- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.921
Cnm nasilsinIyiyim canim son haftalarim bekliyoruz kizimizi artik hersey hazir
hayirli evlat olsun insallah. cok sevimdim adina. Rabbim bixlerede nasip etsin insallah14 subatta kizima kavustukkk cok mutluyum allahim tum isteyenlere nasip etsin insallahhhh
Hayırlı olsun canım Allah saglıkla hayırlı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım.14 subatta kizima kavustukkk cok mutluyum allahim tum isteyenlere nasip etsin insallahhhh
Hayırlı olsun canım Allah saglıkla hayırlı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım.
arkadaslar merhaba bende emre beyin hastasıyım sali sabahı opum var dr bana yatmadan dekort hap vermisti onu iciodum bugun son gonalf vuruldum yrnda catlatma ignem var acaba dekortu icmeye devam etsemmi mesai bittigi icin ulasamadim dr a yada serap hanıma cep nosu olan varsa verebilirmiArkadaşlar merhaba bizde Emre hoca ile tedavi gorduk iyiki onunla tanışmisiz ilk denememizde oldu çok sukur kismetse oglumuzu 2 ay sona kucağımiza alicaz insanı her anlamda rahatlatan asla ona gittiğinizde pişman olmayacağıniz nadide doktorlardan biri tedavi gorupte ilaç ihtiyacı (gonal f) olan varsa bende kalan ilaclari verebilirim gerçekten ilaclari alamicak durumda olan kisilere yardımcı olmak istiyorum
Mesajını geç gördümarkadaslar merhaba bende emre beyin hastasıyım sali sabahı opum var dr bana yatmadan dekort hap vermisti onu iciodum bugun son gonalf vuruldum yrnda catlatma ignem var acaba dekortu icmeye devam etsemmi mesai bittigi icin ulasamadim dr a yada serap hanıma cep nosu olan varsa verebilirmi
yok canim saol gerek kalmadi dr beye ulastim saolsun bilgilendirdi beniMesajını geç gördüminşallah numarayı veren bir arkadaşım olmuştur. Hala lazımsa özelden yazayım
Sevindim:) hayırlı olsun tedavin. İnşallah güzel sonuçlanıryok canim saol gerek kalmadi dr beye ulastim saolsun bilgilendirdi beni
insallah Allah isteyen herkese versinSevindim:) hayırlı olsun tedavin. İnşallah güzel sonuçlanır
Hayır canım öyle düşünme.. 2. Gün embriyosuyla bile bebeğini kucağına alan arkadaşlarım var. 3. Gün konması embriyo için daha iyi aslında. Rahim o embriyonun doğal ortamı olduğu için gelişmesi daha kolay ve rahat. İnşallah güzel sonuçlanacak tedavin öyle hissediyorum benarkadaslar merhaba dun opu yapildi 13 yumurta toplandi 10 tanesi dollenmis cuma gunude transferdediler 3. gün embriyosu oluo daha onceki 2 basarisizim 5. gunde olmustu bunuda bole deneyelim dediler emre bey sizede aynisinimi yapmisti yani 3. gun embriyosunun tutmasi daha düsük
insallah canim ya emre beye güveniorum Allahin izniyle tutar insallah zaten benim embriyoskopla 24 saat inceleniyor embriyolar bakalimHayır canım öyle düşünme.. 2. Gün embriyosuyla bile bebeğini kucağına alan arkadaşlarım var. 3. Gün konması embriyo için daha iyi aslında. Rahim o embriyonun doğal ortamı olduğu için gelişmesi daha kolay ve rahat. İnşallah güzel sonuçlanacak tedavin öyle hissediyorum ben
İnşallah canımCumartesi günü benimde operasyonum var. Rahime çizik atılacak. İnşallah bu sefer kavusurum bende bebeğime yada bebeklerime
Canım hergün 2 tane nar suyu içtim sonrada hergün bir nar yemeye devsm ettim. En büyük keyfimdi narımı alıp tv karşısına geçmek:)arkadaslar merhaba benimde dün transferim yapıldı enre bey bana nar tavsiye etti aranızda nar suyu içen yada yiyip hamile kalan varmı
bana bir bardak nar suyu yada 1 tane nar ye dedi bende yiyorum işte inş tutarCanım hergün 2 tane nar suyu içtim sonrada hergün bir nar yemeye devsm ettim. En büyük keyfimdi narımı alıp tv karşısına geçmek:)
Ye canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır. İnternette narla ilgili yazanları okuma. Emre bey her hastasına nar suyu tavsiye eder:)bana bir bardak nar suyu yada 1 tane nar ye dedi bende yiyorum işte inş tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?