Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

saol cnm inşallah , 2 yada 3 kere ücretsiz sonra ücretli sanırım, oraya gitmezsen hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun
medipolü bağcılarda orası yada medicine hospıtal var güneşlide orayı düşünüyorum medipol biraz pahalı gibi geldi hala araştıryorum senin aklında hastane var mı?

Cnm nasilsin

medipolü bağcılarda orası yada medicine hospıtal var güneşlide orayı düşünüyorum medipol biraz pahalı gibi geldi hala araştıryorum senin aklında hastane var mı?

Bende medipol megayı araştırıyorum oraya gidebilirim kontrollere sen naptın başladınmı bi hastaneye

Kizlar ben Sefaköy medipol de doğum yaptim çok çok memnun kaldim tavsiye ederim

Bende medipol megayı araştırıyorum oraya gidebilirim kontrollere sen naptın başladınmı bi hastaneye
medipol derya yaşara gittim canım çok aceleci geldi bana çok hızlı konuştu hastasını amelıyata alacaktı galıba ama konuşması güzel benim ikiz olduğu için beni perinatoloğa yönlendirdi 12 haftada ikili test için bide ayrıntılı bakılıyormuş doktor çok pahalı geldi bana hem 12 haftada ayrıntılıya ne gerek var ki bide ikiz gebelikte ikili test yanıltıcı olabiliyormuş. sadece doktorlar ense kalınlığına bakıyormuş. tekrar gitmek de kararsızım bilmiyorum ama hastane temiz görünüyor canım

Başka doktoru denesen cnm, çünkü medipolden çok memnun olanı okudum. ben mecidiyeköy ve kağıthane tarafındayım aslında uzak geliyor ama burdaki hastanelere bakınca fiyat olarakta daha cazip geldi

doktorunuz kimdi acaba bide doğum ücretleri ne kadar medipol de sezaryab 1800 tl dediler ikiz olunca 2100 tl falan
Tuba tarhan Canim çok tatli bi bayan benden sonra giden arkadaşlarım hep memnun ben 1000 TL te sezeryan oldum şuan 1100 olmuş ve muayene ücreti ben giderken yoktu simdi 10 TL diye biliyorum calisanlari hepsi çok iyi ben bide sorunlu bi doğum geçirdim tansiyon yükseldi doğumdan sonrada iki hafta yuksek gitti doktorun nasilim diye cebinden bile arazi sağolsun hepsi ilgilendiler

Emre beyden sonraki ikinci harika doktorum ve ben sefakoye esenyurttan gittim iyiki oraya gitmisim

Başka doktoru denesen cnm, çünkü medipolden çok memnun olanı okudum. ben mecidiyeköy ve kağıthane tarafındayım aslında uzak geliyor ama burdaki hastanelere bakınca fiyat olarakta daha cazip geldi
eşim bir kere daha gidelim istersen dedi bakalım belki o gün aceleye geldi biraz hakkımızda hayırlısı artık canım evet hem tüp hem ikiz olunca iyi seçmek lazım

denemek lazım o zaman canım 10 tl mi çok iyiymiş medipol bağcılar 80 tl internet siteleri var mı?

Iyiyim canim son haftalarim bekliyoruz kizimizi artik hersey hazir
Çok az kaldi ne güzel günler cnm doğunca daha güzel bazen karnimdaki hallerini de özlüyorum gecen sene dun transferim olmuştu bir yildir oğlum benimle çok şükür ☺

Hanımlar merhaba. Cuma günü emre beye randevum var benimde. Ama hastaneye nasıl gidilir bilemedim, eyüp, bayrampaşa yakınlarından nasıl giderim fikri olan var mı?

Metroyla gwcwbilirsimiz taksimde inip askeri gumussuyu haatanwsinin karsisinda sorarsiniz gosterirlwr metro duragina 10 dakka en fazla yuruyerwk

Kızlar acil cevap verebilirseniz çok sevinirim. Bugün hastaneye gidicem , benden sgk hizmet dökümü istediler. 1 asıl 2 nüsha olacakmış biri kaşeli olacakmış.
Ben bunu sgkdan çıkartıp orayamı kaşeleticem. yoksa internetten çıkarttıp işyerimmi kaşeliycek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…