- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.901
şimdi baktım beni 10:44 de aramışlar eli kulağındadır sabredin :)Embriyolar hakkinda bilgi vermek icin saat kac civari ariyolar.meraktan cildircam.sabahi zor ettim
medipolü bağcılarda orası yada medicine hospıtal var güneşlide orayı düşünüyorum medipol biraz pahalı gibi geldi hala araştıryorum senin aklında hastane var mı?saol cnm inşallah , 2 yada 3 kere ücretsiz sonra ücretli sanırım, oraya gitmezsen hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun
Cnm nasilsinEmre beyi siddetle tavsiye ederim hem cok iyi bir doktor hemde mukemmel bir insan.
Hastasiyla empati yapabiliyo ve gozlerinden ne hissettigini anlayabiliyo hep yardimci asla incitmez hep guleryuzlu ayrilmanizi sagliyor yanindan.
Allah her zaman yardimcisi olsun ailece kendisini anip duruyoruz o naif ses tonu yokmu :) iyiki kendisini tanimisim ve hem buradaki arkadaslari hemde ic sesimi dinlemisim :)
medipolü bağcılarda orası yada medicine hospıtal var güneşlide orayı düşünüyorum medipol biraz pahalı gibi geldi hala araştıryorum senin aklında hastane var mı?
medipol derya yaşara gittim canım çok aceleci geldi bana çok hızlı konuştu hastasını amelıyata alacaktı galıba ama konuşması güzel benim ikiz olduğu için beni perinatoloğa yönlendirdi 12 haftada ikili test için bide ayrıntılı bakılıyormuş doktor çok pahalı geldi bana hem 12 haftada ayrıntılıya ne gerek var ki bide ikiz gebelikte ikili test yanıltıcı olabiliyormuş. sadece doktorlar ense kalınlığına bakıyormuş. tekrar gitmek de kararsızım bilmiyorum ama hastane temiz görünüyor canımBende medipol megayı araştırıyorum oraya gidebilirim kontrollere sen naptın başladınmı bi hastaneye
doktorunuz kimdi acaba bide doğum ücretleri ne kadar medipol de sezaryab 1800 tl dediler ikiz olunca 2100 tl falanKizlar ben Sefaköy medipol de doğum yaptim çok çok memnun kaldim tavsiye ederim
medipol derya yaşara gittim canım çok aceleci geldi bana çok hızlı konuştu hastasını amelıyata alacaktı galıba ama konuşması güzel benim ikiz olduğu için beni perinatoloğa yönlendirdi 12 haftada ikili test için bide ayrıntılı bakılıyormuş doktor çok pahalı geldi bana hem 12 haftada ayrıntılıya ne gerek var ki bide ikiz gebelikte ikili test yanıltıcı olabiliyormuş. sadece doktorlar ense kalınlığına bakıyormuş. tekrar gitmek de kararsızım bilmiyorum ama hastane temiz görünüyor canım
Tuba tarhan Canim çok tatli bi bayan benden sonra giden arkadaşlarım hep memnun ben 1000 TL te sezeryan oldum şuan 1100 olmuş ve muayene ücreti ben giderken yoktu simdi 10 TL diye biliyorum calisanlari hepsi çok iyi ben bide sorunlu bi doğum geçirdim tansiyon yükseldi doğumdan sonrada iki hafta yuksek gitti doktorun nasilim diye cebinden bile arazi sağolsun hepsi ilgilendilerdoktorunuz kimdi acaba bide doğum ücretleri ne kadar medipol de sezaryab 1800 tl dediler ikiz olunca 2100 tl falan
eşim bir kere daha gidelim istersen dedi bakalım belki o gün aceleye geldi biraz hakkımızda hayırlısı artık canım evet hem tüp hem ikiz olunca iyi seçmek lazımBaşka doktoru denesen cnm, çünkü medipolden çok memnun olanı okudum. ben mecidiyeköy ve kağıthane tarafındayım aslında uzak geliyor ama burdaki hastanelere bakınca fiyat olarakta daha cazip geldi
denemek lazım o zaman canım 10 tl mi çok iyiymiş medipol bağcılar 80 tl internet siteleri var mı?Tuba tarhan Canim çok tatli bi bayan benden sonra giden arkadaşlarım hep memnun ben 1000 TL te sezeryan oldum şuan 1100 olmuş ve muayene ücreti ben giderken yoktu simdi 10 TL diye biliyorum calisanlari hepsi çok iyi ben bide sorunlu bi doğum geçirdim tansiyon yükseldi doğumdan sonrada iki hafta yuksek gitti doktorun nasilim diye cebinden bile arazi sağolsun hepsi ilgilendiler
Cnm nasilsin
Evet cnm 10 TL site yok telefonu 911 2525 randevu alabilirsindenemek lazım o zaman canım 10 tl mi çok iyiymiş medipol bağcılar 80 tl internet siteleri var mı?
Çok az kaldi ne güzel günler cnm doğunca daha güzel bazen karnimdaki hallerini de özlüyorum gecen sene dun transferim olmuştu bir yildir oğlum benimle çok şükür ☺Iyiyim canim son haftalarim bekliyoruz kizimizi artik hersey hazir
Cevap için çok sagol canım ben bir bakayımEvet cnm 10 TL site yok telefonu 911 2525 randevu alabilirsin
Metroyla gwcwbilirsimiz taksimde inip askeri gumussuyu haatanwsinin karsisinda sorarsiniz gosterirlwr metro duragina 10 dakka en fazla yuruyerwk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?