Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Canım bende 2yıl önce bir kürtaj olmuştum 11haftalıktı,kürtajdan sonra kanamam bi türlü durmadı 15gün sonra kontrole gittiğimde içimde Parça bıraktıkları farkedildi ve apar topar 2.kez kürtaj oldum...kime sorduysam o zaman kürtaj sonrası lekelenme şeklinde kanamaları olmuş ve 1hafta sürmüştü..benim durum 2hafta sürünce anlamıştım ben..acaba başka bir doktora daha mı görünsen...

Haklisin da elimde degilki
Bebeklerimm :) iki tane koncak cozulurse tabi guzelce
Insallah allah gonlume gore verir cok istemistim :)
Cozulme kesin olurmu bozulma durumuda var dimi
Offf hep olumsuz dusunuyorummm yaaa
Canım hiç olumsuz olma bak benim 2tedavimdede dondurulmuşlar tuttu..ve çözülürken kalitesi hiç bozulmuyor korkma sakın..2tane koyulacak ve dondurulmuş şansın çok çok yüksek..ben dondurulmuşlara daha çok güveniyorum sonuçta vücut doğal dengesinde oluyor

Yaaa cok guzel moral veriyosun yupyyyy :))))))

Kızlar Nasılsıniz bişey soracam burda imsi kullanılıyor mu her hastaya yyani..

Kızlar Nasılsıniz bişey soracam burda imsi kullanılıyor mu her hastaya yyani..
Hayır her hastaya kullanılmıyor. Sen istersen bunu belirtirsin doktora. Biz emre beyle konuşmuştuk ama ımsı için sperm sayısının en az 5 milyon olması gerekiyodu yanlış hatırlamıyosam. Bizde uygulamamıstı o yüzden.

KıZlar nerdesiniz sesiniz soluğunuz kesildi..hergün girip bakıyorum yorum var mı diye ama yok...beni sorarsanız gayet iyiyim diyebilirim hamile Değilim o derece...ama bunu dert ediyorum bu normal değil diye..pazartesi doktora gideceğiz bakalım bi gelse pazartesi

Sağol canım ..hım anladım. .

herkes kendi telaşında sanırım :) bende hiç hamile gibi değilim maşallahım var ne bulantı ne bişey bende çarşamba emre beydeyim inşallah bakalım özledim minnakı inşallah iyilerdir kuzular

Kizlar kendinize nazar degdirmeyin bende ole diyodum hicbi belirtim yok mide bulantim hicbiseyim yok diye 12.hafta bi basladi kusmalarim 2 gundur rahatim..3.aydan sonra basladi benim..cinsiyetimizide ogrendik kizimiz gelicek hayirlisyla

Kizlar kendinize nazar degdirmeyin bende ole diyodum hicbi belirtim yok mide bulantim hicbiseyim yok diye 12.hafta bi basladi kusmalarim 2 gundur rahatim..3.aydan sonra basladi benim..cinsiyetimizide ogrendik kizimiz gelicek hayirlisyla
ayyy cnmmm nazar değmesin yaa iyyim ben böyle valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini cnmm inşallah darısı bizlere :)

kızlar nasılsınız
ben dün miniğimi gördüm ultrasyona göre 11+5 bugün baya inceledi emre bey ense kalınlığını ölçtü normal dedi 1,10 çıktı karnımdan onu dürttükçe hopladı döndü elini kolunu salladı kuzum çok güzeldi gözlerim dolu dolu baktım ona nuba görede olsa tahmin istiyorum dedim %100 diyemem ama erkek dedi bende hep erkek hissediyorum kesinleşene kadar da bekleyeceğiz artık :)çok güzeldi baya uzun kaldık emre beyin yanında bütün sorularımı sordum sizlerde ne var ne yok

Sumeyecim yaaa bende gozlerim dolu dolu okudum vallahi gozun aydin canimm masallah sizlere

Insallah sonuna kadar saglikla devam eder kizlar buyuttunuz yaa ne cabuk geciyor
Bende dogum kontrol hapina basladim.emre bey baslatti sagolsun ilgileniyor
Adet olunca gidiyom

sağol cnm benim rabbim bu duyguları sana da yaşatsın en kısa zamanda
sakın stres olma bu defa olacak ben hissediyorum emre bey mükemmel bi dr harika bi insan onu tercih ettiğim için hiç pişmanlık duymadım sende bize güzel haberlerini yazacaksın inşallah

diğer kızlardan da ses yok yesilinci Irmakaksu N nihan_16 daha bir çoğuuuu
Kulağım çınladııııı:))))) ben iyiyim canım salı günü şekerbyüklemesi yapmak istiyo doktorum. Ayeıntılımı yapan profada sormuştum oda yaptırmalısın demişti. Bugün emre beyi ararım onunda onayını alırsam yaptırcam inşallah:) Sende iyisin maşallah hersey olunda... Daha güzel olacak bi karnında hissetmeye başla:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…