- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.441
Cnm benim ilkinde farkli bir hast. Yaptirdim iki embriyo konuldu olmadi bizde dondurulmuş olusmadi hic yasamadi embriyolar ikincide emre by e gittik tekrardan igneler..tek transferi uygun gördü kaliteli 1 tane vardi aslinda ikincide birsey yapmadim ilk Rabbimin takdiriyle sonrada bence avantaj olarak 1 emre bey oldu 2 bol bol et yemistim yumurta yedim nar suyu ictim dusun hamileymisim olmayacak hic umidim yoktu esimle motora bile bindim ben :))) deli gibi de neyse sonra bi gittim kan tahlilinde çıkmış insallah Rabbim zamani gelmisse verir yavrunu insallah olur bu defaHayatcimm senindemi ilkinde olmadi donmuslarlami olduu
Ayy anlatsana nasil oldu tekmi transfer edildi.. neye dikkat ettin
Cok heyecanliyim olacak insallah bu defa
Cnm benim ilkinde farkli bir hast. Yaptirdim iki embriyo konuldu olmadi bizde dondurulmuş olusmadi hic yasamadi embriyolar ikincide emre by e gittik tekrardan igneler..tek transferi uygun gördü kaliteli 1 tane vardi aslinda ikincide birsey yapmadim ilk Rabbimin takdiriyle sonrada bence avantaj olarak 1 emre bey oldu 2 bol bol et yemistim yumurta yedim nar suyu ictim dusun hamileymisim olmayacak hic umidim yoktu esimle motora bile bindim ben :))) deli gibi de neyse sonra bi gittim kan tahlilinde çıkmış insallah Rabbim zamani gelmisse verir yavrunu insallah olur bu defa
İnsallah bakalim kucagima alana kadar inanamiycam sanirim ,Ne guzel yaaa cok az kalmis bebegini kucagina almaya saglikla insallah. Bakalim bende heyecanla bekliyorum bu kez nasil olacak :)
İnsallah bakalim kucagima alana kadar inanamiycam sanirim ,hala bem hamilemiyim diye uyandigim sabahlar var.. İnsallah olur bu sefer sende yasarsin dilerim bu duygulari
yok cnm son gidişimdi atada gidebilirim o doktor nerde cnm hangi semtte ücretler nasılCnm daha hic birsey almadim ben bilerek almadim nisan ayinda baslayacagiz ama tabi anneannesi babaannesi durdurulmuyor onlar baya biseyler aldi hayirlisiyla su ayda gecsinde birsey istemiyorum emre beye surekli devam edecek misiniz ben emre beyin tavsiyesiyle simdiki dr ma gidiyorum bilgin olsun dedim op.dr.mehmet aygun perinatolog kendisi
Cnm iste o zaman ben emre beyi birakirken bunu buldum sordum cok methetti emre bey gercekten ama onun uzerine dr bulamadim arada baska dr larada baktim ama yok dönüp dolasip mehmet beye gittim zaten emre bey demisti mehmet beyi taniyorum tamamen ona guven ve ondan ayyrilma diye zaten perinatolog oldugu icin butun test ve ayrintili ult. Kendisi yapiyor ozel balat hastanesi or- ahayim de haftanın 3 gunu orada pers.cuma cumt. 100 tl muayenesi ayda bi kere gidiyorum ben hala gecenlerde basima bir akinti yuzundrn bi dunya sey geldi arkadastaydim birden akintim oldu baska hast. Gittim taninan bi kadin dogumcuydu o da ve bebegin suyu dedi eger 30 haftalik olsaydin bebegi alirdik dedi ne uzuldum daha sonra kosa kosa mehmet beye gittim mehmet bey sayesinde akinti oldugu ortaya cikti yani ben kimseye guvenemiyorum bundan sonra dene bir kere derimyok cnm son gidişimdi atada gidebilirim o doktor nerde cnm hangi semtte ücretler nasıl
Olur insallah uzulme fundacim bizim 6. Yil senin ne kadar olduInsallah yaa herseyden cok istiyorum. Bende oyle olurum eminim insan korkuyo acaba yasayamiycakmiyim bu duyguyu diye uzun sure o kadar ugrasa ragmen olmayinca
Olur insallah uzulme fundacim bizim 6. Yil senin ne kadar oldu
yapıcaksun arkadaşım çok az kaldı inşallahBende takvim yapmak istiyommm artik
yapıcaksun arkadaşım çok az kaldı inşallahbi kız bi oğlan olur belki burdan hooopppp ikizler topiğine gider orda yaparsın takvimini
Koymaz heralde:)))) benim iki tane çözülüp bitane konmuştu ve bi türlü ikna edememiştim 2. Embriyoya. İykide tek olmuş:) ikiz olsaymış rahim ağzım taşıyamazmışAllahimmmm duy sesimiziii insallah ikiz olur bi kiz bi erkek daha ne isterim rabbim taclandirir belki sabirla zorlukla beklememi..
Emre beyi ikna etmem lazim tabi iki tane trns. Etmesi icin
Uc tane cozulup bir tane koymaz herhalde dimi :)
katılıyorum cnm sana tek olmasi daha iyi oldu sanirimKoymaz heralde:)))) benim iki tane çözülüp bitane konmuştu ve bi türlü ikna edememiştim 2. Embriyoya. İykide tek olmuş:) ikiz olsaymış rahim ağzım taşıyamazmış
Evet canım çok şükür:) ikiz topiklerini okudukça tırstım vallakatılıyorum cnm sana tek olmasi daha iyi oldu sanirim
Donem donem artabiliyo akinti ya benimde bi cogaliyo bi azaliyo progestan kullaniyomisinEvet canım çok şükür:) ikiz topiklerini okudukça tırstım vallabenimde bu ara akıntım çoğaldı normalmiki gerçi salı kontrolüm var ama huzursuzlandım yinede...
Evet canım kullanıyorum ama fitil şeklinde değil. Fitil gibi kullanınca alerji oluyorum. Sabah aksam içiyodum. Sabahları içtiğim resmen narkız etkisi yaptı bendeDonem donem artabiliyo akinti ya benimde bi cogaliyo bi azaliyo progestan kullaniyomisin
Yok canım normalde edilmiyr ama benim rahimağzı problemim var. Erken açılma riskinden dolayı mecbur kullanıyorumAyyy bende tirsiyom bole duyuncaa o zaman israrci olmim emre beye birakimm
Progestana hala devammi ediliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?