Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

evet canım güzel. Ben şimdi bu transferimde hiç ücret ödemicem bu teansfer tedaviye dahildi çünkü.

Canım cmtsi de ben yarın yaptırcam yesılıncı cnm 10 gıbı yaptırırım 12 de cıkarmis dua edın noluur kızlar

Canım ilk sene ücret ödemiyosun hiç. Benim 7 tane donmuşum var. Diger yıllar 250 tl. Donmus transfer ucretide 2000 tl.
sağol canım çok iyiymiş peki donmuş 2000 ya bunda rapor tekrarı ilemi 2000 yoksa rapora gerek yokmu

İnşallah arkadaşım hepımız gorelim o gunlerı 2015 anneleri olarak bana var gıbı geliyo bakalım yarın belli olcak yazıcam burada inşallah kan tah. Yarın yaptırıcam inşallah Allahıım insallah
canımm güzel haber bekliyoruzzzzzzzzzz

Ayyyyyy içim bi hoş oldu yaa canımm tebriklerr gözün aydın çok şükür Allahım sorunsuz sonuna kadar götürsün inşallahhh sağlıkla kucağına aldırsınnnn

değerin kaç canımm

sağol canım çok iyiymiş peki donmuş 2000 ya bunda rapor tekrarı ilemi 2000 yoksa rapora gerek yokmu
Yok canım rapor bitiyo bu devrede. Ama benim şöyle oldu embriyolarım direk donduruldu yani tesaviden sonra teansfer olmadı. Şimdi 15 gün sonra dondurulmuş teansferim olacak ama hiç ucret ödemicem. Eger bundan sonra kalan dondurulmuşlarımı istersem teansfer ğcreti 2000 tl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…