bir omur benimle olur herşey yolunda gitti merkez baya yoğundu transfer coktu hepimiz için hayırlısıIrmakaksu güzel haberlerini bekliyorum
Canım pozitif çıktı değerim pazartesi katlanır inşallah...inşallahhh canımmm
heyecanlıyımmm
bir buçukta iğneye gidicez bekliyorumm :)))
Meleğin hiç kopmasın senoen insallah müjdeli haberini alırız
Irmak girmemis yaa ins, hamiledirrr
İnşallah canım insallahinşallahhh canımmm
heyecanlıyımmm
bir buçukta iğneye gidicez bekliyorumm :)))
Meleğin hiç kopmasın senoen insallah müjdeli haberini alırız
Irmak girmemis yaa ins, hamiledirrr
Ayyy canım benim coook sevindim ya Rabbim kucağına aldigin günleri göstersin inşallah darısı bana artikCanım benim çok teşekkür ederiz...senin için dua ediyorum bak inşallah Bebeğin sana sımsıkı tutunsun ....ve tedavide ki tüm arkadaşlarımında en kısa zamanda Rabbim göbüşlerini doldursun ve tamamına erdirsin Rabbim...hamilelerin Duası kabul olur derler ona göre ha:):)çok şükür pozitif
Korkma canım içini ferah tut... Dinlen bol bol... İnşallah seninle kalacak bebiş...Kızlar düşük tehlikem var dualarını eksik etmeyin ama emre beyin hakkını ödiyemm gerçekten Aldıgı ki pahalı değil her kuuruus helal olsun ... Rabbimde ona hiç sıkıntı vermesin. Salya sümük oldugum her anda Allah kelamını agzından düşürmeden beni hep destekledi... Şimdi dinlenıyor ve iğne oluyorum dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?