- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.081
Sağol cnm benim darısı başına senden de güzel haberler alacağız kanda görene kadar kendimi kaptırmak istemiyorum pazar 8. Gün yaptıracağım inşallah sen sabırlı ol bekle canım kendini de korkutma ben kendimi çok kasmadim nasib olan olur dedim öylede diyorum bol bol tesbih cek
Hepimizin canım inşallahTamam canimm cok az kaldi insaallah degerin cok guzel cikar saglikla buyusun bebisleriniz hepinizin..
Sagol cnm inşallah simdi yine yaptım çıktı yarin kan vereceğim Allahım bu mutluluk çok başka şükürler olsunsykapusuz cnm var duruyo ayyy cok sevindim insallah Allahim insallah annesine tutunur fndkr cnm insallah hayirlisi olacak sakin bunalma bi kac gun daha sabir Irmakaksu korkma ben ne kanamalar lekeler atlattim buyuk ihtimal progestan destegi ile gececrktir benim lekeler ta 12 bucuk haftada gecti uzulme sakin ben cok stres yapmistim hep agladim uzuldum ama gecti cok sukur suan tekmelemeye basladi Rabbim sizede yasatsin dualarimdasiniz iyi geceler
sykapusuz cnm var duruyo ayyy cok sevindim insallah Allahim insallah annesine tutunur fndkr cnm insallah hayirlisi olacak sakin bunalma bi kac gun daha sabir Irmakaksu korkma ben ne kanamalar lekeler atlattim buyuk ihtimal progestan destegi ile gececrktir benim lekeler ta 12 bucuk haftada gecti uzulme sakin ben cok stres yapmistim hep agladim uzuldum ama gecti cok sukur suan tekmelemeye basladi Rabbim sizede yasatsin dualarimdasiniz iyi geceler
merhaba... Hoşgeldin topiğimize:) güzel dileklerin için tesekkür ederim... Benim donmuslarım var.. Dondurulmşlarım var benim. Zaten taze embriyo değil dondurulmuşla geldi bebişim. Dondurmaya ücret ödemedik . İlk yılda yok ücret. Sonraki yıllar ödeyecekmişiz senelik olarak.merhaba arkadaşlar ne güzel kiminiz hamile kiminiz bekleme sürecindesiniz. hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş. bekleyen arkadaşlarada hayırlı sonuçlar olsun inş. en zor dönemi kolaylık atlatırsınız inş. sizlere bir sorum olacak bende ist tüp bebek merkezinde tedavi oldum pkoluyum eşimin değerlerinde sıkıntı olduğu için tüp bebek yaptırdık.2013 de ve 2014 şubat ayında dondurulmuş emriyorları denedik ama olmadı doktorum suzan hanımdı. dondurulmuş emriyorlarım hala var sizlerin donmuş emriyorları var mı ? saklama parası verdiniz mi ?
3.deneme de emre beye gitmeyi düşünüyorum çok olumlu yazılar okudum yardımcı olursanız sevinirim :)
merhaba arkadaşlar ne güzel kiminiz hamile kiminiz bekleme sürecindesiniz. hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş. bekleyen arkadaşlarada hayırlı sonuçlar olsun inş. en zor dönemi kolaylık atlatırsınız inş. sizlere bir sorum olacak bende ist tüp bebek merkezinde tedavi oldum pkoluyum eşimin değerlerinde sıkıntı olduğu için tüp bebek yaptırdık.2013 de ve 2014 şubat ayında dondurulmuş emriyorları denedik ama olmadı doktorum suzan hanımdı. dondurulmuş emriyorlarım hala var sizlerin donmuş emriyorları var mı ? saklama parası verdiniz mi ?
