Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Hayırlı olsun canım Allah saglıkla hayırlı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım.

Merve sen neler yapıyorsun, tedavin başlamamıştı en son, şimdi ne durumdasın.
Ben bugün iğnelerime başlıycam kısmetse. Öğleden sonra randevum var emre beyde

Arkadaşlar merhaba bizde Emre hoca ile tedavi gorduk iyiki onunla tanışmisiz ilk denememizde oldu çok sukur kismetse oglumuzu 2 ay sona kucağımiza alicaz insanı her anlamda rahatlatan asla ona gittiğinizde pişman olmayacağıniz nadide doktorlardan biri tedavi gorupte ilaç ihtiyacı (gonal f) olan varsa bende kalan ilaclari verebilirim gerçekten ilaclari alamicak durumda olan kisilere yardımcı olmak istiyorum

arkadaslar merhaba bende emre beyin hastasıyım sali sabahı opum var dr bana yatmadan dekort hap vermisti onu iciodum bugun son gonalf vuruldum yrnda catlatma ignem var acaba dekortu icmeye devam etsemmi mesai bittigi icin ulasamadim dr a yada serap hanıma cep nosu olan varsa verebilirmi

Mesajını geç gördüm inşallah numarayı veren bir arkadaşım olmuştur. Hala lazımsa özelden yazayım

arkadaslar merhaba dun opu yapildi 13 yumurta toplandi 10 tanesi dollenmis cuma gunude transferdediler 3. gün embriyosu oluo daha onceki 2 basarisizim 5. gunde olmustu bunuda bole deneyelim dediler emre bey sizede aynisinimi yapmisti yani 3. gun embriyosunun tutmasi daha düsük

Hayır canım öyle düşünme.. 2. Gün embriyosuyla bile bebeğini kucağına alan arkadaşlarım var. 3. Gün konması embriyo için daha iyi aslında. Rahim o embriyonun doğal ortamı olduğu için gelişmesi daha kolay ve rahat. İnşallah güzel sonuçlanacak tedavin öyle hissediyorum ben

insallah canim ya emre beye güveniorum Allahin izniyle tutar insallah zaten benim embriyoskopla 24 saat inceleniyor embriyolar bakalim

Cumartesi günü benimde operasyonum var. Rahime çizik atılacak. İnşallah bu sefer kavusurum bende bebeğime yada bebeklerime

arkadaslar merhaba benimde dün transferim yapıldı enre bey bana nar tavsiye etti aranızda nar suyu içen yada yiyip hamile kalan varmı
Canım hergün 2 tane nar suyu içtim sonrada hergün bir nar yemeye devsm ettim. En büyük keyfimdi narımı alıp tv karşısına geçmek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…