Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Öok sevindim canım senin adına demek oğlun olacak biliyormusun benimde oğlum olacakmış:)gönlüm kız isterdi ama tabiki en BAŞINDA sağlıklı olsun!farketmiyor erkek annesi Olacağım fikrine hala alışamadım

:))) inşallah cnmmm ben emre beye sordum şeker yüklemesini kesinlikle öneriyor o baya konuştuk karatayı mahkemeye verdiler geç bile kaldılar dedi hatta :)

ayyyy bende çok sevindim cnmmm bende kız çok istiyorum artık 2.ye kısmet bende hep hayırlı sağlıklı olsun dedim eşim ismini bile belirledi inatla doruk olacak diyor yanına bitane daha isim bulcam ama hiç bi fikrim yok ne desem beğenmiyor çünkü

Aaa hep erkek bebek :))) sanirim hayatinki kizdi..
Bende hep erkek isterdim bu sene inanilmaz kiz bebek sevdalisi oldumm
Insallah emre bey iki embriyo transfer eder cok istiyorum yasimda 33 belki yapar tabi cozulurlerse saglikli..

Insallah emre bey iki embriyo transfer eder cok istiyorum yasimda 33 belki yapar tabi cozulurlerse saglikli..
Allah gönlüne göre versin cnm inşallah

Canım nasılsın yeniden başladın mı tedaviye yazmasamda burdan takip ediyorum gözüm üstünde yani

Canım nasılsın yeniden başladın mı tedaviye yazmasamda burdan takip ediyorum gözüm üstünde yani

Yok canim yaa ilac tedavisine baslatti doktorum daha baslamadim dondurulmuslarla..

Sen ne yaptin

Yok canim yaa ilac tedavisine baslatti doktorum daha baslamadim dondurulmuslarla..

Sen ne yaptin
Geçen ay başlıcaktık ben 1 ay daha beklemek istedim adetlerim falan düzene girmedi düşükten sonra diye doğum kontrol hapı verdi bugün son ilacımı içicem bi haftaya hastalarım heralde Allah işi karışmazsa başlıcaz da benim kafa karışık biraz bakalım napıcaz bilmiyorum senin donmuşum var en azından ne güzel benim herşey sil baştan Umarım bu sefer ikimizede nasip olur canım
Kızlar napıyo görüşüyo musun slm söyle hepsine

Bikac gune olursun canim.adet simdiden hayirli olsun tedavin insallah bu defa olur ikimizinde canimm
Yine ayni yerdemisin bahcecimiydi
Kizlar iyi yelizin donmuslarla yarin transferi var. Diger kizlarda iyi telden gorusuyoruz bebisleri buyutuyolar

Bikac gune olursun canim.adet simdiden hayirli olsun tedavin insallah bu defa olur ikimizinde canimm
Yine ayni yerdemisin bahcecimiydi
Kizlar iyi yelizin donmuslarla yarin transferi var. Diger kizlarda iyi telden gorusuyoruz bebisleri buyutuyolar
Çarşambadan sonra falan olurum inş salı günü teyzemin arkadaşının kızı tüp bebek doktoruymuş karşıda bi ona gidicem fikir almak için tanıdık bi doktorla görüşmek rahatlatıcak beni en azından ewet canım bahçeciye bi şans daha verelim dedik malum benim oluyo devamı gelmiyo hayırlısı artık kızlarada çok slm söyle canım

Slm canım benimde gebelik hep oluşuyor fakat düşüyordu hemde iki embriyo transferine rağmen!bu sefer embriyolara pgt yapıldı maddiyattan dolayı 3embriyoya yaptırdık 1tane sağlıklı geldi ve tuttu hemde çok iyi bhcg Değeri ile bi oğlum olacak ...3 aylık hamileyim ben sana pgt yöntemini kesinlikle öneririm bi araştır istersen ve benim Bahçeli'ye hiç kanım ısınamadı bence Emre beye gitmelisin...benim daha önce 3adet memıriale denemem var ama maalesef tuttu ve düştü bhcg değerlerim 13 falandı tuttu bile denemez aslında

Biz tek isimden yanayız tatlım bizde demir koyacağız nasipse:)hakkında Hayırlısı olsun benim YAŞ var 2.ye Allah Kerim:)13adet embriyonun hastanede bekleyecek bizi..sağlıkla doğar inşallah

Pgt yapildi aslinda onada irmakcim kendisi daha net aciklar ama.. ben oyle hatirliyorum

Canım benim embriyolarım cgh gitti 6 taneden 1 tane sağlıklı geldi o transfer edildi zaten ama yine olmadı ondan öncede doğal yolla 2 gebeliğim var düşükle sonuçlanan nasip kısmet işi sanırım birazda
Umarım sen bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım

Merhaba kizlar nasilsiniz bakiyim dedim sykapusuz erkekmis bebisin hayirli evlat olsun ayy fndkr donmuslarla devam edeceksin galiba nasilsin insallah bu kez olur biliyomuydun bilmem benimde 2. Denemede tuttu ve diger arkadaslarim hepinize selamlar...

Biz tek isimden yanayız tatlım bizde demir koyacağız nasipse:)hakkında Hayırlısı olsun benim YAŞ var 2.ye Allah Kerim:)13adet embriyonun hastanede bekleyecek bizi..sağlıkla doğar inşallah
amin cnm inşallah bende çift isimliyim o nedenle seviyorum birde sünnet bakalım bulamazsak tek kalacak artık herşeyin hayırlısı

sağol cnmm büyük ihtimal dedi ama bence kesin emre beyin yanılacağını sanmıyorum seninde az kalmışşş nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı

sağol cnmm büyük ihtimal dedi ama bence kesin emre beyin yanılacağını sanmıyorum seninde az kalmışşş nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı
Cnm daha hic birsey almadim ben bilerek almadim nisan ayinda baslayacagiz ama tabi anneannesi babaannesi durdurulmuyor onlar baya biseyler aldi hayirlisiyla su ayda gecsinde birsey istemiyorum emre beye surekli devam edecek misiniz ben emre beyin tavsiyesiyle simdiki dr ma gidiyorum bilgin olsun dedim op.dr.mehmet aygun perinatolog kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…