- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.041
inşallah canım zaman durdu sankiInsallahh kizlar cok mutluyum icim kipir kipir
Once sumeyye sonra ben pespese guzel haberi veririz insallahhh
Aaaaa süperrrrr:)))) bende 7. Gün bakmıştım aynı böyleydi... İnsan inanamıyor ama bebiş var kuzucum... Hayırlı olsunnnnnnnKızlar ben dayanamadım var mi sizce 6. Gün elim Ayağım tutmuyor
İnşallah canim ya su mübarek gün Rabbim duysun sonsuz şükürler olsunAaaaa süperrrrr:)))) bende 7. Gün bakmıştım aynı böyleydi... İnsan inanamıyor ama bebiş var kuzucum... Hayırlı olsunnnnnnn
Canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım bak Sümeyye hamiş sıra sende tatlımInsallahh kizlar cok mutluyum icim kipir kipir
Canım süper bir haber bu su götürmez bir gerçek sende hamilesin:)bende 7.gün bakmıştım itiraf ediyorum aynen böyleydi:)İnşallah canim ya su mübarek gün Rabbim duysun sonsuz şükürler olsun
kızlar merhaba,
maşallah ne güzel haberler var.
ırmaksu canım çok sevindim bebişin 9 ay hiç ayrılmasın senden.
sümeyye transferin olmuş canım hayırlı olur inş.umut olursunuzgeride kalanlara
fundacım seninde opun olmuş kaliteli yumurcakların olsun göbüşünde can bulsun.
burcu kanaman kısa zamanda gecer inş.
hepinize dua ediyorum arkadaşlar.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.
Canım bak için rahatlasın benimki de 7.gün böyleydi:)Kızlar ben dayanamadım var mi sizce 6. Gün elim Ayağım tutmuyor
Hadi bakalım seni de bekliyoruz kuzum...ayyyy kızlar içim bi hoş oldu ya...Emre bey gerçekten çok başarılıInsallahh kizlar cok mutluyum icim kipir kipir
Benimkinide koyayim bi bakın:) yok gibiydi nerdeyseCanım bak için rahatlasın benimki de 7.gün böyleydi:)
Nar yemeyi ve bol bol su içmeyi ihmal etme canım olur mu?emre bey söylemiştir bol bol protein al şu sıralarInsallahh kizlar cok mutluyum icim kipir kipir
Canım ya kese ve kalp atışını sen ne zaman gördün Geçmiyor zaman çok korkuyorum göremeyecem diyeFundaaaa... Az kaldı kuzum seninde bu çizgiyi görmene inşallah:)
Allahımmmm:) o korkular kalbini duyuncada bitmiyor emin ol:) emre bey 6. Haftada kese için çağırdı. 8. Haftada kalp için çagırmıştı ama ben 7 haftalıkken ankara gittim. Yola çıkmadan önce emre beye gittim dedimki ultrasonla bi bakın bana hersey yolunda deyin benim içim rahat etsin. O gün zar zor kalp atışınıda duyduk çok şükür... Bide benim o hafta lekelenmem olmuştu.. Lekelenmen felan olursa hiç korkma sakın bazen olurmuş öyle... emre bey hiç korkma demişti coraspini kesti bir hafta sonrada lekelenme kesildiCanım ya kese ve kalp atışını sen ne zaman gördün Geçmiyor zaman çok korkuyorum göremeyecem diye
Canım zor sabrediyorum eşime evin burda bi hekime gitsek görsek dediysemde illa Emre bey dedi keseyi görmeye Çarşamba'yı bekliyoruz..ben hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kan verdiğimde bile zor duruyo kan:)lekelenmeler yaşamam inşallah çok korkak bir hamileyim o belli oldu:)bide 13.gün bhcg 1250iken 3.5gün sonra 7009 olunca korktum çok fazla artmış sorun çıkar diye ama Emre beye gidince öğreneceğiz artıkAllahımmmm:) o korkular kalbini duyuncada bitmiyor emin ol:) emre bey 6. Haftada kese için çağırdı. 8. Haftada kalp için çagırmıştı ama ben 7 haftalıkken ankara gittim. Yola çıkmadan önce emre beye gittim dedimki ultrasonla bi bakın bana hersey yolunda deyin benim içim rahat etsin. O gün zar zor kalp atışınıda duyduk çok şükür... Bide benim o hafta lekelenmem olmuştu.. Lekelenmen felan olursa hiç korkma sakın bazen olurmuş öyle... emre bey hiç korkma demişti coraspini kesti bir hafta sonrada lekelenme kesildi
Canım zor sabrediyorum eşime evin burda bi hekime gitsek görsek dediysemde illa Emre bey dedi keseyi görmeye Çarşamba'yı bekliyoruz..ben hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kan verdiğimde bile zor duruyo kan:)lekelenmeler yaşamam inşallah çok korkak bir hamileyim o belli oldu:)bide 13.gün bhcg 1250iken 3.5gün sonra 7009 olunca korktum çok fazla artmış sorun çıkar diye ama Emre beye gidince öğreneceğiz artık
canımm yaaa iki tane daha yaptım onlarda da var evet inşallah meleğim benimle pazar kan vereceğim rabbim sevincimi daim etCanım süper bir haber bu su götürmez bir gerçek sende hamilesin:)bende 7.gün bakmıştım itiraf ediyorum aynen böyleydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?