3.deneme de emre beye gitmeyi düşünüyorum çok olumlu yazılar okudum yardımcı olursanız sevinirim :)
hoşbulduk sagol canım kaçıncı denemede hamile kaldınız :) benim asıl merak ettiğim bende donmuş parası ödemedim 1 sene dolmadan 2,tüp bebek denedim dondurulmuş emriyolarla geçen sene şubat ayı acaba önümüzdeki ay bizi ararlar mı onu merak ettim. siz ne kadar ödediniz donmuş transferine :)merhaba... Hoşgeldin topiğimize:) güzel dileklerin için tesekkür ederim... Benim donmuslarım var.. Dondurulmşlarım var benim. Zaten taze embriyo değil dondurulmuşla geldi bebişim. Dondurmaya ücret ödemedik . İlk yılda yok ücret. Sonraki yıllar ödeyecekmişiz senelik olarak.
Emre beye mutlaka git derimmm
cevap için çok çok teşekkürler kızlar :) zaten 3 denemeyi emre beyle düşünüyorum inş. beklerken hastalarına yaklaşımını ve güler yüzlülüğü hastalarını kapıya kadar geçirmesi moral vermesi çok hoşuma gitmişti ve çok olumlu yazılar okudum . eğer önümüzdeki ay donmuş ücreti isterse dondurmak yerine inş. deneriz :)Canim cok sagol seninde son tedavin olur ins.
Ilk yil ucretsiz sonraki sene 250 dolar dondurma
Bu yondende bir numara klinigimiz
Emre bey mukemmel bir insan sesi huzur veriyor
Transfer anindaki yaklasimi hele cok guzeldi sakalar moral iyiki onun hastasiyim..
çok güzel demişsin yaa çok güldüm :)) darısı başımıza inş. :) tek emriyomu transfer edildi.Bende transferde demistimki emre beye yavrunun yanlarına yastikta koyunda düşmesin ne gulmustuk :)
Bende transferde demistimki emre beye yavrunun yanlarına yastikta koyunda düşmesin ne gulmustuk :)
2. Denemede tutundu bebeğim... 2. Tedavide ekstra transfer ücreti ödemedim çünkü tedaviden sonra hemen donduruldu. Yani opudan sonra transfer olmadım ben. Rapor almıştım ben toplamda 2.500 tl ödemiştik. İlk sene dolunca ararlar bencehoşbulduk sagol canım kaçıncı denemede hamile kaldınız :) benim asıl merak ettiğim bende donmuş parası ödemedim 1 sene dolmadan 2,tüp bebek denedim dondurulmuş emriyolarla geçen sene şubat ayı acaba önümüzdeki ay bizi ararlar mı onu merak ettim. siz ne kadar ödediniz donmuş transferine :)
Ben su böregi götürmüştüm kahvaltıya:))) Transferden önce anlaşma yapmıştık...Ilahiiii :)))) guzel olmusss
Benimde kek sozum var tutarsa :)))
Evet yaaa canim doktorumm mutevazi anlayisli kibar allahim onun yardimcisi olsun her zamann
anladım canım cevap için çok sagol 2,tedavi derken canım opu dan sonra transefr olmadı dondu sonra oldu diye mi 2 tedavi dedin bakalım ararlar mı diye bekliyorum istersem emre beyle yoluma devam edebilirim herhalde dimi2. Denemede tutundu bebeğim... 2. Tedavide ekstra transfer ücreti ödemedim çünkü tedaviden sonra hemen donduruldu. Yani opudan sonra transfer olmadım ben. Rapor almıştım ben toplamda 2.500 tl ödemiştik. İlk sene dolunca ararlar bence
Ben su böregi götürmüştüm kahvaltıya:))) Transferden önce anlaşma yapmıştık...
Yok ilk tedavim negatifti... İkinci tedavimde opudan sonra 3. Gün embriyolarım donduruldu. 3 ay sonrada transferim oldu. Edersin bence... Ama suzan hanımda tatlı bi doktor.. Ohss oldugumda bikere de suyumu o çekmişti.. Emre bey 1 günlüğüne ankaraya gitmişti... Bende birden fenalasınca suzan hanım ilgilenmiştianladım canım cevap için çok sagol 2,tedavi derken canım opu dan sonra transefr olmadı dondu sonra oldu diye mi 2 tedavi dedin bakalım ararlar mı diye bekliyorum istersem emre beyle yoluma devam edebilirim herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?