Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

pozitifi gördüm cnm bende :)
6. gün hcg:32
11.gün hcg:98
14.gün hcg:470
11 ocakta kese görmeye gidicem ama inşalllah dış gebelik felan değildir ondan cok korkuyorum
Hayırlı olsunn... Değerlerin güzel dış gebelik değildir korkma

pozitifi gördüm cnm bende :)
6. gün hcg:32
11.gün hcg:98
14.gün hcg:470
11 ocakta kese görmeye gidicem ama inşalllah dış gebelik felan değildir ondan cok korkuyorum

Gozun aydin canimmm cok sevindim degildir yersiz korkular bunlar bende cok korkmustum ama rahat ol pozitif dusun :)))

Bende emre beyin hastasiyim.kendisine guveniyorum ikinci denemem ama yaklasimlari cok pozitif.insani gervekten iyi hissettiyor.hepimiz en guzel sonuclari aliriz insallah.ben 9.gunumdeyim pzartesi opum var hayirlisi insallah

Bu arada bugun yanlislikla gonalf 300 olan dozumu 600 olarak yaptim.xok agladim uzuldum ama emre bey telde sakinlestirdi beni.faxlasinin zararli diil hatta yararli bile olabilecegini soyledi.insallah oledir.

Iyi akşamlar hepinize arkadaşlar.... 3 yildir bebegim olmuyor.gitmedigim doktor hastane devlet-özel olsun kalmadi...iyidir diye bahceciye gittim inanin doktorun ilk görüsme dışında gittigim 2 saatlik stresli yolculuktan sonra -evimiz uzakta biraz- yüzünü sadece 10 saniye gördüm....her defasinda sunu da soruyum bunu da soruyum diye icimden söylenip gittigimde her lafi agzima tikayip koştur koştur diger odasina gitti ..yapmacik tavirlari...gözünün icine Bakarak sorunu görmezdrn gelmesinden sonra hic bir doktor hastaneye güvenim kalmadi devlette asilamalrim var igneli...gidelim özel ilgilensinler dedigimiz dünyanın parasini döktügümüz bahcecide maalesef elim bos kafam dolu hayal kırıklığı ile ayrildim.iki tüp bebek var.ikincisi iptal oldu...simdi tedavi olan arkadaslarima soruyum emre hoca nasil biri...istanbul tüp bebek nasil bir merkez...lütfen

Canım uzuuunn uzun anlatmaya hiç gerek yok inanki asla pişman olmazsın

Bende emre hocada tedavideyim pazrtesi opum vr.hayirlisiyla insallah.benimde ikinci denemem.bizim durumlarda pek ic acici diil.ama ben herseye ragmen kendimi ii hissedebiliyorum.bu bence cok onemli.onceki tedavimden yola cikarak ki onuda bulent trasta oldum acibademde.senin yasadiklarini yasadim harfiyen.ne soru sorabilirsin nede sorularina cevap.benim olumsuz olsada bu denemem ki insallah olmaz yine emre beyi tervih ederim.cok kibar cok anlayisli ve iyi niyetli.ben druma guveniyorum.

m
merhaba bende 3.tüp bebeği denicem inşallah Emre beyi düşünüyorum size kaç tane embriyo transferi yapılacak

Emre beyi siddetle tavsiye ederim hem cok iyi bir doktor hemde mukemmel bir insan.
Hastasiyla empati yapabiliyo ve gozlerinden ne hissettigini anlayabiliyo hep yardimci asla incitmez hep guleryuzlu ayrilmanizi sagliyor yanindan.
Allah her zaman yardimcisi olsun ailece kendisini anip duruyoruz o naif ses tonu yokmu :) iyiki kendisini tanimisim ve hem buradaki arkadaslari hemde ic sesimi dinlemisim :)

kesinlikle katılıyorumm söylediklerine canım iyi ki bende tanımışım

şiddetle emre beyi tavsiye edebilirim seni sıkılmadan dinleyen herşeyi açık açık net bir şekilde anlatan güler yüzlü güvenilir samimi insana güven veren bir yapısı var ilk defa bir doktordsan bu kadar memnun kaldım ilk iki deneme mi aynı merkezde farklı doktora yaptrdım.emre bey bütün tahlillerime baktı yapılması gereken testlerimi yaptırdı emriyo kaliteli olduğu halde neden 2 deneme olmadı diye araştırdı diğer iki denemde 3 gün emriyosuydu bu denememi 5 gün emriyosu yaptık ve çok şükür şuan ikizlerime hamileyim :) bende daha önceden insülin direnci var dedim onun için testlerime baktırdı troid ilacı kullanıyorum dedim test yaptırttı ve dozunu yükselti transferden önce ben kendim ona güvendiğim için hiç acele etmedim ve çok şükür şuan hamileyim kesinlikle tavsiye ederim canım güvenilir ilgili bir doktor zaten ilk görüşmede anlayacaksın

tugbaFB cnaım tebrik ederim sende hamilesin galiba kaç haftalık oldun ve ne kadar emre beye devam edeceksin

evet cnm hamileyim bugün kese görmeye gidicez inşallah bi aksilik olmadan görürüz , 1-2 kere daha giderim emre beye heralde sonrasında hastane aramalarına başlıcam ( keşke emre bey'e devam edebilsem hamilelik sürecinde ama mümkün değil sanırım böle bişey) senin 9 haftalık olmuş maşallah sen ne kadar devam ettin emre beye yada devam ediyomusun hala

allah tamamına erdirsin inş. canım bende transferden sonra kese ve kalp atışı için gittim bu haftaiçi tekrar gitmem gerekiyor
bu hafta ücret alacaklar 200tl muayne parası vereceğim 15 sonra tekrar çağırdığında ücret almayacaklar benim haftaiçi gitmem sıkıntı oluyor bakalım birini ayarlayabilirsen gideceğim gidemezsen bırakmak zorunda kalacağım devam etmeyi çok isterdim ama yolu çok uzak ve tek başıma gidemiyorum

saol cnm inşallah , 2 yada 3 kere ücretsiz sonra ücretli sanırım, oraya gitmezsen hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun

Embriyolar hakkinda bilgi vermek icin saat kac civari ariyolar.meraktan cildircam.sabahi zor ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…